Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, Vasilis T 92 said:

Μπορώ να συνδέσω αυτό το UPS με κάποιον τρόπο μαζί με αυτό το πολύμπριζο??

Αν καταλαβα θελεις να "δωσεις" ρευμα στο πολυμπριζο απο το ups?

Δεν μπορεις γιατι το συγκεκριμενο ups δεν εχει εξοδο 240V (ειναι γενικα πολυ μικρης χωρητικότητας σηκώνει ισα ισα το router).

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, @topos είπε

Αν καταλαβα θελεις να "δωσεις" ρευμα στο πολυμπριζο απο το ups?

Θέλω όταν γίνεται διακοπή ρεύματος στο σπίτι το ups να μου κρατάει όλες της συσκευές που είναι συνδεμένες πάνω στο πολύμπριζο πχ την τηλεόραση τους 2 αποκωδικοποιητες Mpeg-4 και των ενισχυτη γραμμής που έχω για το σήμα της κεραίας που μπαίνει στην πρίζα θέλω όλα αυτά να είναι σε λειτουργία με κάποιον τρόπο για όση ώρα χρειαστεί μέχρι να ξανά επανέλθει το ρεύμα πάλι μετά από την διακοπή ρεύματος 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Μπορώ να συνδέσω αυτό το UPS με κάποιον τρόπο μαζί με αυτό το πολύμπριζο??

1. δεν υπαρχουν "κανονικα" ups ή μη κανονικα ups. Ολα εχουν σχεδιαστει για καποιο σκοπο και ο καταναλωτης τα επιλεγει βαση των προσωπικων του αναγκων

2. μπορεις να συνδεσεις οτι θελεις ... με οτι θελεις. Παντα μεσα στα πλαισια των υποδοχων που υπαρχουν αναμεσα σε 2 συσκευες. Αν και οι 2 δεν εχουν αντιστοιχα ιδιες υποδοχες (αρσενικο - θηλυκο) , ο λογος ειναι η ασφαλη λειτουργια που ορισε ο κατασκευαστης

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Αυτο το mini ups δεν κάνει για αυτό που θέλεις.

Πρέπει να βάλεις κανονικό ups

Δυστυχώς λόγο περιορισμένου χώρου δεν μπορώ να βάλω κανονικό UPS για αυτό κοίταω κάτι σε mini 

Δημοσ.

Αυτό που θες, δίνει 5volt και μέχρι 2A, δηλαδή κάνει για συσκευές που λειτουργούν με αυτή τη τάση και μέχρι 10 w (2×5). Τώρα πως στην περιγραφή, το αναφέρει ως 30w, βάζει και θέμα αξιοπιστίας της συσκευής!

Δεν μπορείς να συνδέσεις τηλεοράσεις κτλ.

Κάνα ρουτερ μόνο.

Αντιστοιχα δίνει δωρεάν η cosmote,  αλλά εμένα μόνο προβλήματα μου έκανε. 

Αυτό που χρειάζεσαι, ανεβαίνει  και σε τιμή σημαντικά όχι μόνο σε όγκο. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, lneam είπε

1. δεν υπαρχουν "κανονικα" ups ή μη κανονικα ups. Ολα εχουν σχεδιαστει για καποιο σκοπο και ο καταναλωτης τα επιλεγει βαση των προσωπικων του αναγκων

2. μπορεις να συνδεσεις οτι θελεις ... με οτι θελεις. Παντα μεσα στα πλαισια των υποδοχων που υπαρχουν αναμεσα σε 2 συσκευες. Αν και οι 2 δεν εχουν αντιστοιχα ιδιες υποδοχες (αρσενικο - θηλυκο) , ο λογος ειναι η ασφαλη λειτουργια που ορισε ο κατασκευαστης

Με τον όρο "κανονικό ups" εννοώ τα γνωστά ups των 240v (αυτα που θα σου βγάλει και μια αναζήτηση στο google).
Τα mini ups των 8/9/12v είναι για συγκεκριμένες ανάγκες όπως γράφεις κι εσυ (router και οτιδήποτε δουλεύει με την συγκεκριμένη περιορισμένη τάση) και οχι για "γενική/συνηθισμένη" χρήση όπως αυτη που χρειάζεται ο φίλος που ρωτάει.
Δεν υπάρχει λόγος να τον βάλουμε να ψάχνει για τις υποδοχές αφού δεν κάνει γιαυτο που θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, lneam είπε

Μια χαρα υπαρχουν. “Κανονικό” είναι αυτο που σηκώνει εστω ενα- non gaming-πυργο σκέτο. 600VA

γιαυτο και στο ups του TS λέει : mini.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, lneam είπε

Δεν το λες σωστά. Ανάλογα το UPS μπορείς να συνδέσεις συσκευές με ανάλογο φορτίο. Ο TS σε ένα αδύναμο UPS που είναι για modem θέλει να βάλει TV (που προφανώς θα είναι και μεγάλη 40+) , 2  Mpeg-4, τον ενισχυτή κεραίας και βέββαια το υπάρχων modem. Αν ζήταγε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο πιό πιθανό να έβρισκε λύση 😄

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε

Θέλω όταν γίνεται διακοπή ρεύματος στο σπίτι το ups να μου κρατάει όλες της συσκευές που είναι συνδεμένες πάνω στο πολύμπριζο πχ την τηλεόραση τους 2 αποκωδικοποιητες Mpeg-4 και των ενισχυτη γραμμής που έχω για το σήμα της κεραίας που μπαίνει στην πρίζα θέλω όλα αυτά να είναι σε λειτουργία με κάποιον τρόπο για όση ώρα χρειαστεί μέχρι να ξανά επανέλθει το ρεύμα πάλι μετά από την διακοπή ρεύματος 

Το τεσλα θα το φορτίζεις απο αλλού;

Αυτό εχει μικρότερη μπαταρία απο ένα μέσο powerbank.

Δημοσ.
2 hours ago, Papayou said:

Αντιστοιχα δίνει δωρεάν η cosmote,  αλλά εμένα μόνο προβλήματα μου έκανε. 

Φίλε μου, τι προβλήματα αντιμετώπισες; Γιατί έχω κι εγώ ένα, και θέλω να δω αν κάποια θέματα προκαλούνται απο αυτό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sorath είπε

Φίλε μου, τι προβλήματα αντιμετώπισες; Γιατί έχω κι εγώ ένα, και θέλω να δω αν κάποια θέματα προκαλούνται απο αυτό.

1. Αποσυνδέσεις, δεν έδινε σωστή τάση αλλά ούτε και ampere,  όταν χρειαζόταν, άργησα να καταλάβω τι έφταιγε , με ταλαιπώρησε πολύ. 

2. Όταν χρειάστηκε να κάνει μια πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση, μύρισε καμένο και είδα ένα λιώσιμο στην κάτω επιφάνεια, εκεί ήταν που το πέταξα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

H συσκευή που χρειάζεσαι για να καλύπτει τις παραπάνω απαιτήσεις σου ονομάζεται γεννήτρια ρεύματος, όχι ups.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...