titikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1) Το ποσό που διαθέτουμε: δεν ξέρω 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Για σύνδεση με projector κατά την διάρκεια μαθημάτων 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 10" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Hdmi για σύνδεση με projector 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Oxi 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Αν υπάρχει καλώς 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Οχι 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Οχι 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Οχι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Δεν έχω πρόβλημα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν έχω πρόβλημα 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, titikos είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: δεν ξέρω 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Για σύνδεση με projector κατά την διάρκεια μαθημάτων 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 10" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Hdmi για σύνδεση με projector 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Oxi 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Αν υπάρχει καλώς 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Οχι 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Οχι 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Οχι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Δεν έχω πρόβλημα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν έχω πρόβλημα 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; καινούριο https://www.skroutz.gr/s/30623202/Lenovo-Yoga-Tab-13-13-με-WiFi-8GB-128GB-Shadow-Black.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα