Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Την προηγούμενη εβδομάδα παράγγειλα ένα κινητό το οποίο το παρέλαβα την περασμένη Δευτέρα. Ανοίγοντας την συσκευασία του courrier είδα ότι το κουτί δεν ήταν τυλιγμένο με ζελατίνη (κάπως περίεργο αλλά οκ). Το γυρίζω ανάποδα και βλέπω ότι και οι 2 ταινίες ασφαλείας ειναι σχισμένες! Παίρνω επι τόπου το κατάστημα και τους ενημερώνω ότι η συσκευασία είναι ανοιγμένη. Αφού μου αράδειασαν ιστορίες ότι, και καλά, ανοίχτηκε απο το τελωνείο (!), κατόπιν συνενοήσεως, μου λένε να το στείλω πίσω για να μου στείλουν καινούριο. Κι έτσι κι έκανα με δικά τους έξοδα.

Σήμερα λοιπόν το παρέλαβαν κι άρχισαν μου λένε ιστορίες τύπου ότι γιατί άνοιξα τις ταινίες ασφαλείας (!!!) και τέτοια. Για να μην τα πολυλογώ με το τι ειπώθηκε, μου είπαν ότι θα το στείλουν στην μαμά εταιρία για να ελέγξει πότε ανοίχτηκε (powered on) πρώτη φορά κι αν όντως δεν ειναι ανοιγμένο ή έχει ανοίξει πιο μπροστα τότε θα στείλουν άλλο (ή τα χρήματα πίσω). Και ρωτάω εγώ, ισχύει κάτι τέτοιο ή μπορούν να το σεταρουν με κάποιο τρόπο ώρα και ημερομηνία όποτε θέλουν; Μακάρι να μην μπορούν για να έχω και αποδειξη!

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Sorry για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο.

Ευτυχώς το δέχτηκαν. Για την ακρίβεια την ίδια μέρα με πήραν τηλέφωνο ότι, δήθεν, η Huawei έδωσε το οκ. Πότε πρόλαβαν, το πήρε η "μαμά" εταιρία, το τσέκαρε και το έστειλαν και πάλι πίσω..! Όλα μούφα για να μην γράψω αρνητική κριτική. Θέλω να την κάνω βέβαια για να ξέρουν κι άλλοι με ποιους έχουν να κάνουν!

Πάντως, γενικά ενημερώθηκα κι από άλλο κατάστημα και μου είπαν ότι όντως στο τελωνείο ανοίγουν δειγματοληπτικά συσκευασίες άρα και τις ταινίες ασφαλείας. Το θέμα όμως είναι πρέπει να με ενημερώσεις αν θέλω τέτοιο ανοιγμένο, που συνήθως θα το έχουν και σε προσφορά. Όχι άλλα να λέμε στο τηλέφωνο κι άλλα αργότερα!

Αν θέλετε μπορώ να γράψω ποιο κατάστημα είναι (στην Αθήνα) αλλά δε ξέρω αν επιτρέπεται.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/7/2023 στις 11:23 ΜΜ, aftos7 είπε

Καλησπέρα και πάλι.

Sorry για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο.

Ευτυχώς το δέχτηκαν. Για την ακρίβεια την ίδια μέρα με πήραν τηλέφωνο ότι, δήθεν, η Huawei έδωσε το οκ. Πότε πρόλαβαν, το πήρε η "μαμά" εταιρία, το τσέκαρε και το έστειλαν και πάλι πίσω..! Όλα μούφα για να μην γράψω αρνητική κριτική. Θέλω να την κάνω βέβαια για να ξέρουν κι άλλοι με ποιους έχουν να κάνουν!

Πάντως, γενικά ενημερώθηκα κι από άλλο κατάστημα και μου είπαν ότι όντως στο τελωνείο ανοίγουν δειγματοληπτικά συσκευασίες άρα και τις ταινίες ασφαλείας. Το θέμα όμως είναι πρέπει να με ενημερώσεις αν θέλω τέτοιο ανοιγμένο, που συνήθως θα το έχουν και σε προσφορά. Όχι άλλα να λέμε στο τηλέφωνο κι άλλα αργότερα!

Αν θέλετε μπορώ να γράψω ποιο κατάστημα είναι (στην Αθήνα) αλλά δε ξέρω αν επιτρέπεται.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Δεν έχω λάβει ποτέ ανοιχτή συσκευασία από έλεγχο τελωνείου. Πάντα επικοινωνούν μαζί μου και με ρωτάνε τι έχει μέσα η συσκευασία και στη συνέχεια το επιβεβαιώνουν φαντάζομαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...