Brashida Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 17 minutes ago, Nabuko said: Ναι, ήσουν αρκετά σαφής στην απάντησή σου και ευχαριστώ. Με αυτά τα καινούρια δεδομένα που μας έδωσες νομίζω ότι μάλλον έτσι πρέπει να ναι και ότι αυτά πρέπει να πληρώσεις εκτός κι αν ισχύει το άλλο που δε νομίζω γιατί δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Με κοροϊδεύεις ρε φίλε μήπως? Γιατί να πληρώσω αφού απο οσο ξέρω είμαι σωστός.. και με βάση αυτά που έγραψαν και εσύ και άλλοι.. Τελως πάντων θα μιλήσω με τον λογιστή γιατί μάλλον κάτι έχει κάνει αυτός
1comment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Brashida είπε Με κοροϊδεύεις ρε φίλε μήπως? Γιατί να πληρώσω αφού απο οσο ξέρω είμαι σωστός.. και με βάση αυτά που έγραψαν και εσύ και άλλοι.. Τελως πάντων θα μιλήσω με τον λογιστή γιατί μάλλον κάτι έχει κάνει αυτός Πώς έχει κάνει κάτι αυτός αφού λες μόνος σου την έκανες;
Brashida Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, 1comment said: Εφόσον έχεις απορίες χωρίς να έχεις γνώσεις, πήγαινε σε λογιστή δώσε 25-30Ε και τέλειωσες. Θα σου τη βγάλει μηδενική. Ο κωδικός 049 των ηλεκ. δαπανών που λες δεν έχεις επιλογή να τον αλλάξεις, κάνεις λάθος. Μπορείς να τον αλλάξεις. Άλλο αν ελεγχθεί. Θα σου λεγα να δεις το ποσό του εισοδήματος, αν είναι συνολικά πάνω από το αφορολόγητο 9 χιλιάδες κάτι και αν έχεις κάνει 30% αγορές με κάρτα. Αν είναι πάνω από 9κατι το εισόδημα, τότε είσαι πάνω από το αφορολόγητο και θα σου βγει χρεωστική. Αν όχι, τότε κάτι πάει λάθος και θες λογιστή 100%. Δεν είμαι πάνω από 9 σίγουρα αλλά πως μπορώ να το δω αυτό δηλαδή το εισόδημα μου ακριβώς? .. μπαίνοντας στο ατομικό λογαριασμό ασφάλισης και βλέποντας και τα ένσημα μαζί??
1comment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Brashida είπε Δεν είμαι πάνω από 9 σίγουρα αλλά πως μπορώ να το δω αυτό δηλαδή το εισόδημα μου ακριβώς? .. μπαίνοντας στο ατομικό λογαριασμό ασφάλισης και βλέποντας και τα ένσημα μαζί?? 8600 είναι το αφορολόγητο. Καλέ από το Ε1, στη δήλωση θα δεις το εισόδημα. Νομίζω δεν έχεις ούτε τις βασικές γνώσεις για τη δήλωση τελικά. Αν δεν ξέρεις πού λέει το εισόδημα.............. Από το δεύτερο ποστ αυτό σε ρωτάμε. Πόσο εισόδημα είχες πέρσι. Σύνολο. Τι μπήκε τράπεζα. Κάνε μια σούμα στην τελική. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από 1comment
Brashida Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, 1comment said: 8600 είναι το αφορολόγητο. Καλέ από το Ε1, στη δήλωση θα δεις το εισόδημα. Νομίζω δεν έχεις ούτε τις βασικές γνώσεις για τη δήλωση τελικά. Αν δεν ξέρεις πού λέει το εισόδημα.............. Από το δεύτερο ποστ αυτό σε ρωτάμε. Πόσο εισόδημα είχες πέρσι. Σύνολο. Τι μπήκε τράπεζα. Κάνε μια σούμα στην τελική. σούμα έχω κάνει εγώ από μόνος μ με αυτά που μπήκαν τράπεζα και δεν είναι τόσα σίγουρα.. Τελως πάντων δεν μπορεί να βρεθεί κάποια βοήθεια εδώ ούτε λύση κάτι άλλο είναι οπότε ας το κλείσουμε.. κάποιος μοντ να αναλάβει
1comment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Ναι έτσι φαίνεται. Αφού νούμερα δεν λες, κακώς άνοιξες το θέμα και ζητάς βοήθεια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις