Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! 
Την ώρα που πάρκαρα με όπισθεν στα mediamarkt και ενώ κοιτούσα την κάμερα οπισθοπορείας ακούμπησα σε μια γωνία του τοίχου και έσπασε το πίσω τζαμί χωρίς να γίνουν άλλες ζημιές . 
θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν με καλύπτει η ασφάλεια σε αυτό ;

εαν όχι , συνήθως ποιο είναι το κόστος ;

το αμάξι είναι ένα οπελ κορσα του 19 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tounion είπε

Άμα έχεις θραύση κρυστάλλων 

Έχω ! Δεν έχει σημασία που το έκανα μόνος μου ; Πάλι με καλύπτει ;

Δημοσ.

Ότι σου είπαν από πάνω.

Είναι αρκετά σύνηθες να έχεις κάλυψη για θραύση κρυστάλλων ωστόσο όχι απαραίτητη προϋπόθεση.

1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

Μίλα με τον ασφαλιστή σου, νομίζω δεν παίζει κανένα ρόλο, μπορείς να πεις οτι χτύπησε πέτρα, δε μπορούν να το διασταυρώσουν

Δημοσ.
Just now, LabrakisG1992 said:

Αν και μάλλον σε καλύπτει, για να σιγουρευτείς διάβασε τους όρους της κάλυψης θραύσης κρυστάλλων που έχεις.

Εναλλακτικά ισχυρίζεσαι ότι το είχες παρκάρει σε δημόσιο δρόμο και πως μόλις πήγες να το πάρεις το βρήκες με σπασμένο τζάμι.

ΥΓ: Το τζαμί είναι κάτι άλλο ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και αφού απαντήσατε τα βασικά ερωτήματα πάμε τώρα στο plot twist !

Το αμάξι είναι ασφαλισμένο στην γκρουπ άμα αλλά το ατύχημα έγινε στο εξωτερικό και δεν προβλέπεται το αμάξι να γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα. 

Όταν έκανα την ασφάλεια ο ασφαλιστής μου είχε πει ότι ό,τι και να γίνει με καλύπτει. 
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα μου πει αύριο 😂

• Confused 1
Δημοσ.

Τι plot twist ρε μεγάλε .. σε λίγο θα μας πεις ότι δεν είναι και δικό σου το αμαξι... Αν είχες βγάλει πράσινη κάρτα δωρεάν από την ασφάλεια σου, πριν φύγεις .. ναι σε καλύπτει .. αυτός είναι ο ρόλος της .. 

Αν σε καλύπτει μην μπλέξεις με πολλά πολλά πες το είχες παρκαρισμένο και το βρήκες σπασμένο... Κάνεις δήλωση και το αντικαθιστας

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Το αμάξι είναι ασφαλισμένο στην γκρουπ άμα αλλά το ατύχημα έγινε στο εξωτερικό και δεν προβλέπεται το αμάξι να γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα. 

Όταν έκανα την ασφάλεια ο ασφαλιστής μου είχε πει ότι ό,τι και να γίνει με καλύπτει. 

Aμφιβάλω ότι σε καλύπτει στο εξωτερικό η θραυση κρυστάλλων .

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Το πιο δύσκολο μου φαίνεται να βρεις συνεργαζομενο συνεργείο στο εξωτερικό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tounion είπε

Τι plot twist ρε μεγάλε .. σε λίγο θα μας πεις ότι δεν είναι και δικό σου το αμαξι... Αν είχες βγάλει πράσινη κάρτα δωρεάν από την ασφάλεια σου, πριν φύγεις .. ναι σε καλύπτει .. αυτός είναι ο ρόλος της .. 

Αν σε καλύπτει μην μπλέξεις με πολλά πολλά πες το είχες παρκαρισμένο και το βρήκες σπασμένο... Κάνεις δήλωση και το αντικαθιστας

Οχι η πράσινη κάρτα δεν είναι αυτό που λες.

https://www.asfaleies24.gr/prasini-karta-autokinitou/

Δημοσ.
9 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Εγώ πάλι στη θέση σου δεν θα ήμουν καθόλου περίεργος για το τι θα πει ο ασφαλιστής μου, θα ήμουν περίεργος για το τι ισχύει στην πράξη, και θα το μάθαινα σε μερικά λεπτά διαβάζοντας τους όρους.

Όπως τη βρίσκει ο καθένας ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε σκοπευετε να το ταξινομησετε εκει στο BENELUX;;
Σημερα εσπασες ενα τζαμι, αυριο;;

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tounion είπε

Τι είναι ? Αν μπορείς να το περιγράψεις σε απλά ελληνικά 

Το λινκ το γράφει σε απλά ελληνικά

Η πράσινη κάρτα αυτοκινήτου ή αλλιώς πιστοποιητικό διεθνούς ασφάλισης δεν είναι τίποτα άλλο πάρα μια βεβαίωση στην ουσία από την ασφαλιστική σας εταιρεία, που εγγυάται την κάλυψη αστικής ευθύνης στις χώρες που συμμετέχουν στο δίκτυο της πράσινης κάρτας.

Η θραύση τζαμιών του δεν είναι αστική ευθύνη.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...