freegr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Γιατί να μην υπάρχει ΣΥΝΔΡΟΜΗ δωρεάν με ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ δηλαδή αφού και τότε θα έχουν έσοδα. Από την μύγα ξύγκι θέλουν;
ppanos7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Σιγά σιγά όλες οι streaming πλατφόρμες θα προσθέσουν και live στις υπηρεσίες τους. Κυρίως αθλητικά. Δυστυχώς αυτό το μοντέλο χρειάζεται και διαφημίσεις και αύξηση τιμών. Εκεί βρίσκεται το δυναμικό κοινό , εκεί θα έρθουν τα μεγάλα έσοδα ..... Απλά χρειάζεται βάθος χρόνου για να έρθουν οι συμφωνίες με τις αθλητικές διοργανώσεις κτλ και τα συμβόλαια που έχουν με τις συνδρομητικές τηλεοράσεις. Δε μιλάω φυσικά για superleague ή basketleague εκεί δε δίνει δεκάρα το Netflix, θα πορευτούμε με cosmote - nova κτλ. Πόσο όμως πιο αξιόλογο δε θα ήταν πχ το Netflix ή κάποια άλλη πλατφόρμα αν έδειχνε το Μουντιάλ ή την F1 και όχι το ΑΝΤ1+..Κι εγώ έχω κόψει τη συνδρομή μου εδώ και χρόνια, αλλά αυτή είναι πραγματικότητα που έρχεται... Όσον αφορά τις τιμές, όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων στην τσέπη του κάθε πολίτη.
ZoReN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, ppanos7 είπε Σιγά σιγά όλες οι streaming πλατφόρμες θα προσθέσουν και live στις υπηρεσίες τους. Κυρίως αθλητικά. Δυστυχώς αυτό το μοντέλο χρειάζεται και διαφημίσεις και αύξηση τιμών. Εκεί βρίσκεται το δυναμικό κοινό , εκεί θα έρθουν τα μεγάλα έσοδα ..... Απλά χρειάζεται βάθος χρόνου για να έρθουν οι συμφωνίες με τις αθλητικές διοργανώσεις κτλ και τα συμβόλαια που έχουν με τις συνδρομητικές τηλεοράσεις. Δε μιλάω φυσικά για superleague ή basketleague εκεί δε δίνει δεκάρα το Netflix, θα πορευτούμε με cosmote - nova κτλ. Πόσο όμως πιο αξιόλογο δε θα ήταν πχ το Netflix ή κάποια άλλη πλατφόρμα αν έδειχνε το Μουντιάλ ή την F1 και όχι το ΑΝΤ1+..Κι εγώ έχω κόψει τη συνδρομή μου εδώ και χρόνια, αλλά αυτή είναι πραγματικότητα που έρχεται... Όσον αφορά τις τιμές, όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων στην τσέπη του κάθε πολίτη. Αν είχε όπως λες F1 MOTOGP και τους έβλεπα όποτε ήθελα τους αγώνες τότε ναι θα ήταν ωραίο και θα βόλευε
Petran83 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Στις 27/6/2023 στις 10:54 ΜΜ, Hetfield είπε Μια συντομη περιγραφη αυτου που εγραψες σε μια γραμμη: οσο ο κοσμος συνεχιζει να αγοραζει συνδρομη Netflix, το Netflix θα συνεχιζει να ανεβαζει την τιμη. Αυτό δυστυχώς ισχύει για όλα τα προϊόντα και όλες τις εταιρείες. Θα ήθελα να δω πχ ένα μποϋκοτάζ Apple που έχει φτάσει τις τιμές Ευρώπης στον ουρανό αλλά εφόσον υπάρχει κόσμος που τα έχει (για να τα δίνει) και εφόσον υπάρχουν άλλες επιλογές για τους υπόλοιπους..τι να κάνουμε. Προς το παρόν με το καθεστώς στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι το νετφλιξ ζητάει πολλά για αυτό που προσφέρει κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα