thetiesthatbind Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Καλημέρα στην παρέα. Έχω μια 49" τηλεόραση την οποία θέλω να "κρεμάσω" στο τζάκι λόγω έλλειψης χώρου. Το τζάκι έχει γυψοσανίδα, χρειάζεται κάποια ειδική κατασκευή / αντιμετώπιση ώστε να μη δημιουργηθεί θέμα με τη βάση / βάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Ναι...Και πρέπει να σκεφτείς, και μήπως γίνει ζημιά στην tv από την θερμοκρασία που θα βγάζει το τζάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, thetiesthatbind said: Καλημέρα στην παρέα. Έχω μια 49" τηλεόραση την οποία θέλω να "κρεμάσω" στο τζάκι λόγω έλλειψης χώρου. Το τζάκι έχει γυψοσανίδα, χρειάζεται κάποια ειδική κατασκευή / αντιμετώπιση ώστε να μη δημιουργηθεί θέμα με τη βάση / βάρος; Καλυτερα κατι τετοιο θα σε βολεψει κ δεν τρως κ χωρο😉 https://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv/f/360065/orofis.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Είστε ωραίοι, σας ευχαριστώ και τους 2! 9 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ναι...Και πρέπει να σκεφτείς, και μήπως γίνει ζημιά στην tv από την θερμοκρασία που θα βγάζει το τζάκι. Σωστό, το ειχα στο μυαλο μου αλλα πιστευα δε βγαζει αρκετη θερμοτητα το τζακι προς τη γυψοσανιδα για αυτο δε το ανεφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα