JimxxZe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Πραγματικά άθλιο εμφανησιακά, πήγαν να το κάνουν δήθεν φουτουριστικό και το έκανα κουρούπα. Το προηγούμενο είχε χαρακτήρα. 1
getty Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Εντύπωση μου κάνει που ούτε YouTube δεν έχει review από κάποιο γνωστό κανάλι (autogefuel, carwow, marekdrives, carbuyer)
gbras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Η μεγαλυτερη βλακεια που εκαναν ειναι οτι το μεγαλωσαν . Απο B suv εγινε σχεδον C κατηγορια..
liakinen Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Τσίρκο σε εμφάνιση και με τον γνωστό κινητήρα 1.0CC 120PS 48V που φορά πχ το I20 υπολογίστε κατανάλωση μέση 7+ λίτρα στα 100 χλμ. Με χειροκίνητο κιβώτιο ~ 28000€. Ωραία πάμε 😒 1
QuantumWanderer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Άκλαυτο θα πάει (στη χώρα), πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα νούμερα πωλήσεων που έπιανε. Δεν έχει παρόμοια τύχη σε αυτές τις τιμές.
QuantumWanderer Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Πηγαίνει ήδη άκλαυτο σαν μοντέλο, οπότε είπαν να ρίξουν τις τιμές. https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/hyundai_kona_me_neous_kinitires_kai_xamiloteres_times_stin_ellada_pinakas-7832424/
karistodimos Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Εχω κανει test drive δυο φορες το υβριδικο, και για καποιο λογο εμενα εμφανισιακα μου αρεσει παρα πολυ. Υπάρχει εδω καποιος που να το εχει αγορασει και να μπορει να μοιραστει εμπειρία ως ιδιοκτήτης;
GeorgeTrzs Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Πηγαίνει ήδη άκλαυτο σαν μοντέλο, οπότε είπαν να ρίξουν τις τιμές. https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/hyundai_kona_me_neous_kinitires_kai_xamiloteres_times_stin_ellada_pinakas-7832424/ Και καμμία 20αρια άλογα...σε όλες τις εκδόσεις.
SaFiS Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Kona (και προηγουμενο) και Baygon πως το λεει, τα ασχημοτερα που εβγαλαν ποτε. Ειλικρινα, δεν μπορω να καταλαβω αυτο τον ηλιθιο σχεδιασμο των Ασιατων με τα φαναρια χαμηλα στα φτερα ή προφυλακτηρες, που δυστυχως αρχισαν να υιοθετουν και οι Ευρωπαιοι κατασκευαστες χαρην των Ασιατων. Πρωτο πραγμα που θα σπασεις με ενα μικροτρακαρισμα ή χτυπηματακι, ειναι το φαναρι…
Kosmal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Παιδιά ... Για την εμφάνιση προφανώς είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθένα. Εμένα μου αρέσει. Σίγουρα πάντως σαν αυτοκίνητο ξεχωρίζει και δεν χάνεται στο πλήθος. Το εσωτερικό του είναι πραγματικά άνετο για οικογένεια και τα πλαστικά εσωτερικά αν και σκληρά είναι Άψογα συναρμολογημένα. Τεχνολογικά είναι πραγματικά full και σε οδήγηση πάει πολύ καλύτερα από ότι το περίμενα. Ως προς το value for MONEY... Αν πωλείται στα 25.000€ - 26.000€ αυτή τον εποχή είναι πραγματικά VFM. Σκεφτείτε τι παίρνετε με 25.000€ αυτή την εποχή και τι θα παίρνετε σε ένα χρόνο όπως πάνε οι τιμές των αυτοκινήτων. Γενικά το θεωρώ ένα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο. Πολύ καλύτερο συνολικά από κάποια Γερμανικά - πανάκριβα από την βασική έκδοση - αυτοκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα