Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Όλο γκρίνια είστε, λές και είχε κανενας τη Basic συνδρομή!!!! Σου έχει μια ακόμα επιλογή με διαφορετικό μέσο πληρωμής, το χρόνο σου. Δε σου αρέσει, πηγαινε στην επομένη μεγαλυτερη συνδρομή (που έτσι κι αλλιως εκεί είναι οι περισσότεροι για να μην πω και στην πιο πανω ακόμα) ή πηγαινε στο καλό. Τραβατε με και ας κλαίω

Όταν το είχα ,είχα την basic  ,όπως και πολύς κόσμος..... 

Σε κάθε περίπτωση όπως και με άλλα θέματα εδώ μέσα , βλέπω ότι κάποιοι γουστάρετε να πληρώνεται και φτιάχνεστε με τις αυξήσεις . Σαν σύνδρομο Στοκχόλμης ένα πράγμα......

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιά το φιλμνετ είχε κορωνίδα στις διαφημίσεις του "Απόλαυσε χωρίς διαφημίσεις" 

Πλέον μια χαρά έχει διαφημίσεις χωρίς να χάσει κόσμο. Αλλά δεν είναι το ίδιο γιατί έχει αποκλειστικό περιεχόμενο σε τομέα με φανατικό κοινό (μπάλες κτλ). Το Νετφλιξ δεν είναι ανάγκη και υπάρχουν άνετα εναλλακτικές με την ίδια ποιότητα (νομιμες και μη). Για μένα η συνδρομή με διαφημίσεις θα έπρεπε να είναι δωρεάν! Έχουμε μια οικογενειακή 4 προφίλ άμα το αλλάξει ή το ακριβηνει θα το κλείσουμε τελείως και θα τελειώνει η υπόθεση... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Ειλικρινά θα ήθελα μια μέρα inside story να δω με ποιον τρόπο και ποια κριτήρια παίρνουν τέτοιες αποφάσεις οι μανατζαραιοι. 

Οταν ο επενδυτής πληρώνει έχει απαιτήσεις για άυξηση κερδών. Απλό είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ότι ανεβαίνει ..... κατεβαίνει .

και μάλιστα κατεβαίνει απότομα.

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι - ευθύς εξαρχής - η ιδέα της πληρωμής και να βλέπεις και διαφημίσεις ήταν αισχρή. Εγώ βάζω Netflix ανά διαστήματα το premium. Απλά όταν δω αυτά που θέλω,διακόπτω και τους δίνω χρόνο να... δημιουργήσουν.

Δημοσ.
11 hours ago, Tlykog said:

Αν πχ μένω μόνος μου και έχω 65¨ οθόνη το 720ρ είναι ανέκδοτο. Αφού μου βάζεις διαφημίσεις, δώσε μου ανάλυση…

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επειδή κι εγώ πήρα πέρυσι μία 65" 4Κ, αναγκαστικά «ανέβασα» επίπεδο και στο Netflix. Στην 42" με 1080P που είχα πριν παλευόταν και το «μικρό» πακέτο, αλλά στη μεγάλη απλά μ' εκνεύριζε. Και να φανταστείς ότι δεν είμαι καν heavy user, η κοπέλα μου βλέπει κυρίως (και βλέπει και στο κινητό κιόλας, με την τηλεόραση ακριβώς απέναντι! :mellow:), κι εγώ άντε να δω 2-3 φορές το μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Haldol είπε

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επειδή κι εγώ πήρα πέρυσι μία 65" 4Κ, αναγκαστικά «ανέβασα» επίπεδο και στο Netflix. Στην 42" με 1080P που είχα πριν παλευόταν και το «μικρό» πακέτο, αλλά στη μεγάλη απλά μ' εκνεύριζε. Και να φανταστείς ότι δεν είμαι καν heavy user, η κοπέλα μου βλέπει κυρίως (και βλέπει και στο κινητό κιόλας, με την τηλεόραση ακριβώς απέναντι! :mellow:), κι εγώ άντε να δω 2-3 φορές το μήνα.

To βασικό πακέτο κάνει μόνο για  μικρές τηλεοράσεις και φορητές συσκευές. Δεν θα έπρεπε να είχε περιορισμό στην ανάλυση, ειδικά αν σκεφτείς ότι το απλό πακέτο τους δίνει μεγαλύτερα έσοδα/συνδρομητή από τα μεγαλύτερα πακέτα.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

κριτήρια

Θα σου πω. Με κριτήριο το bonus εξαμηνου και ταυτόχρονα κοιτώντας ποια βίλλα ή σκάφος μπορούν ή δεν μπορούν να αγοράσουν με αυτό.

Μιλάμε για πολλά... μηδενικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Θα σου πω. Με κριτήριο το bonus εξαμηνου και ταυτόχρονα κοιτώντας ποια βίλλα ή σκάφος μπορούν ή δεν μπορούν να αγοράσουν με αυτό.

Μιλάμε για πολλά... μηδενικά...

Μα κάτσε ρε συ, πόσους μήνες θα μείνουν με το παλιό γιοτ???

Επεξ/σία από TheoAlex50
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

διαφημίσεις

Ε όλα δικά σου τα θες κι εσύ 🤣🤣🤣

5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Μα κάτσε ρε συ, πόσους μήνες θα μείνουν με το παλιό γιοτ???

Δίκιο έχεις. Σκληρή η ζωή 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mants118 είπε

(φιλικά το γράφω) γιατί υποτιμάς μια ομάδα ατόμων (μαζί και εσένα) που εκφράζει την γνώμη του για μια υπηρεσία - εταιρεία -κτλ κτλ σε αυτό το φόρουμ;;; Εννοείται ότι και στο μεγαλύτερο φόρουμ site της Βόρειας Αμερικής να γίνει σάλος για κάτι αν μια εταιρεία έχει αποφασίσει μια πολιτική θα την κάνει θέλει δεν θέλει ο κόσμος... :)

για το πρώτο που έγραψες δεν είναι κακή πολιτική να εισπράτεις περισσότερα από λιγότερα άτομα, αλλά από ένα σημείο και μετά με αυτό το περιεχόμενο που βλέπω κι εγώ στη συνδρομή μου για εμένα, τη σύζυγο και αυτά που βλέπουν τα παιδιά (παιδικά) δεν το θεωρώ τόσο premium. Αυτό που θα εκτιμούσα πολύ με ίσως και περισσότερα χρήματα το μήνα θα ήταν μια τεράστια ποικιλία από ταινίες και σειρές πρωτοκλασάτες και όχι μερικές αξιόλογες και μεγάλο ποσοστό που ΔΕΝ βλέπεται...

Τοτε ομως αν ειχατε και μια τεραστια ποικιλια απο ταινιες και σειρες  θα ηταν αναλογη και η τιμη ,( οχι οτι εχει  λιγες επιλογες το netflix αλλο θεμα ειναι το προσωπικο γουστο του τι αρεσει στον καθε ενα,  και εμενα μου αρεσουν σειρες που οι γυναικα μου δεν μπορει να τις δει και το αντιθετο ). 

• Like 1
Δημοσ.

Το Disney+ δεν σας κάνει γιατί δεν έχει ποικιλία από την άλλη το netflix έχει πάρα πολλά συν σκουπίδια και δεν ξέρετε τι να δείτε έρεε αποφασίστε πχια τι θέλετε να σας το φέρουμε..... Επιτέλους υπάρχει και μια χώρα πειραματόζωο που δεν είναι η Ελλάδα αλλά εκεί το πείραμα με τις διαφημίσεις πιάνει γιατί μάλλον δεν τους ενοχλεί προφανώς δεν υπάρχει η ίδια κουλτούρα τηλεθέασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2023 στις 5:22 ΜΜ, Georgios Pappas είπε

Ολοι έχουνε βαλθεί να χαλάσουνε κάτι που τόσα χρόννια μια χαρά δούλευε. 

Πλέον το χρήμα έχει τιμή (τέρμα πια οι πολιτικές μηδενικού επιτοκίου), οπότε η εύκολη πρόσβαση στον δανεισμό είναι παρελθόν. Επίσης λόγω της αύξησης του κόστους ζωής ο κόσμος κόβει τα περιττά έξοδα, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε μείωση εσόδων για τις επιχειρήσεις, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί στη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης.

Γι'αυτό βλέπεις ότι όλες οι εταιρίες πλέον κυνηγάνε το χρήμα με περισσότερο ζήλο, ακόμα και αν πρέπει να χαλάσουν κάτι που τόσα χρόνια μια χαρά δούλευε. Πχ το YouTube κοιτάει πως θα χρεώσει συνδρομή σε μη-premium βίντεο, το Netflix τι θα κάνει με τις τιμές των πακέτων (και αν θα βάλει και διαφημίσεις στην ίδια τιμή για να τσιμπήσει και από 'κει ότι μπορεί), το Reddit πως θα χρεώσει την πρόσβαση στο API του, το Facebook πως θα μειώσει τις απώλειες στο τμήμα του VR, και πάει λέγοντας.

Αν όντως έρχεται κρίση (που αν έρχεται θα πλήξει περισσότερο τις εταιρίες που βασίζονται στα διαφημιστικά έσοδα και στις μη-απαραίτητες συνδρομές), σε κάνει να αναρωτιέσαι πως θα μοιάζει το internet 5 χρόνια από τώρα.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
22 hours ago, filip123go said:

Γιατί εδώ μέσα κατά καιρούς οι αναλυτές έχουνε κλείσει:

apple, Microsoft, Tesla, Neuralink, Netflix, D+, Sony, Nintendo, Huawei . 

Από 2 φορές.

Σε διπλανο φορουμ εκλειναν τη τωρινω νοβα ,καθε εβδομαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...