batman_gardiki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 καλησπερα τι μπορω να συνδέσω πανω στο καινούριο μου ηχοσύστημα;;; εχω ενα σορό cd και δεν θελω να τα αποσυρω την κασετα την σταματησαν απο τα ηχοσυστήματα και τώρα ειναι η σειρα τους. όποτε μπαινω σε νοσταλγιες ας ακουω κανενα . ευχαριστω!!
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε το περιμενα 🤣🤣 Γιατί δεν αγόρασες εξαρχής ένα car cd player;;;;
batman_gardiki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Γιατί δεν αγόρασες εξαρχής ένα car cd player;;;; ηρθε δωρο
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε ηρθε δωρο ΟΚ, πάσο. 24 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε εχω ενα σορό cd και δεν θελω να τα αποσυρω Ψηφιοποίηση λέγεται, τα μετατρέπεις σε mp3, τα φορτώνεις όλα μαζί σε ένα μικροσκοπικό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε χωρητικότητα στικάκι και τελειώνει η υπόθεση. Καθαρίζεις και το εσωτερικό του αμαξιού από άχρηστα αντικεμενα. ή το πουλάς σε μια σχετικά καλή τιμή αφού είναι του του κουτιού και πέρνεις ένα ίδιο που έχει cd player επάνω. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από dpolal 1
batman_gardiki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, dpolal είπε ΟΚ, πάσο. Ψηφιοποίηση λέγεται, τα μετατρέπεις σε mp3, τα φορτώνεις όλα μαζί σε ένα μικροσκοπικό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε χωρητικότητα στικάκι και τελειώνει η υπόθεση. Καθαρίζεις και το εσωτερικό του αμαξιού από άχρηστα αντικεμενα. ή το πουλάς σε μια σχετικά καλή τιμή αφού είναι του του κουτιού και πέρνεις ένα ίδιο που έχει cd player επάνω. πως γινεται;; πως αποθηκευεις πχ 5 cd σε usb;; πως διαλέγεις ποιο cd θα ακουσεις στο usb?? μπορει να μην θελω το 1ο cd αλλα το 4ο, πως θα ακουσω το 9ο τραγουδι του;;;;
gorge18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, batman_gardiki είπε πως γινεται;; πως αποθηκευεις πχ 5 cd σε usb;; πως διαλέγεις ποιο cd θα ακουσεις στο usb?? μπορει να μην θελω το 1ο cd αλλα το 4ο, πως θα ακουσω το 9ο τραγουδι του;;;; Ενας φακελος = ενα cd Ανοιγεις τους φακελους και διαλεγεις το τραγουδι. Ευκολα και γρηγοροτερα απο το να αλλαξεις cd ασε που το cd καποια στιγμη θα ξεφλουδίσει ή θα κανει σημαδια και θα το χασεις. Τωρα για το πως, υπαρχουν προγραμματα που το κανουν 1
smpt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Το Sony έχει bluetooth θα κάνεις ότι είπαν οι από πάνω αλλά αντί για στικάκι θα τα βάλεις στο κινητό έτσι θα τα διαχειρίζεσαι πιο εύκολα
batman_gardiki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 12:48 ΜΜ, smpt είπε Το Sony έχει bluetooth θα κάνεις ότι είπαν οι από πάνω αλλά αντί για στικάκι θα τα βάλεις στο κινητό έτσι θα τα διαχειρίζεσαι πιο εύκολα πόσα χωράνε στο redmi 9t (128gb) ??? αυτη την στιγμη εχω ελευθερο χωρο 75gb Στις 29/6/2023 στις 10:56 ΜΜ, gorge18 είπε Ενας φακελος = ενα cd Ανοιγεις τους φακελους και διαλεγεις το τραγουδι. Ευκολα και γρηγοροτερα απο το να αλλαξεις cd ασε που το cd καποια στιγμη θα ξεφλουδίσει ή θα κανει σημαδια και θα το χασεις. Τωρα για το πως, υπαρχουν προγραμματα που το κανουν δωρεαν προγράμματα υπάρχουν;; μπορεις να μου προτείνεις κάποιο;;; τι χρειαζεται να έχω;;;; μόνο cd player στο pc και το πρόγραμμα;;;;
smpt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, batman_gardiki είπε πόσα χωράνε στο redmi 9t (128gb) ??? αυτη την στιγμη εχω ελευθερο χωρο 75gb αν δεν τα μετατρέψεις, το κάθε cd είναι 800ΜΒ και συνήθως δεν είναι γεμάτα. κανε την διαίρεση. Αν τα μετατρέψεις σε MP3 το κάθε κομμάτι είναι ~3 ΜΒ ενώ σε FLAC που έχει καλύτερη ποιότητα ~15ΜΒ.
batman_gardiki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 6:55 ΜΜ, smpt είπε αν δεν τα μετατρέψεις, το κάθε cd είναι 800ΜΒ και συνήθως δεν είναι γεμάτα. κανε την διαίρεση. Αν τα μετατρέψεις σε MP3 το κάθε κομμάτι είναι ~3 ΜΒ ενώ σε FLAC που έχει καλύτερη ποιότητα ~15ΜΒ. Πώς θα πάρω τον καλύτερο ήχο από usb ??? Πώς θα αποθηκεύσω τραγούδια με ποιότητα ήχου όπως ένα cd ??? Από youtube πως θα μετατρέψω τραγούδια σε καλό ήχο;;;
HamerZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοιτάς κ δοκιμάζεις εφαρμογές όπως το Audiograbber, PoweISO Μετά τα wav τα αντιγράφεις στο φλασακι σου Για κατέβασμα από YouTube, δεν θυμάμαι να έχω βρει να τα κατεβάζει σε WAV, αλλά μόνο σε mp3, είτε από site (με pop-ups συνήθως που θέλουν προσοχή κ κλεισιμο), είτε με πρόσθετα addons σε Firefox. Τέλος αν θες για επεξεργασία του ήχου πας κ χρησιμοποιείς εφαρμογές όπως το Audacity Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από HamerZ
tarantules Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Σαν τον ήχο του βινυλίου πάντως δεν υπάρχει.Αν έχεις κανένα πικάπ μπορείς να βάλεις από κάτω 4 σούστες και δεν θα περνάει ούτε μισός κραδασμός.Άσε που θα το παίζεις μούρη σε όλα τα γκομενάκια που θα σε ρωτάνε τι είναι η ρόδα που γυρνάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα