Προς το περιεχόμενο

Public Android tv Kydos 65" 4K 389 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλή τηλεόραση με Android tv , σίγουρα β κλάσης, αλλά με καλά στοιχεία για την τιμή. Στα 379 ευρώ 65αρα δεν βρίσκεται εύκολα. Έχει και Dolby Atmos+ vision + hdr10. Επίσης για την αντίθεση θα έλεγα ότι έχει IPS panel, για μερικούς αυτό είναι θετικό, κυρίως μαγαζιά.

https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-kydos-led-65-4k-android-k65au22sd01b/1812734

• Like 4
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγο καιρό την αντίστοιχη 55αρα. Η τηλεόραση είναι κατασκευής Vestel (τούρκικη). Το πάνελ της είναι τίμιο για τα λεφτά, με αρκετά καλά μαύρα για την τιμή της. Bleeding (η δικιά μου τουλάχιστον) δεν έχει. Έχει android tv και είναι πιστοποιημένη για 4Κ νετφλιξ.αμαζον κλπ που εμένα με εξέπληξε για τα 300 ευρώ που έδωσα + HDR10, Dolby Atmos, Dolby Vision κλπ. 

Γενικά επειδή την είδα σε έκθεση πριν την αγοράσω, πατούσε οποιαδήποτε τηλεόραση μέχρι 500 ευρώ, ειδικά κάτι F&U και άλλες της πλάκας και γι'αυτο την πήρα. Στις 65 ίντσες ειδικά δεν νομίζω να βρει κανείς κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Πήρα πριν λίγο καιρό την αντίστοιχη 55αρα. Η τηλεόραση είναι κατασκευής Vestel (τούρκικη). Το πάνελ της είναι τίμιο για τα λεφτά, με αρκετά καλά μαύρα για την τιμή της. Bleeding (η δικιά μου τουλάχιστον) δεν έχει. Έχει android tv και είναι πιστοποιημένη για 4Κ νετφλιξ.αμαζον κλπ που εμένα με εξέπληξε για τα 300 ευρώ που έδωσα + HDR10, Dolby Atmos, Dolby Vision κλπ. 

Γενικά επειδή την είδα σε έκθεση πριν την αγοράσω, πατούσε οποιαδήποτε τηλεόραση μέχρι 500 ευρώ, ειδικά κάτι F&U και άλλες της πλάκας και γι'αυτο την πήρα. Στις 65 ίντσες ειδικά δεν νομίζω να βρει κανείς κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Πατούσε κάτω άλλες τηλεοράσεις με 1000:1 contrast και 300cd/m2;; Το ακούσαμε και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Πατούσε κάτω άλλες τηλεοράσεις με 1000:1 contrast και 300cd/m2;; Το ακούσαμε και αυτό.

Για τα λεφτα της παρα ειναι τιμια .

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, lampisd said:

Εχει κανεις ιδεα τι android εχει?

Για να λέει ο φίλος από πάνω ότι έχει και δικαιώματα 4κ λογικά θα έχει android tv. Όχι android απλό 

Δημοσ.

4Κ παίζουν όλες οι Αndroid TV από android 9 ,κυρίως από 40'' και πάνω ,χωρίς να το διαφημίζουν ιδιαίτερα .

Δημοσ.

Ωραια την παραγγελνω κι εγω 325

Απο ταχυτητα τι λεει;

27 λεπτά πριν, georgegt5 είπε

Android v11 

την πήρε φίλος και όντως ειναι πολυ τίμια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...