Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος είμαι καταευχαριστημένος χρήστης του Huawei Nova 5T εδω και 3μισι χρόνια. Τον τελευταίο καιρό η συσκευή δείχνει "σημάδια  κόπωσης" και έχω αποφασίσει οτι το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο θα ήθελα να περάσω στο επόμενο. 

Για την επόμενη συσκευή το budget είναι 400 - 500 ευρώ το πολύ μετα απο απαλλαγη ΦΠΑ.

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα (δυστυχως εκτος HUAWEI λόγω Google Apps)

Κυρια σημεια ενδιαφέροντος είναι η κάμερα και η υποστήρηξη απο την εταιρία σε βαθος χρόνου

Ποιες συσκευες θα μου προτείνατε;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Billkap95 είπε

Οπως λεει και ο τιτλος είμαι καταευχαριστημένος χρήστης του Huawei Nova 5T εδω και 3μισι χρόνια. Τον τελευταίο καιρό η συσκευή δείχνει "σημάδια  κόπωσης" και έχω αποφασίσει οτι το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο θα ήθελα να περάσω στο επόμενο. 

Για την επόμενη συσκευή το budget είναι 400 - 500 ευρώ το πολύ μετα απο απαλλαγη ΦΠΑ.

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα (δυστυχως εκτος HUAWEI λόγω Google Apps)

Κυρια σημεια ενδιαφέροντος είναι η κάμερα και η υποστήρηξη απο την εταιρία σε βαθος χρόνου

Ποιες συσκευες θα μου προτείνατε;

Οι επιλογές σου είναι pixel 7 - iPhone 12 μεταχειρισμένο για καλύτερη κάμερα και υποστήριξη 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kp1 είπε

Οι επιλογές σου είναι pixel 7 - iPhone 12 μεταχειρισμένο για καλύτερη κάμερα και υποστήριξη 

Γνωμη για Samsung S22 το απλο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billkap95 είπε

Καλυτερο το iPhone 12 το οποιο εχει 2 με 3 χρονια ακομα υποστηριξη. Καλυτερη αυτονομια.

Το S22 ειναι με exynos ειναι γρηγορο αυτονομια ετσι κ ετσι θα παρει βεβαια κ αυτο 2-3 ενημερ.λογισμικου ακομη.

Δημοσ.
Στις 28/6/2023 στις 9:27 ΠΜ, Billkap95 είπε

3700 μπαταρία. Είναι πάρα πολύ λίγο. Pixel επίσης μην πάρεις, στην Ελλάδα είναι όλα παραεισαγωγές προς το παρόν και δεν υποστηρίζονται πλήρως από τα δίκτυα (τουλάχιστον όχι χωρίς πατέντες).

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BadBoy είπε

3700 μπαταρία. Είναι πάρα πολύ λίγο. Pixel επίσης μην πάρεις, στην Ελλάδα είναι όλα παραεισαγωγές προς το παρόν και δεν υποστηρίζονται πλήρως από τα δίκτυα (τουλάχιστον όχι χωρίς πατέντες).

Εσυ τι θα προτεινες; Απο το forum θα επαιρνα ευχαριστως (το NOVA 5T το πηρα μεσω insomnia) απλα οχι μεταχειρισμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...