Προς το περιεχόμενο

Hyundai Kona 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά άθλιο εμφανησιακά, πήγαν να το κάνουν δήθεν φουτουριστικό και το έκανα κουρούπα. Το προηγούμενο είχε χαρακτήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγαλυτερη βλακεια που εκαναν ειναι οτι το μεγαλωσαν . Απο B suv εγινε σχεδον C κατηγορια..

Δημοσ.

Τσίρκο σε εμφάνιση και με τον γνωστό κινητήρα 1.0CC 120PS 48V που φορά πχ το I20 υπολογίστε κατανάλωση μέση 7+ λίτρα στα 100 χλμ. Με χειροκίνητο κιβώτιο ~ 28000€.

Ωραία πάμε 😒

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω κανει test drive δυο φορες το υβριδικο, και για καποιο λογο εμενα εμφανισιακα μου αρεσει παρα πολυ.

Υπάρχει εδω καποιος που να το εχει αγορασει και να μπορει να μοιραστει εμπειρία ως ιδιοκτήτης;

Δημοσ.

Kona (και προηγουμενο) και Baygon πως το λεει, τα ασχημοτερα που εβγαλαν ποτε. Ειλικρινα, δεν μπορω να καταλαβω αυτο τον ηλιθιο σχεδιασμο των Ασιατων με τα φαναρια χαμηλα στα φτερα ή προφυλακτηρες, που δυστυχως αρχισαν να υιοθετουν και οι Ευρωπαιοι κατασκευαστες χαρην των Ασιατων. Πρωτο πραγμα που θα σπασεις με ενα μικροτρακαρισμα ή χτυπηματακι, ειναι το φαναρι…

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ... Για την εμφάνιση προφανώς είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθένα. Εμένα μου αρέσει. Σίγουρα πάντως σαν αυτοκίνητο ξεχωρίζει και δεν χάνεται στο πλήθος. Το εσωτερικό του είναι πραγματικά άνετο για οικογένεια και τα πλαστικά εσωτερικά αν και σκληρά είναι Άψογα συναρμολογημένα. Τεχνολογικά είναι πραγματικά full και σε οδήγηση πάει πολύ καλύτερα από ότι το περίμενα. Ως προς το value for MONEY... Αν πωλείται στα 25.000€ - 26.000€ αυτή τον εποχή είναι πραγματικά VFM. Σκεφτείτε τι παίρνετε με 25.000€ αυτή την εποχή και τι θα παίρνετε σε ένα χρόνο όπως πάνε οι τιμές των αυτοκινήτων. 

Γενικά το θεωρώ ένα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο. Πολύ καλύτερο συνολικά από κάποια Γερμανικά - πανάκριβα από την βασική έκδοση - αυτοκίνητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...