filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, NickTG said: Κατά τα άλλα έχοντας κονσόλες και PC από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν σταμάτησα ποτέ να διαβάζω βιβλία, περιοδικά, κόμικ, εφημερίδες (ναι από το δημοτικό). Και συνεχίζω πλέον στα 36 ενώ έχω σίγουρα περισσότερα παιχνίδια, περισσότερες κονσόλες, περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές. Αν απλά πεις στο παιδί σου να διαβάσει κάτι, οτιδήποτε, αλλά εσύ λιώνεις μπροστά από την τηλεόραση όλη μέρα τότε ναι, μάλλον δεν θα το κάνει Ναι αλλά το κάνεις επειδή το γουστάρεις, όχι γιατι στο επέβαλαν οι γονείς σου. Spoiler Επίσης εμείς όταν παίζαμε MK και GOW στα 11 δεν πάθαμε τίποτα. 😈 Spoiler Με συγχωρείς τώρα γιατί κάποιος με έκλεισε στο πάρκινγκ. Πάω να πάρω τα blades και το τσεκούρι μου, να τον βρω να συζητήσουμε λίγο. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από filip123go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 27 minutes ago, filip123go said: Ναι αλλά το κάνεις επειδή το γουστάρεις, όχι γιατι στο επέβαλαν οι γονείς σου. Το έκανα γιατί είδα κάποιον άλλον να το κάνει και όχι γιατί μου απαγόρεψαν τα ηλεκτρονικά, τα κινητά και τους υπολογιστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, filip123go said: Μετά βαλ'του ένα ps5 από τη μια και ένα βιβλίο από την άλλη, και έλα πες μου ποιο θα διαλέξει. Εμείς που έχουμε διαβάσει όλα τα βιβλία του Καζαντζάκη, παίζαμε 15 χρόνια μπάλα και έχουμε αγοράσει και ό,τι κονσόλα έχει βγάλει η Sony απ το 2000 και μετά, να ψαχτουμε μην είμαστε εξωγήινοι; Τι άλματα λογικής διαβάζουμε πάλι. Θα μ πεις, στο ινσομνια μπήκα. Τι περίμενα Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 14 minutes ago, Kostasspil said: Θα μ πεις, στο ινσομνια μπήκα. Τι περίμενα Spoiler Μόνος σου απάντησες. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα