Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να είχαν δύο τρία κομμάτια εκθεσιακά.

Κανονικά πρέπει να βγει νόμος που να τους υποχρεώνει να αναγράφουν στην σελίδα τους η κάθε εταιρεία αν αυτό που πουλάει είναι εκθεσιακό.

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπάθησα με άλλο μόνιτορ που είχε κανονική τιμή και έγραφε ακριβώς το ίδιο παράδοση 5-7/07 και μπορούσες κανονικά να προχωρήσεις σε παραγγελία. Όποτε κάτι έπαιξε εκεί με την Dell. Σίγουρα άλλη μια φορά αναξιόπιστο το public! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τί να πω που το παρήγγειλα προχθές από πλαίσιο με ' προσωπική προσφορά ' 20% και θα το πλήρωνα σήμερα 215€ ( από 269€ αρχική) ; Τους έστειλα e-mail , αν δεν κάνουν pricematch δεν το παραλαμβάνω .

Συνέχεια  : Δεν δέχτηκαν pricematch , κσλω τώρα την επιτροπή ανταγωνισμού να δω τί θα μου πουν ...

Επεξ/σία από ΓιώργοςΒ.
  • Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ίσως ήταν η κάμερα. Εγώ παρήγγειλα μια samsung 24ρα με δώρο την κάμερα και είχα το ίδιο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα. Μόλις αφαίρεσα την κάμερα, η παραγγελία εκτελέστηκε κανονικά. Υπόψιν ότι στο public δεν είχε κουμπί αφαίρεσης της κάμερας, και το παρήγγειλα από MediaMarkt. Εννοείται ότι αν το είχα δει, θα είχα παραγγείλει αυτή του θέματος.

Για όποιον ενδιαφέρεται, η οθόνη ήταν αυτή, που εξακολουθεί να είναι σε προσφορά 

Δημοσ.

Οταν υπάρχουν αμφιβολίες ,απλά δεν αγοράζουμε . Τα υπόλοιπα αφορούν και όρους συναλλαγών με το κάθε κατάστημα .

Αν άλλος πουλά φθηνότερα ή κάτι διαφορετικό ,οταν δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις ,δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει και την ίδια εμπορική πολιτική .

Δημοσ.
On 30/06/2023 at 21:15, KaRouLi said:

S2721DFGA

Σαν ντιζάιν ναι, σε χαρακτηριστικά το 2721DGFA είναι 27αρι (2Κ) 2560Χ1440p με Ρυθμό ανανέωσης 165Hz

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/6/2023 στις 6:23 ΠΜ, ΓιώργοςΒ. είπε

Εγώ τί να πω που το παρήγγειλα προχθές από πλαίσιο με ' προσωπική προσφορά ' 20% και θα το πλήρωνα σήμερα 215€ ( από 269€ αρχική) ; Τους έστειλα e-mail , αν δεν κάνουν pricematch δεν το παραλαμβάνω .

Συνέχεια  : Δεν δέχτηκαν pricematch , κσλω τώρα την επιτροπή ανταγωνισμού να δω τί θα μου πουν ...

Τι εννοεις; Πήρες το Πλαίσιο να σου κάνουν Price Match με την τιμή του Public? Γιατί είναι υποχρεωμένοι; Πάτε καλά ρε; Τι παίρνετε;

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lampisd είπε

Την παραγγειλα περιπου στις 3 το βραδυ ηταν διαθεσιμη

Το είδα και εγώ εκείνη την ώρα αλλά δεν τη παραγγειλα. Ανέφερε παράδοση απο 10/7. Τώρα πάλι δεν είναι διαθέσιμη. 

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
On 02/07/2023 at 06:28, lampisd said:

Αν ερθει τελικα και την θελει κανεις ας μου πει ειμαι αργολιδα

Αν σου έρθει τελικά και δεν την χρειάζεσαι ρίξε ένα σφύριγμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...