Dimakos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, σε smart forfour 1.3 2006 Σήμερα έβαλα μπρος και άναψα απευθείας το a/c και μου έσβησε το αμάξι, το ξανάεβαλα μπρος ξανά έσβησε και μετά δεν πήρε μπρος καθόλου τι παίχτηκε γνωρίζει κανείς ;;
Dimakos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, cumulus είπε Ασφαλειες κοιταξες; Όχι δεν κοίταξα, θα το δω αύριο γιατί μου έμεινε στην δουλειά και το άφησα εκεί.. ούτε σκαστα δεν πήρε ..
Black Demis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 smart 4four 2006 δλδ παλιό colt......οτιδιποτε μπορει να επαιξε (πραγματικά τα αίτια μπορει να ειναι πανω απο 100) οδκη το φορτώνεις και συνεργειο
Dimakos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ζημιά μυρίζει. Μου το έκανε δύο φορές την τρίτη όταν πήρε είχα σβήσει το a/c πήγα έκανα την δουλειά μου γύρισα και όταν ξαναμπήκα να φύγω πήρε κανονικά μπρος και μόλις άναψα το a/c έσβησε και δεν ξανάπηρε
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Όχι δεν κοίταξα, θα το δω αύριο γιατί μου έμεινε στην δουλειά και το άφησα εκεί.. ούτε σκαστα δεν πήρε .. αυτόματο δεν είναι;Παίρνουν μπροστά με σπρωξιμο τα αυτόματα;
Dimakos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε αυτόματο δεν είναι;Παίρνουν μπροστά με σπρωξιμο τα αυτόματα; Χειροκίνητο είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα