Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα ups APC RS500 το οποίο χρησιμοποιώ για το ρούτερ και βάση εγγραφής για κουδούνι κάμερα. Μου δίνει τροφοδοσία για περίπου 2.30 ώρες. Μια φορά όμως που είχα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για αρκετές ώρες, όταν ήρθε το ρεύμα διαπίστωσα πως το ups δεν άνοιξε, παρά μόνο όταν πάτησα το κεντρικό κουμπί on off. Βρήκα με κάποια δυσκολία ένα τηλέφωνο και μου είπανε πως έτσι λειτουργούν αυτά τα ups. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό ή αν υπάρχουν κάποια ups που δεν έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πιθανόν αν μένει εκτός ρεύματος αρκετή ώρα και εχει φορτίο κάτω απο ενα συγκεριμένο νούμερο (νομίζω ειναι γύρω στα 10w)να σβήνει μόνο του.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Πιθανόν αν μένει εκτός ρεύματος αρκετή ώρα και εχει φορτίο κάτω απο ενα συγκεριμένο νούμερο (νομίζω ειναι γύρω στα 10w)να σβήνει μόνο του.

Το ότι σβήνει είναι το σίγουρο. Το θέμα είναι τι γίνεται αν λείπεις διακοπές και δεν υπάρχει κάποιος να το επαναφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "πιθανόν" που είπα δεν παει στο γεγονός του οτι σβήνει αλλα στον λόγο που σβήνει.
Δεδομένου αυτού λοιπόν, αν δεν υπάρχει κάποιος να το επαναφέρει πρεπει είτε να αυξήσεις το φορτίο ωστε να ειναι πανω απο το όριο αυτόματης απενεργοποίησης, είτε να πειραματιστείς (με τα ρευματα προσοχή).
Το ίδιο πρόβλημα εχω και εγω με το ups που κρατάει pfsense και home assistant αλλα ακόμα δεν το εχω δοκιμασει.

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...