nikitasd13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει από που μπορεί να προέρχεται αυτός ο θόρυβος; Σε Skoda rapid 1.2tsi. D42A80C2-A0C0-4B83-9A53-BA1F8F60D5C1.mov Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει χωρίς καθορισμένη διαρκεια, χωρίς ενδείξεις στο ταμπλό και χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς στην οδήγηση. Μπορεί να αρχισει είτε με ζεστό μοτέρ είτε κρύο, με η χωρίς κλιματισμό ανοιχτό. Το ακούω συνήθως στις χαμηλές ταχύτητες ( ίσως ψηλα δεν το ακούω λόγω εξωτερικού θορύβου ). Πιο πολύ νομίζω το ακούω χαμηλά αριστερά ( άλλαξα ιμάντα δυναμό και αντλία νέρου αλλά δεν σταματησε ). Το άσχημο είναι οτι δεν μπορώ να το πετύχω για να το πάω να το ακούσει ο μηχανικός. Μου είπε να το αφήσω να εκδηλωθεί για να μπορέσει να το ακούσει και να μην αλλάζουμε πράγματα στην τύχη μέχρι να το πετύχουμε αλλά θα με φάει το άγχος μέχρι τότε!!!! Έχει κανείς καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 3 hours ago, nikitasd13 said: Καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει από που μπορεί να προέρχεται αυτός ο θόρυβος; Σε Skoda rapid 1.2tsi. D42A80C2-A0C0-4B83-9A53-BA1F8F60D5C1.mov 1.89 MB · 6 downloads Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει χωρίς καθορισμένη διαρκεια, χωρίς ενδείξεις στο ταμπλό και χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς στην οδήγηση. Μπορεί να αρχισει είτε με ζεστό μοτέρ είτε κρύο, με η χωρίς κλιματισμό ανοιχτό. Το ακούω συνήθως στις χαμηλές ταχύτητες ( ίσως ψηλα δεν το ακούω λόγω εξωτερικού θορύβου ). Πιο πολύ νομίζω το ακούω χαμηλά αριστερά ( άλλαξα ιμάντα δυναμό και αντλία νέρου αλλά δεν σταματησε ). Το άσχημο είναι οτι δεν μπορώ να το πετύχω για να το πάω να το ακούσει ο μηχανικός. Μου είπε να το αφήσω να εκδηλωθεί για να μπορέσει να το ακούσει και να μην αλλάζουμε πράγματα στην τύχη μέχρι να το πετύχουμε αλλά θα με φάει το άγχος μέχρι τότε!!!! Έχει κανείς καμία ιδέα; Καδένα έχεις αλλάξει; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, nikitasd13 είπε Καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει από που μπορεί να προέρχεται αυτός ο θόρυβος; Σε Skoda rapid 1.2tsi. D42A80C2-A0C0-4B83-9A53-BA1F8F60D5C1.mov 1.89 MB · 11 downloads Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει χωρίς καθορισμένη διαρκεια, χωρίς ενδείξεις στο ταμπλό και χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς στην οδήγηση. Μπορεί να αρχισει είτε με ζεστό μοτέρ είτε κρύο, με η χωρίς κλιματισμό ανοιχτό. Το ακούω συνήθως στις χαμηλές ταχύτητες ( ίσως ψηλα δεν το ακούω λόγω εξωτερικού θορύβου ). Πιο πολύ νομίζω το ακούω χαμηλά αριστερά ( άλλαξα ιμάντα δυναμό και αντλία νέρου αλλά δεν σταματησε ). Το άσχημο είναι οτι δεν μπορώ να το πετύχω για να το πάω να το ακούσει ο μηχανικός. Μου είπε να το αφήσω να εκδηλωθεί για να μπορέσει να το ακούσει και να μην αλλάζουμε πράγματα στην τύχη μέχρι να το πετύχουμε αλλά θα με φάει το άγχος μέχρι τότε!!!! Έχει κανείς καμία ιδέα; Προφανως μπορει να ειναι απο καδενα.. Παντως τετοια συμπτωματα τα κανει η καδενα μεχρι που φτανει στο σημειο να κανει μονιμο θορυβο και με την χρηση να ακουγεται ολο και πιο εντονα μεχρι να σπασει και να παρεις το μοτερ στο χερι! Σταματημενος με νεκρα πατα γκαζει και δες απο ποιες στροφες σταματει ο θορυβος..? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 H καδένα είναι γνωστό προβληματικό σημείο στον 1.2Τsi Αρχίζει μόνο με κρύο κινητήρα για 1-2 λεπτά. Οπωσδήποτε στο συνεργείο να το ελέγξουν και πιθανότατα αντικατάσταση. Πριν κοπεί και πάρεις την κεφαλή στο χέρι με κομμένες βαλβίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Οταν το κάνει ανοίγεις καπώ παίρνεις ενα μακρύ κατσαβίδι που θα εχεις πρόχειρο βαζεις στην πίσω πλευρά στο αυτι και ακουμπάς το μπροστινό μέρος σε διάφορα σημεία της μηχανής εκει από οπου πρέρχεται ο θόρυβος. Ο ήχος θα είναι πολύ εντονος στο αυτί σου οταν ακουμπήσεις εκεί που είναι η βλάβη. Ετσι εντόπισε ο μηχανικός πριν μια βδομάδα βλάβη στο δυναμό στο δικό μου και τον επισκεύασα. 140 ευρω😜 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από papoys1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Οταν το κάνει ανοίγεις καπώ παίρνεις ενα μακρύ κατσαβίδι που θα εχεις πρόχειρο βαζεις στην πίσω πλευρά στο αυτι και ακουμπάς το μπροστινό μέρος σε διάφορα σημεία της μηχανής εκει από οπου πρέρχεται ο θόρυβος. Ο ήχος θα είναι πολύ εντονος στο αυτί σου οταν ακουμπήσεις εκεί που είναι η βλάβη. Ετσι εντόπισε ο μηχανικός πριν μια βδομάδα βλάβη στο δυναμό στο δικό μου και τον επισκεύασα. 140 ευρω😜 Για τα ρουλεμάν του δυναμου υπάρχει ακουστικά θορύβου σαν περίπου του γιατρού . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Για τα ρουλεμάν του δυναμου υπάρχει ακουστικά θορύβου σαν περίπου του γιατρού . Ο πρώτος εβαλε και του γιατρού μου άλλαξε αρχικά το κάτω ρουλεμαν (τρελλό το λένε) 25 ευρώ τζάμπα και μετα λέει ρουλεμαν δυναμό 180 ευρω μαζί με τον αυτόματο για επισκευή. Πήγα σε ένα συνταξιούχο ηλεκτρολόγο με το κατσαβίδι λέει αμέσως δυναμό πάω σε ένα συνεργείο που συνεργάζεται (ψιλοπαράνωμα) 😜επισκευή τα ίδια με 140 ευρώ. Ασε γέμισε ο τόπος ηλεκτρολόγους του κιλού. Εμένα εβγαζε ένα βουητό του TS ειναι σαν κροτάλισμα ο ήχος. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikitasd13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το άφησα για χειρουργείο! Ο θόρυβος προερχόταν από τον κομπρεσορα του a/c όποτε πάει για αλλαγή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 3 hours ago, nikitasd13 said: Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το άφησα για χειρουργείο! Ο θόρυβος προερχόταν από τον κομπρεσορα του a/c όποτε πάει για αλλαγή! Ποσο πηγε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, nikitasd13 είπε Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το άφησα για χειρουργείο! Ο θόρυβος προερχόταν από τον κομπρεσορα του a/c όποτε πάει για αλλαγή! Υπάρχουν συνεργεία που ασχολούνται μόνο με κομπρεσέρ a/c μήπως και παίρνει επισκευή ο ίδιος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikitasd13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, imr είπε Ποσο πηγε? 500 μαζί με φρέον, εργασίες κτλ. 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Υπάρχουν συνεργεία που ασχολούνται μόνο με κομπρεσέρ a/c μήπως και παίρνει επισκευή ο ίδιος . Νομίζω υπάρχουν αλλά προϋποθέτει να μείνει το αυτοκίνητο τουλάχιστον 1 μέρα «μέσα». Έχω ταξίδι να κάνω όμως μπροστά μου και δεν έχω αυτή την πολυτέλεια 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Στις 29/6/2023 στις 3:24 ΜΜ, nikitasd13 είπε 500 μαζί με φρέον, εργασίες κτλ. Νομίζω υπάρχουν αλλά προϋποθέτει να μείνει το αυτοκίνητο τουλάχιστον 1 μέρα «μέσα». Έχω ταξίδι να κάνω όμως μπροστά μου και δεν έχω αυτή την πολυτέλεια 😒 Τα 500ε ειναι καπως πολλα.. Δεν ειναι πολλα ομως οταν σου αποδιδει απροβληματιστα.. Εχεις πραγματικο support/εγγυηση απο το μαστορα και σου ξαναβγαλει προβλημα μετα απο χρονια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα