Vasilis T 92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Γειά σας. Ειχα δύο συσκευές που ήμουνα συνδεμένος στο προφίλ μου στο Facebook το θέμα είναι ότι της προάλλες αποσυνδέθηκα από την μια από της δυο συσκευές μου για κάποιον λόγο και παρόλο που πάτησα αποθήκευση στοιχείων πριν αποσυνδέθω στην μια συσκευή από της δύο συσκευές τώρα θέλω θα ξανά μπω στο προφίλ μου και το θέμα είναι ότι μου ζητάει να βάλω κωδικό πρόσβασης και των ξέχασα και δεν θυμάμαι που τους έχω βάλει τους κωδικούς πρόσβασης τώρα και αν τους έχω γράψει κάπου τεσπά υπάρχει κάποιος τρόπος να δω των κωδικό πρόσβασης μου στο Facebook μεσα από την συσκευή από την άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ τώρα και είμαι συνδεμένος για να μπορέσω να συνδεθώ και στην άλλη με τους κωδικούς??
kormos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Γειά σας. Ειχα δύο συσκευές που ήμουνα συνδεμένος στο προφίλ μου στο Facebook το θέμα είναι ότι της προάλλες αποσυνδέθηκα από την μια από της δυο συσκευές μου για κάποιον λόγο και παρόλο που πάτησα αποθήκευση στοιχείων πριν αποσυνδέθω στην μια συσκευή από της δύο συσκευές τώρα θέλω θα ξανά μπω στο προφίλ μου και το θέμα είναι ότι μου ζητάει να βάλω κωδικό πρόσβασης και των ξέχασα και δεν θυμάμαι που τους έχω βάλει τους κωδικούς πρόσβασης τώρα και αν τους έχω γράψει κάπου τεσπά υπάρχει κάποιος τρόπος να δω των κωδικό πρόσβασης μου στο Facebook μεσα από την συσκευή από την άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ τώρα και είμαι συνδεμένος για να μπορέσω να συνδεθώ και στην άλλη με τους κωδικούς?? Αν δεν είχες ορίσει εναλλακτικούς τρόπους ανάκτησης κάνε νέο λογαριασμό...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Γειά σας. Ειχα δύο συσκευές που ήμουνα συνδεμένος στο προφίλ μου στο Facebook το θέμα είναι ότι της προάλλες αποσυνδέθηκα από την μια από της δυο συσκευές μου για κάποιον λόγο και παρόλο που πάτησα αποθήκευση στοιχείων πριν αποσυνδέθω στην μια συσκευή από της δύο συσκευές τώρα θέλω θα ξανά μπω στο προφίλ μου και το θέμα είναι ότι μου ζητάει να βάλω κωδικό πρόσβασης και των ξέχασα και δεν θυμάμαι που τους έχω βάλει τους κωδικούς πρόσβασης τώρα και αν τους έχω γράψει κάπου τεσπά υπάρχει κάποιος τρόπος να δω των κωδικό πρόσβασης μου στο Facebook μεσα από την συσκευή από την άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ τώρα και είμαι συνδεμένος για να μπορέσω να συνδεθώ και στην άλλη με τους κωδικούς?? 1ος τρόπος Από το κινητό σου πηγαίνεις: Ρυθμίσεις > Google > Διαχείριση λογαριασμού Google > Ασφάλεια > Οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασής σας 2ος τρόπος Από τον browser πηγαίνεις: Γραμμούλες > Κωδικοί πρόσβασης
Mhdenistis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Οι κωδικοί είναι αποθηκευμένοι εκτός από την περίπτωση που τους έχεις διαγράψει σκόπιμα για να μην τους βρει άλλος όταν ανοίξει τον υπολογιστή σου.
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Οι κωδικοί είναι αποθηκευμένοι εκτός από την περίπτωση που τους έχεις διαγράψει σκόπιμα για να μην τους βρει άλλος όταν ανοίξει τον υπολογιστή σου. Που είναι αποθηκευμένοι?? πως μπορώ να τους βρω?? 15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε 1ος τρόπος Από το κινητό σου πηγαίνεις: Ρυθμίσεις > Google > Διαχείριση λογαριασμού Google > Ασφάλεια > Οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασής σας Δεν είναι εκεί 15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε 2ος τρόπος Από τον browser πηγαίνεις: Γραμμούλες > Κωδικοί πρόσβασης Τι εννοείς? Ποιόν browser? Εγώ εννοούσα μέσα από την ίδια εφαρμογή Facebook από το Play Store που είμαι συνδεμένος με το άλλο κινητό τώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Τι εννοείς? Ποιόν browser? Εγώ εννοούσα μέσα από την ίδια εφαρμογή Facebook από το Play Store που είμαι συνδεμένος με το άλλο κινητό τώρα Δεν μπαίνεις από pc;
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν μπαίνεις από pc; Όχι
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τότε, απ' όσο ξέρω. Τ' αφήνεις έτσι, ή από ένα pc ακολουθείς τη διαδικασία στο "ξεχασατε τον κωδικό πρόσβασης" για να θέσεις νέο password.
Mhdenistis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε Που είναι αποθηκευμένοι?? πως μπορώ να τους βρω?? Πάς πάνω δεξιά τέρμα στον υπολογιστή και επιλέγεις Ρυθμίσεις --> Αυτόματη συμπλήρωση και κωδικοί πρόσβασης --> Διαχείριση κωδικών πρόσβασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα