Engimek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, rus είπε 2 ώρες πριν, Engimek είπε Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ebanking για να κανεις επικαιροποιηση. Στην Πειραιώς κατά την επίσκεψη ο υπάλληλος εκανε πρωτα την επικαιροποιηση και μετά έβγαλε "υποχρεωτικά" usename για ebanking. Αυτά εντός του τελευταίου χρόνου. Παλαιότερα προφανώς δεν χρειαζόταν. Αν εχεις αντίστοιχη πρόσφατη εμπειρία επίσκεψης στη συγκεκριμένη τράπεζα όπου δεν είχε το άτομο ebanking και δεν χρειαστηκε να βγαλει, για πες μας. 10 λεπτά πριν, rus είπε Δεν επιτρεπεται να χειριζεσαι ebanking αλλου ατομου. ok
rus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Engimek είπε Στην Πειραιώς κατά την επίσκεψη ο υπάλληλος εκανε πρωτα την επικαιροποιηση και μετά έβγαλε "υποχρεωτικά" usename για ebanking. Αυτά εντός του τελευταίου χρόνου. Παλαιότερα προφανώς δεν χρειαζόταν. Αν εχεις αντίστοιχη πρόσφατη εμπειρία επίσκεψης στη συγκεκριμένη τράπεζα όπου δεν είχε το άτομο ebanking και δεν χρειαστηκε να βγαλει, για πες μας. Δεν ειναι υποχρεωτικο το ebanking, ουτε συνδεεται αμεσα με την επικαιροποιηση. Δηλαδη αμα παει ενας παππους που δεν εχει ουτε pc θα του βγαλουν ebanking? Η Πειραιως ταυτοτητα λεει μόνο αυτοπροσωπως.
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Και μου έρχονται εμένα, εκτός από τις δικές μου ενημερώσεις, και οι ενημερώσεις του Πάνου του άλλου, που δεν τον ξέρω... Εν τω μεταξύ ο άλλος τόσο στα φρύδια του είναι? Δεν έχει αναρωτηθεί τόσο καιρό γιατί δεν λαμβάνει email με ενημερώσεις? Να κάτσει να το ψάξει λίγο το πράγμα? Ή έχει γίνει καμιά ντρίπλα και λαμβάνει και αυτός δικές του ενημερώσεις αλλά και δικές σου? Οπότε έχουν διαρρεύσει και δικά σου στοιχεία σε κάποιον άγνωστο? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από Nabuko
mechpanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 6/7/2023 στις 6:42 ΜΜ, Nabuko είπε Εν τω μεταξύ ο άλλος τόσο στα φρύδια του είναι? Δεν έχει αναρωτηθεί τόσο καιρό γιατί δεν λαμβάνει email με ενημερώσεις? Να κάτσει να το ψάξει λίγο το πράγμα? Ή έχει γίνει καμιά ντρίπλα και λαμβάνει και αυτός δικές του ενημερώσεις αλλά και δικές σου? Οπότε έχουν διαρρεύσει και δικά σου στοιχεία σε κάποιον άγνωστο Μπορεί να του έρχονται στο κινητό οπότε θεωρεί ότι όλα πάνε καλά. Ντρίπλα δεν γίνεται να γίνει, όπως ειπώθηκε δεν γίνεται να έχουμε 2 το ίδιο gmail. Απλά αυτός δήλωσε το δικό μου, και το δέχτηκε η τράπεζα. Το κάνουν πολλοί, δέχομαι δεκάδες ειδοποιήσεις από ΟΤΕ, websites κλπ αλλά όλοι ζητούν επιβεβαίωση για να αρχίσουν να στέλνουν λογαριασμούς ή να επιβεβαιώσουν εγγραφή...μόνο αυτοί έχουν κάνει τόσο χοντρό λάθος! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, mechpanos είπε Όταν άνοιξα το topic ήμουν σε θέση να έχω πολλά από τα στοιχεία του, αλλά όχι το τηλέφωνο του. Χθες μου ήρθαν έγγραφα με τα ΠΑΝΤΑ!!! Διευθύνσεις, τηλέφωνα, επάγγελμα κλπ... Την ίδια μέρα χθες το απόγευμα δηλαδή, μου ήρθε mail ότι το έφτιαξαν. Υποθέτω ότι πήγε και υπέγραψε κάποια χαρτιά επικαιροποίησης στοιχείων, τα στοιχεία στάλθηκαν στο παλιό mail δηλαδή το δικό μου (!!!) και μετά έκαναν την διόρθωση (όλα λάθος δηλαδή για ακόμα μια φορά)... Άρα θεωρητικά τώρα, δεν έχω πλέον λόγο να τον πάρω. Εκτός αυτού, δεν έχω δουλειά με αυτόν, αλλά με την τράπεζα μου που οφείλει να το φτιάξει και να τηρεί δικλείδες ασφαλείας. Δηλαδή κάπου έλεος!!! Μπορεί να του έρχονται στο κινητό οπότε θεωρεί ότι όλα πάνε καλά. Ντρίπλα δεν γίνεται να γίνει, όπως ειπώθηκε δεν γίνεται να έχουμε 2 το ίδιο gmail. Απλά αυτός δήλωσε το δικό μου, και το δέχτηκε η τράπεζα. Το κάνουν πολλοί, δέχομαι δεκάδες ειδοποιήσεις από ΟΤΕ, websites κλπ αλλά όλοι ζητούν επιβεβαίωση για να αρχίσουν να στέλνουν λογαριασμούς ή να επιβεβαιώσουν εγγραφή...μόνο αυτοί έχουν κάνει τόσο χοντρό λάθος! Καλό ειναι να μάθουμε και την τράπεζα που δεν έχει μέθοδο επαλήθευσης των στοιχείων επικοινωνίας που δίνει ο πελάτης.
mechpanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλό ειναι να μάθουμε και την τράπεζα που δεν έχει μέθοδο επαλήθευσης των στοιχείων επικοινωνίας που δίνει ο πελάτης. Δεν θα την μάθετε από εμένα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, άσε που μπορεί κανένας dpo να διαβάσει insomnia και να με κυνηγάνε για δυσφήμιση, που θα δικαιωθώ γιατί δεν γράφω κάτι ψέματα αλλά γιατί να μπλέξω;
sdikr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, Ukforthemoment said: Καλό ειναι να μάθουμε και την τράπεζα που δεν έχει μέθοδο επαλήθευσης των στοιχείων επικοινωνίας που δίνει ο πελάτης. πιστεύω πως η διαδικασία έγινε με override, δεν έκανε την εγγραφή online άλλα σε υπαλληλο 1
Engimek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε Δεν ειναι υποχρεωτικο το ebanking, ουτε συνδεεται αμεσα με την επικαιροποιηση. Δηλαδη αμα παει ενας παππους που δεν εχει ουτε pc θα του βγαλουν ebanking? Η Πειραιως ταυτοτητα λεει μόνο αυτοπροσωπως. Επειδή φεύγει οφφ τόπικ (εγώ απλώς εξηγούσα τη διαδικασία επαλήθευσης mail είτε ανοίξεις ebanking online ή στο κατάστημα) ξαναλέω μια τελευταία φορά τα γεγονότα όπως έγιναν Spoiler Α) Στο κατάστημα ο υπάλληλος έκανε επικαιροποίηση στα στοιχεία. Στο άτομο αυτοπροσώπως με ταυτότητα εκκαθαριστικό (ΔΕΚΟ δεν ήθελαν εκ νέου). Β) Το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε ebanking. Οπότε μετά την επικαιροποίηση ο υπάλληλος είπε "υποχρεωτικά πλέον δίνουμε username για ebanking, αν δεν θέλετε δεν το χρησιμοποιείτε αλλά θα σας το δώσω". Γ) Αν πάει ο παππούς ΝΑΙ θα του δώσουν ebanking και αν δεν θέλει βάζει το φάκελο στο συρτάρι του και δεν το χρησιμοποιεί ποτέ. Δ) Ξαναρωτάω αν έχεις εσύ εμπειρία με το αντίθετο στη συγκεκριμένη τράπεζα (π.χ. πήγες σε κατάστημα, δεν είχες ebanking και δεν έγινε το παραπάνω. Εκεί θα πω ότι ΟΚ, έγινε στο κατάστημα Χ ενώ στο Υ δεν έγινε). Προσοχή πάλι μιλάω για διαδικασία που εφαρμόζεται τον τελευταίο χρόνο. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από Engimek
rus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 το ιδιο λεμε λοιπον. Δε σε υποχρωνoυν να εχεις(να χρησιμοποιεις) ebanking
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 6/7/2023 στις 6:42 ΜΜ, Nabuko είπε Ή έχει γίνει καμιά ντρίπλα και λαμβάνει και αυτός δικές του ενημερώσεις αλλά και δικές σου? Οπότε έχουν διαρρεύσει και δικά σου στοιχεία σε κάποιον άγνωστο? Ούτε 1 στο δις εκατομμύριο δεν δίνω να συμβαίνει αυτό. Στο ebanking ένα email μόνο βάζεις. Αν δέχεται μηνύματα τόσο ο άλλος στο κανονικό του όσο και ο ts, σημαίνει ότι κάποιος έκανε hacking στο σύστημα της τράπεζας ώστε να δέχεται πάνω από ένα email και μετά έβαλε μέσα στην τύχη το email του ts.
Chape Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μήπως παίζει κάτι τέτοιο? https://support.google.com/mail/answer/7436150?hl=en#zippy=%2Cno-one-can-take-your-username%2Cno-one-sees-your-mail
mechpanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Chape είπε Μήπως παίζει κάτι τέτοιο? https://support.google.com/mail/answer/7436150?hl=en#zippy=%2Cno-one-can-take-your-username%2Cno-one-sees-your-mail Προφανώς. Ωστόσο από πλευράς τράπεζας, θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί.
mechpanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Σήμερα μου ήρθε ακόμα μια απάντηση σε συγκεκριμένο ερώτημα που τους έκανα, η οποία λέει απλά ότι το έλυσαν (μου το είχαν στείλει και χθες, και τους ρώτησα ΠΟΤΕ το έλυσαν, πριν ή αφού τους απείλησα ότι θα κινηθώ προς την ΑΠΔΠΧ;) Αλλά σας την βάζω, γιατί υπάρχουν και άπιστοι Θωμάδες!!! Εννοείται ονόματα, και επωνυμίες Τράπεζας, έχουν διαγραφεί!
mechpanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Τέλος πάντων, εγώ έστειλα στην τράπεζα αυτά που έπρεπε να της στείλω, η τράπεζα τα έκανε σκατά αλλά φαίνεται να αφαίρεσε το δικό μου mail από τον λογαριασμό του άλλου, οπότε το θέμα επιλύθηκε. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, δεν έστειλα τίποτα στην ΑΠΔΠΧ, ελπίζω η Τράπεζα να πήρε το μάθημά της. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις