Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, Papayou said:

Αυτό που θες, δίνει 5volt και μέχρι 2A, δηλαδή κάνει για συσκευές που λειτουργούν με αυτή τη τάση και μέχρι 10 w (2×5). Τώρα πως στην περιγραφή, το αναφέρει ως 30w, βάζει και θέμα αξιοπιστίας της συσκευής!

Προφανώς και τα 5V DC αφορούν τη θύρα USB που μπορεί να δώσει μέγιστο 2Α.Το συγκεκριμένο μια χαρά αξιόπιστο είναι σαν συσκευή.Υπάρχει διακόπτης επιλογής από πίσω είτε για 9V είτε για 12V και επιλέγεις ανάλογα με το router που θες να τροφοδοτήσεις.Αυτές τις τάσεις αφορούν τα 30W που γράφει.Λεπτομέρειες μπορείς να δείς στο site της εταιρίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Προφανώς και τα 5V DC αφορούν τη θύρα USB που μπορεί να δώσει μέγιστο 2Α.Το συγκεκριμένο μια χαρά αξιόπιστο είναι σαν συσκευή.Υπάρχει διακόπτης επιλογής από πίσω είτε για 9V είτε για 12V και επιλέγεις ανάλογα με το router που θες να τροφοδοτήσεις.Αυτές τις τάσεις αφορούν τα 30W που γράφει.Λεπτομέρειες μπορείς να δείς στο site της εταιρίας.

Το χαρακτηρίζω αναξιόπιστο , όχι μόνο από προσωπική εμπειρία, που κάρβουνιασε ένα μοσφετ,  (μπορεί να ήταν ελλατωματικο το δικό μου)  αλλά και γιατί  όταν λέει 5, 9, 12 volt στα  2 A, (στο site του) το μέγιστο που θα μπορούσε να απόδωσει είναι 24watt και όχι 30w. (P=VxI).

Όπως και ναχει το συγκεκριμενο επειδή έπαθα, δεν το εμπιστεύομαι. 

Δημοσ.
1 minute ago, Papayou said:

Το χαρακτηρίζω αναξιόπιστο , όχι μόνο από προσωπική εμπειρία, που κάρβουνιασε ένα μοσφετ,  (μπορεί να ήταν ελλατωματικο το δικό μου)  αλλά και γιατί  όταν λέει 5, 9, 12 volt στα  2 A, (στο site του) το μέγιστο που θα μπορούσε να απόδωσει είναι 24watt και όχι 30w. (P=VxI).

Όπως και ναχει το συγκεκριμενο επειδή έπαθα, δεν το εμπιστεύομαι. 

Οκ μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό.Να σου πω κι εγώ επίσης από προσωπική εμπειρία οτι έχω 2 Lamtech , ένα δώρο της cosmote και ένα αγοραστό από εμένα και παίζουν και τα 2 απροβλημάτιστα εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...