Προς το περιεχόμενο

Realme gt2 pro

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ειμαι σε διαδικασια επιλογης νεου κινητου, και γλυκοκοιταζω το realme gt 2 pro. Γενικα μου αρεσει αρκετα και ειναι στα λεφτα μου.

Ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το οτι ουσιαστικα ειναι κινητο 1.5 χρονου σχεδον.... Προφανως κ αυτο φαινεται και απο την μεγαλη πτωση στη τιμη του απο τοτε.

Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο ? 

υ.γ. κατα μ.ο. τα κινητα μου τα κραταω 3-4 χρονια

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dutch είπε

Καλησπερα παιδια,

Ειμαι σε διαδικασια επιλογης νεου κινητου, και γλυκοκοιταζω το realme gt 2 pro. Γενικα μου αρεσει αρκετα και ειναι στα λεφτα μου.

Ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το οτι ουσιαστικα ειναι κινητο 1.5 χρονου σχεδον.... Προφανως κ αυτο φαινεται και απο την μεγαλη πτωση στη τιμη του απο τοτε.

Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο ? 

υ.γ. κατα μ.ο. τα κινητα μου τα κραταω 3-4 χρονια

Οτι θα σε κρατησει θα κρατησει απλα ενημερωσεις λογισμικου δινει 3 ετη επισημα η Realme αρα εχει δεν εχει αλλες 2 ενημερωσεις λογισμικου μεγαλες.  Αρα λογικα μαζι με τα security updates 3 χρονια τα εχει σχετικα ανετα η συσκευη.

Το λειτουργικο ειναι ελαφρυ με μερικα bugs κ αρκετα ευκολο στη χρηση. Απο σερβις/υποστηριξη δεν θα εχεις θεμα αφου υπαρχει Ελλαδα. Η πτωση τιμης ειναι λογω οτι περασε κ 1.5 χρονος.

Δημοσ.

Πάντως σε γνωστό με το Realme 9 pro ,έχει 3 μήνες να δώσει security update .

Εχει πάρει όμως συχνές μικροενημερωσεις βελτίωσης σταθερότητας .

Δημοσ.

Καταλαβαινω προφανως τις διαφορες που εχει πχ με το Samsung A54. 

Απλως σκεφτομαι αν ειναι wise να παρω ενα κινητο τουμπανο μεν αλλα 1.5 χρονο στην πλατη του, η να δωσω τα ιδια για ενα φρεσκο με τις οποιες εκπτωσεις στα requirements ( αν υπαρχουν!)

Οπως καταλαβατε το Α54 ειναι επισης στη λιστα , μαζι με το pixel 7a ( εκει εχω το προβληματισμο με πιθανες επισκευες κτλ).

Επισης, POCO F5 pro φαινεται θηριο. Εκει μπαινει παλι το κομματι των ενημερωσεων ομως, καθως απο οτι διαβαζω θα παρει για 2 χρονια, που ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο προβληματισμο με το gt2 pro...

Μπερδεμα.....

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Dutch είπε

Καταλαβαινω προφανως τις διαφορες που εχει πχ με το Samsung A54. 

Απλως σκεφτομαι αν ειναι wise να παρω ενα κινητο τουμπανο μεν αλλα 1.5 χρονο στην πλατη του, η να δωσω τα ιδια για ενα φρεσκο με τις οποιες εκπτωσεις στα requirements ( αν υπαρχουν!)

Οπως καταλαβατε το Α54 ειναι επισης στη λιστα , μαζι με το pixel 7a ( εκει εχω το προβληματισμο με πιθανες επισκευες κτλ).

Επισης, POCO F5 pro φαινεται θηριο. Εκει μπαινει παλι το κομματι των ενημερωσεων ομως, καθως απο οτι διαβαζω θα παρει για 2 χρονια, που ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο προβληματισμο με το gt2 pro...

Μπερδεμα.....

Γενικα το Galaxy Α54 θα σε παει πιο μακρια σε ενημερωσεις (1-2 χρονια) χωρις πολλες εκπτωσεις/περιορισμους σε συγκριση με το Realme. Η Samsung ειναι λιγο καλυτερη και στις ενημερωσεις αν και το λογισμικο ειναι πιο βαρυ......

Αλλα και το Realme ειναι πανω απο αξιοπρεπες συσκευη ελαφρως παλαιοτερο. Απο σερβις/υποστηριξη/ανταλλακτικά ειναι καλυτερη η Samsung προφανως με περισσοτερες πωλησεις κλπ.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11228&idPhone2=12070#diff-

Στα χαρακτηριστικα βγαινει καλυτερο το Realme σε ενημερωσεις λογισμικου-σερβις & διαρκεια βγαινει το Α54 λιγο πιο πανω αφου θα παρει παραπανω updates. Οποτε δες τα και απο κοντα :)

Επεξ/σία από aces
  • Like 2
Δημοσ.

Προσφορες  που παίζουν επίσης αυτή την περίοδο ,αν συμφέρουν κάποιον ,και έχουν περάσει στα ψιλα με αναζήτηση ,αλλα μπορεί να μην είναι επίσημη εισαγωγή...

https://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-a54-5g-128gb-8gb-dual-sim-awesome-graphite-p-TEL.094889

https://www.e-shop.gr/kinito-google-pixel-6a-128gb-6gb-dual-sim-chalk-p-TEL.094294

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-9-pro-128gb-6gb-5g-dual-sim-sunrise-blue-p-TEL.093953

• Like 1
Δημοσ.

1) Το realme ειναι out of stock

2) Το Pixel σιγουρα δεν ειναι επισημη αφου δεν υποστηριζεται επισημα στην ελλαδα

3) Τo Samsung πολυ δυσκολο να μην ειναι επισημη εισαγωγη, απο οπου και να παρεις ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση 2 χρόνων

Δημοσ.

Το κατάστημα αυτό φέρνει προιόντα από διαφορους προμηθευτές ,και υπάρχει ανάλογη αντιμετώπιση σε κάποιο θέμα .Αλλωτε γρηγορη ,αλλωτε χρονοβόρα .

To realme 9 pro +  όταν το έβαλα , ήταν ακόμα διαθέσιμο ,και ήταν η καλύτερη τιμή της αγοράς και απο skroutz και bestprice .

To είχα προτείνει και πριν μια βδομαδα σε καποιον που το εψαχνε  .  Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε και εναλλακτικές σε καταστήματα με γενική αναζήτηση

Δημοσ.

Ακομα δν εχω αποφασισει... Οσο ψαχνεις τελικα, χειροτερο ειναι....χαχαχα

Παντως νμζ οτι εχω κατασταλάξει σε αυτα (ενδεικτικες τιμες απο σκρουτζ): 

1) Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G Dual SIM (8GB/256GB) (  ~370) 

2) Realme GT 2 Pro 5G Dual SIM (8GB/128GB)   (~450)

3) Xiaomi Poco F5 5G Dual SIM (12GB/256GB)  (~320)

4) Xiaomi Poco F5 Pro 5G Dual SIM (12GB/256GB)  ( ~550)

Προφανως τo f5 pro ξεφευγει και μαλλον θα βγει απο τη λιστα....

Απο τα αλλα 3 το GT2 μοιαζει το πιο δυνατο, αλλα αξιζει τα εξτρα χρηματα, δεδομενου οτι ειναι και 1.5 χρονο παλιοτερο απο το f5 kai 1 απο το xiaomi ? 

Αν επρεπε να διαλεξετε μεταξυ xiaomi kai poco τι θα λεγατε? (ωστε να μεινει το reαlme απεναντι στο "νικητη" των υπολοιπων... 🤣)

Δημοσ.
Στις 4/7/2023 στις 2:44 ΜΜ, Dutch είπε

Ακομα δν εχω αποφασισει... Οσο ψαχνεις τελικα, χειροτερο ειναι....χαχαχα

Παντως νμζ οτι εχω κατασταλάξει σε αυτα (ενδεικτικες τιμες απο σκρουτζ): 

1) Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G Dual SIM (8GB/256GB) (  ~370) 

2) Realme GT 2 Pro 5G Dual SIM (8GB/128GB)   (~450)

3) Xiaomi Poco F5 5G Dual SIM (12GB/256GB)  (~320)

4) Xiaomi Poco F5 Pro 5G Dual SIM (12GB/256GB)  ( ~550)

Προφανως τo f5 pro ξεφευγει και μαλλον θα βγει απο τη λιστα....

Απο τα αλλα 3 το GT2 μοιαζει το πιο δυνατο, αλλα αξιζει τα εξτρα χρηματα, δεδομενου οτι ειναι και 1.5 χρονο παλιοτερο απο το f5 kai 1 απο το xiaomi ? 

Αν επρεπε να διαλεξετε μεταξυ xiaomi kai poco τι θα λεγατε? (ωστε να μεινει το reαlme απεναντι στο "νικητη" των υπολοιπων... 🤣)

Το Realme τρεχει ηδη 1.5 χρονο ειναι μεν αρκετα δυνατο αλλα απο ενημερωσεις εχει μικροτερο διαστημα υποστηριξης. Απο τα υπολοιπα λογω ram το poco απλο. Γενικα πρεπει να δεις αν σε εξυπηρετει το miui αλλιως το realme ειναι ελαφρυ OS κ ευκολο μενου/στη χρηση.

Δημοσ.

κοιταξε, εχω xiaomi ~7 χρονια πλεον (Mi max, mi9 lite) 

οποτε δν εχω δοκιμασει κ κατι αλλο "συγχρονο" για συγκριση! Δν ειχα ιδιαιτερα θεματα... 

Νιωθω οτι το realme λογω παλαιοτητας με φοβιζει αρκετα για να παω εκει. Αρα Xiaomi vs Poco ....

Εχεις ιδεα τι παιζει με το Android 13? Δν εχω καταλαβει αν παρει το xiaomi....🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dutch είπε

κοιταξε, εχω xiaomi ~7 χρονια πλεον (Mi max, mi9 lite) 

οποτε δν εχω δοκιμασει κ κατι αλλο "συγχρονο" για συγκριση! Δν ειχα ιδιαιτερα θεματα... 

Νιωθω οτι το realme λογω παλαιοτητας με φοβιζει αρκετα για να παω εκει. Αρα Xiaomi vs Poco ....

Εχεις ιδεα τι παιζει με το Android 13? Δν εχω καταλαβει αν παρει το xiaomi....🤔

Όχι καμια :) εφοσον έχεις συνηθίσει το λογισμικό τοσα χρονια πας στη νεώτερη συσκευη με miui αφου τα γνωριζεις γιατί κ το realme 1-2 χρονια έχει δεν έχει ενημερώσεις οριακά

κάποιο από τα 2 poco λόγω ram επιλογές 3 ή 4

Δες κ το realme 11 pro (νεώτερο)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Ok, καλο φαινεται κ αυτο, αλλα στα 500+  δν μου φαινεται σημαντικα καλυτερο απο poco k xiaomi...

Παντως σε ευχαριστω για την προταση!

Νιωθω οτι κλινω προς το poco f5...  Βεβαια, αν δν το παρω αμεσα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερθουν και αλλες αμφιβολιες....χαχχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...