Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρομαι στις παραβάσεις που γίνονται καθημερινά, δέκα λεπτά κάθομαι στην στάση του λεωφορείου κάθε μέρα για να πάω στην δουλειά μου και χάνω το μέτρημα από τις παραβάσεις που βλέπω ( μηχανάκια χωρίς κράνος, επι τόπου αναστροφή σε κεντρικό δρόμο, οδηγοί μιλάνε η χρησιμοποιουναι το κινήτο, διπλοπαρκάρουν για να πάρουν καφέ, πιτσιρίκια να κάνουν σούζες, μηχανάκια χωρίς εξάτμιση ). Μιλάμε για κεντρικό δρόνο της Θεσσαλονίκης και το τμήμα της περιοχής να είναι στα 50 μέτρα, έναν αστυνομικό να βάλουν να επιβλέπει την περιοχή το κράτος θα πλουτήσει από τα πρόστιμα. Και το δήθεν ότι οι παραβάτες του Κ.Ο.Κ. ελέγχονται με τεχνικά μέσα σε αυτοκινητοδρόμους είναι μεγάλο ψέμα... ο άνδρας της ξαδέρφης μου όταν βγαίνει σε περιφερειακό η εθνική τρέχει σαν τρελός με την μηχανή, μόνο όταν περνάει απο διόδια πηγαίνει με νορμάλ ταχύτητα, η μόνη φορά που τον γράψανε ήταν στην ΕΠΑΡΧΙΑ... 

Δημοσ.

Ίδια κατάσταση και στις περισσότερες περιοχές της Αττικής δυστυχώς.

Αν και πιστεύω πως τα κυρίως αίτια είναι πολλαπλά και διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, από σχετική κουβέντα που έχω κάνει με άτομο στο σώμα, η ανεπάρκεια προσωπικού είναι ένα από αυτά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

η χαλαρή εφαρμογή του νόμου ή η ελαφρώς γενικευμένη ανομία (από όποια πλευρά το δει κανείς...) είναι γενικότερο φαινόμενο της φυλής μας, δεν υπαρχει λόγος να το κάνεις θέμα αυτό είναι συνήθισέ το. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...