zanskou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Η ιστορία έχει ως εξής : έχω δύο γραμμές, μια 24άρα (ο θεός να την κάνει) της Vodafone και μια 35/7 της Skytelecom οι οποίες πάνε σε load balancer και στα διάφορα μηχανάκια δίνουν ιντερνετ είτε από ενα Deco είτε από LAN με ταχύτητα σύμφωνα με το speedtest.net συνήθως γύρω στα 46/6,5 Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανεβάζω αρχεία στο Google drive από το MacBook (συνδέεται ασύρματα στο deco στα 5ghz) δεν ανεβάζει ποτέ με περισσότερο από περίπου 2mbps. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ το drive μέσω του Safari και οχι από την εφαρμογή και το πρόβλημα αυτό παρατηρείται είτε ανεβάζοντας πολλά ξεχωριστά αρχεία είτε κάποιο ενιαίο μεγάλο. Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει ; παίζει ρόλο ο τύπος του αρχείου μήπως ; στο 99% ανεβάζω αρχεία φωτογραφιών και βίντεο
sdikr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Άλλες ταχύτητες θα πιάσεις με πολλαπλές συνδέσεις άλλες με μια. Δοκίμασε χωρίς να έχεις τον Load balancer σε κάθε γραμμή μόνο του. Ακόμα μπορεί να υπάρχει θέμα διασύνδεσης του παρόχου
bicasa6184 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Θα σου πω ένα συμπέρασμα που είχα βγάλει εγώ όταν ήθελα να ανεβάσω πολλά αρχεία στο Google drive η αίσθησή μου ήταν πως όταν ανέβαζα μαζί όλα τα αρχεία ταυτόχρονα, καθυστερούσε πολύ ενώ όταν ανέβαζα με τη σειρά ένα-ένα τα αρχεία καθυστερούσε λιγότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα