Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ομαδα , 

Γνωστος μου ο οποιος χρησιμοποιει εδω και χρονια το Anydesk για να διαχειριζεται απομακρυσμενα υπολογιστες , χρειαζεται καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα διοτι πλεον το anydesk του ζηταει συνδρομη καθως καταλαβανε οτι το χρησιμοποιει για επαγγελματικη χρηση. 

Υπαρχει καποιο free προγραμμα ως εναλλακτικο;

Θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να μπαινει στον απομακρυσμενο υπολογιστη χωρις να χρειαζεται η αδεια του χρηστη ,χρησιμοποιωντας καποιο standard κωδικο τον οποιο θα εχει φυσικα ορισει εξαρχης.

Επισης να εχει την δυνατοτητα να μπορει να βρισκεται σε 1-2 υπολογιστες ταυτοχρονα ΑΝ χρειαστει.

Δοκιμασαμε το addon της google αλλα δε βολευει καθως χρειαζεται one time password για να μπαινει απομακρυσμενα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
6 minutes ago, jim22479 said:

Καλησπερα ομαδα , 

Γνωστος μου ο οποιος χρησιμοποιει εδω και χρονια το Anydesk για να διαχειριζεται απομακρυσμενα υπολογιστες , χρειαζεται καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα διοτι πλεον το anydesk του ζηταει συνδρομη καθως καταλαβανε οτι το χρησιμοποιει για επαγγελματικη χρηση. 

Υπαρχει καποιο free προγραμμα ως εναλλακτικο;

Θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να μπαινει στον απομακρυσμενο υπολογιστη χωρις να χρειαζεται η αδεια του χρηστη ,χρησιμοποιωντας καποιο standard κωδικο τον οποιο θα εχει φυσικα ορισει εξαρχης.

Επισης να εχει την δυνατοτητα να μπορει να βρισκεται σε 1-2 υπολογιστες ταυτοχρονα ΑΝ χρειαστει.

Δοκιμασαμε το addon της google αλλα δε βολευει καθως χρειαζεται one time password για να μπαινει απομακρυσμενα.

Ευχαριστω.

https://rustdesk.com/

τσεκαρε το. απολυτως δωρεαν

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι για την ιστορια να πω οτι την λυση που προτεινει το παλικαρι στο thread που κοινοποιησε ο @1ns0mn1a δεν δουλεψε.

Ευτυχως κατεβασα οπως προτεινε ο @Alex-V το rustdesk το οποιο φαινεται πολυ καλο και βολεψε απιστευτα , ελπιζω μονο να κρατησει και να μη ζητησει και αυτο καποια στιγμη αγορα PRO αδειας.

Δημοσ.
1 hour ago, jim22479 said:

Ετσι για την ιστορια να πω οτι την λυση που προτεινει το παλικαρι στο thread που κοινοποιησε ο @1ns0mn1a δεν δουλεψε.

Ευτυχως κατεβασα οπως προτεινε ο @Alex-V το rustdesk το οποιο φαινεται πολυ καλο και βολεψε απιστευτα , ελπιζω μονο να κρατησει και να μη ζητησει και αυτο καποια στιγμη αγορα PRO αδειας.

Δεν υπαρχει pro εκδοση. Ειναι τελειως δωρεαν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το κακό του Rustdesk είναι ότι όταν έχεις σύνδεση, δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά. Σου δημιουργεί πρόβλημα με τους τόνους.

Η λύση για το AnyDesk είναι να βρεις και να εγκαταστήσεις παλιά έκδοση. Έχω την 5.3.3 και λειτουργεί χωρίς κανένα περιορισμό. Δυστυχώς δεν έχω το αρχείο της εγκατάστασης.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...