Mhdenistis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δεν νομίζω, στην ζημιά που κάνεις σε άλλον σε καλύπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν με καλύπτει η ασφάλεια σε αυτό ; 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Έχω ! Δεν έχει σημασία που το έκανα μόνος μου ; Πάλι με καλύπτει ; Στην Ελλάδα σε καλύπτει σίγουρα ακόμα και αν το έκανες μόνος σου γιατί αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Στον ασφαλιστή θα πεις ότι το βρήκες έτσι και δεν ξέρεις πως έγινε. Δυστυχώς για εξωτερικό δεν γνωρίζω, ότι σου είπαν οι συμφορουμίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Και αφού απαντήσατε τα βασικά ερωτήματα πάμε τώρα στο plot twist ! Το αμάξι είναι ασφαλισμένο στην γκρουπ άμα αλλά το ατύχημα έγινε στο εξωτερικό και δεν προβλέπεται το αμάξι να γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα. Όταν έκανα την ασφάλεια ο ασφαλιστής μου είχε πει ότι ό,τι και να γίνει με καλύπτει. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα μου πει αύριο 😂 Δεν θα σε καλυψει σε συμπληρωματικες καλυψεις η απλη Green card. Για να έχεις συμπληρωματικες καλυψεις σε green card χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια και έγκριση -που δεν θα παρεις- Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, andreaspA είπε Δεν θα σε καλυψει σε συμπληρωματικες καλυψεις η απλη Green card. Για να έχεις συμπληρωματικες καλυψεις σε green card χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια και έγκριση -που δεν θα παρεις- Μετά από επικοινωνία Που είχα με τον ασφαλιστή μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα που γράφεις κι εσύ. Μου είπε ότι θα μιλήσει με την ασφάλεια για να δει ποια πράσινη κάρτα έχω και ότι κατά 99 τοις 100 αυτές καλύπτουν μόνο αστική ευθύνη. Από κει και πέρα, έχω πάει μέχρι τώρα σε δύο διαφορετικές εταιρίες η πρώτη προσφορά ήταν στα 750 € και η δεύτερη στα 580 €. Πάω και σε Τρίτο, και θα περιμένω την επίσημη απάντηση του ασφαλιστή, πριν προχωρήσω σε αντικατάσταση μόνος μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μετά από επικοινωνία Που είχα με τον ασφαλιστή μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα που γράφεις κι εσύ. Μου είπε ότι θα μιλήσει με την ασφάλεια για να δει ποια πράσινη κάρτα έχω και ότι κατά 99 τοις 100 αυτές καλύπτουν μόνο αστική ευθύνη. Από κει και πέρα, έχω πάει μέχρι τώρα σε δύο διαφορετικές εταιρίες η πρώτη προσφορά ήταν στα 750 € και η δεύτερη στα 580 €. Πάω και σε Τρίτο, και θα περιμένω την επίσημη απάντηση του ασφαλιστή, πριν προχωρήσω σε αντικατάσταση μόνος μου . Ο ασφαλιστής σου είπε ότι σε καλύπτει σε όλα. Αναφορά σε κείμενο Όταν έκανα την ασφάλεια ο ασφαλιστής μου είχε πει ότι ό,τι και να γίνει με καλύπτει. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα μου πει αύριο Toυ το θύμισες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Τού το θύμισα και μου είπε ότι εννοούσε σε περίπτωση τροχαίου. Όπως και να έχει πράσινη κάρτα δε με καλύπτει και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω πράσινη κάρτα που να σε καλύπτει για αυτές τις παροχές στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ σπάνιο απ’ ότι μου είπε ο ασφαλιστής 450€ το κοστούμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Τού το θύμισα και μου είπε ότι εννοούσε σε περίπτωση τροχαίου. Όπως και να έχει πράσινη κάρτα δε με καλύπτει και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω πράσινη κάρτα που να σε καλύπτει για αυτές τις παροχές στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ σπάνιο απ’ ότι μου είπε ο ασφαλιστής 450€ το κοστούμι Και εγω και κάποιοι άλλοι στο γράψαμε. Προσοχή απο εδώ και πέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 15 hours ago, dbrillis said: Ποτε σκοπευετε να το ταξινομησετε εκει στο BENELUX;; Σημερα εσπασες ενα τζαμι, αυριο;; Σημερα ειναι 450 ευρω το κοστουμι, αυριο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Μετά από επικοινωνία Που είχα με τον ασφαλιστή μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα που γράφεις κι εσύ. Μου είπε ότι θα μιλήσει με την ασφάλεια για να δει ποια πράσινη κάρτα έχω και ότι κατά 99 τοις 100 αυτές καλύπτουν μόνο αστική ευθύνη. Από κει και πέρα, έχω πάει μέχρι τώρα σε δύο διαφορετικές εταιρίες η πρώτη προσφορά ήταν στα 750 € και η δεύτερη στα 580 €. Πάω και σε Τρίτο, και θα περιμένω την επίσημη απάντηση του ασφαλιστή, πριν προχωρήσω σε αντικατάσταση μόνος μου . Αν είχες συμπληρωματικες καλυψεις σε Green Card δεν θα αναρωτιόταν. θα το ήξερε και θα το ήξερες. Ποια ασφαλιστική εταιρία έχεις? Σε δυο διαφορετικες εταιριες τι εννοείς? που φτιαχνουν παμπρίζ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Στις 27/6/2023 στις 8:08 ΜΜ, dbrillis είπε Ποτε σκοπευετε να το ταξινομησετε εκει στο BENELUX;; Σημερα εσπασες ενα τζαμι, αυριο;; Άμεσα θα το κάνουμε αλλά δεν γίνονται όλα σε μια μέρα ! Είμαστε εδώ 1 1/2 μήνα και μέχρι τώρα τρέχαμε με σπίτι και registration number . 6 ώρες πριν, andreaspA είπε Αν είχες συμπληρωματικες καλυψεις σε Green Card δεν θα αναρωτιόταν. θα το ήξερε και θα το ήξερες. Ποια ασφαλιστική εταιρία έχεις? Σε δυο διαφορετικες εταιριες τι εννοείς? που φτιαχνουν παμπρίζ ? Σε δυο ναι και τελικά πήγα και σε τριτη και βρήκα προσφορά με 456€. Αύριο πρωί θα πάω για την επισκευή 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και εγω και κάποιοι άλλοι στο γράψαμε. Προσοχή απο εδώ και πέρα. Όλα καλά ήταν η κακιά η ώρα . Σημασια έχει ότι δεν χτύπησε κανείς όποτε όλα καλά 🙂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα