Προς το περιεχόμενο

Hyundai Kona 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
46 minutes ago, panbit said:

Συγκριτικά με το προηγούμενο kona πάντως, αρκετά αναβαθμισμένο.

ισχυει,και εξωτερικα και εσωτερικα πολυ καλυτερο! για να δουμε θα φτιαξουν καθολου οι χρονοι παραδοσης? ...

• Like 1
Δημοσ.

2 μήνες μου έδωσε η αντιπροσωπία αλλά σε φιξ έκδοση. Ζητώντας κάτι έξτρα, πάει 6μηνο..

Επίσης συγκρίνοντας με Κύπρο πχ που είδα αναλυτικά τι δίνουν στις εκδόσεις, εδώ Ελλάδα πολύ κουτσουρεμένα τα πράγματα με τα ίδια λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2023 στις 11:34 ΠΜ, panbit είπε

Νομίζω πλέον παίζει παρέα με Kia Niro, Nissan Qashqai, Honda HR-V..

Από το Kia Niro (titanium) (37K) είναι αρκετό πιο φθηνο στον ίδιο περίπου εξοπλισμό (η distinctive γυρω στα 34K) αλλά με πιο φτηνά υλικά.
Το Qashqai (e-power premium) ξεφεύγει σε τιμή (39K) αλλά και το hrv (elegance) είναι ακριβότερο (37K).

Value for money έτσι όπως έχουν ακριβύνει όλα, πιστεύω ότι είναι, σκέτο value μάλλον όχι λόγω κακών πλαστικών στο ταμπλό και όχι γρήγορων επιταχύνσεων.

Επεξ/σία από getty
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως τα πλαστικά που τα είδα από κοντά, ήταν σκληρά και όχι τίποτα premium αλλά ήταν πολύ συμπαγή. Μαρεσε όμως που δεν είχε καθολου glossy πλαστικά γενικότερα.

Όσον αφορά την επιτάχυνση, δοκίμασα το υβριδικό και στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες ήταν αρκετά σβέλτο (μάλλον επειδή αξιοποιουσε το ηλεκτρικό μοτέρ). Στις μεγάλες, πρέπει να δοκιμαστεί πιστεύω το 1.6Τ με τα 198 άλογα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μεν αναβαθμισμένο αλλά αν εσωτερικά το άφησαν με σκληρα πλαστικα τοτε με αυτές τις τιμές δεν αξίζει.

Το περίμενα πως και πως αλλά έχω ξενερώσει με τις τιμές και την ποιότητα που διαβάζω εσωτερικά 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panbit είπε

Έκανε κανείς δοκιμή το υβριδικό, τι εντυπώσεις σας άφησε;

Για κάποιον λόγο είναι σαν να μην ασχολείται κανένας με αυτό το μοντέλο, μάλλον λόγω εμφάνισης και ίσως και λόγω επιδόσεων.

Δημοσ.
16 minutes ago, getty said:

Για κάποιον λόγο είναι σαν να μην ασχολείται κανένας με αυτό το μοντέλο, μάλλον λόγω εμφάνισης και ίσως και λόγω επιδόσεων.

Ίσως είμαι από τους λίγους που μαρεσει εμφανισιακά χαχα. Σίγουρα θα ήθελα καλύτερες επιδόσεις (ειδικά στις τιμες που έχουν πάει όλα), αλλά στην τελική για οικογενειακό κοιτάω, οπότε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...