mcgerger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Τα χαρακτηριστικά της βάσει της τιμής της είναι μια χαρά. Προφανώς το android είναι "τυράκι", σε τόσο φθηνή τηλεόραση μην περιμένετε κάτι τρελό. Eιπώθηκαν αρκετά σωστά πράγματα. Όταν θες smart και γρήγορο η καλύτερη λύση είναι η κτήση ξεχωριστού box. Για μη απαιτητικούς που απλά ζητάνε να βάλουν κάτι να παίζει η τηλεόραση, ένα youtube ή λίγο netflix είναι μια χαρά και το smart της tv. Η Toshiba είναι κατασκευής Vestel, η δική μου (παλαιό μοντέλο 49" που είχε αγοραστεί προ 4ετίας σε bf επίσης απο Γερμανό) φοράει σχετικά καλό VA panel της LG, όλα τα υπόλοιπα, τροφοδοτικό/mainboard είναι vestel. Αρκετά αργή, στα 4 χρόνια χρειάστηκε αλλαγή backlight αλλά αυτό μπορεί να είναι και θέμα τύχης. Συμφωνώ σε όλα, όπως και στα περισσότερα που είπαν εδώ οι φίλοι. Γενικά η τηλεόραση είναι για απλή χρήση δωματίου ή απλού χρήστη που θα κάνει 2-3 πράγματα... Μια παρατήρηση μόνο, νομίζω η LG δεν έχει VA panel στις τηλεοράσεις, θυμάμαι λάθος; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από mcgerger
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mcgerger είπε Συμφωνώ σε όλα, όπως και στα περισσότερα που είπαν εδώ οι φίλοι. Γενικά η τηλεόραση είναι για απλή χρήση δωματίου ή απλού χρήστη που θα κάνει 2-3 πράγματα... Μια παρατήρηση μόνο, νομίζω η LG δεν έχει VA panel στις τηλεοράσεις, θυμάμαι λάθος; Μπορεί και να κάνω λάθος. Στο νετ πάντως που αναζήτησα βλέπω αναφορές για lg va panel. Κάπου είχα διαβάσει οτι η δική μου φοράει va panel, αδυνατώ τώρα να βρω πηγή. Το συμπερασμα οτι το panel είναι lg το έβγαλα λόγω του οτι το t-con board είναι lg και θεώρησα οτι λογικά "οδηγεί" δικό της panel. Ως κάτοχος lg στο παρελθόν θεωρώ οτι εχουν και παρόμοιο χρωματικό κορεσμό Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από nickol-us
Kag1ante Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Εγω πάντως με 42αρα toshiba (42LA2063DG) δεν εχω τρελό παραπονο. Ειναι σχετικα αργη αλλα τιποτα το οποιο να σε τρελαινει
viman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, το android tv σε αυτές τις τηλεοράσεις είναι αργό γιατί τα chipsets είναι προηγούμενη γενιά. Μην ξεχνάμε ότι το Android tv είναι μέχρι την έκδοση 9. Για τις καινούργιες τηλεοράσεις η Google έχει βγάλει το Google tv που είναι λίγο διαφορετικό αλλά η βάση του είναι, αναλογικά , Android tv 10 και πιο σύγχρονο. Δείτε τις νέες tcl, Sony κλπ, λένε Google tv, οπότε και τα καινούργια chipset , σαν πιο ακριβά και με δυνατότητές θα σεταρονται στο νέο software. Απλά στις φθηνές τηλεοράσεις θα υπάρχουν τα φθηνότερα εξαρτήματα και οι παλαιότερες εκδόσεις Android tv, χωρίς αναβάθμιση. Εμείς απολαμβάνουμε το μεγάλο πλεονέκτημα, εφαρμογές συμβατές - για καιρό ακόμα - με τις υπηρεσίες streaming που θέλουμε. Εννοείται ότι ενημερώσεις ασφαλείας θα υπάρχουν για καιρό ακόμα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από viman
Fotia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Παντως σε φθηνή ΤCL που έχω δει με Android 9 ,κανενα θέμα με ότι αναφέρθηκε για Toshiba . Βέβαια είναι Πολωνίας ,και όχι Τουρκίας για τα υλικά κλπ αν παίζουν ρόλο 2
viman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγώ που έχω πάρει με 149 ευρώ (από Γερμανό) Android tv tcl 32αρα , είμαι ευχαριστημένος για τις δυνατότητες και την χρήση της. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από viman 2
Skywalker21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή άκουγα πολλά αρνητικά σχόλια και επισημάνσεις και επειδή μου ήρθε και την δοκίμασα, ήθελα να πω και μοιραστώ πως σε γενικές γραμμές είναι λίγο αργή ΝΑΙ, αλλά για τα λεφτά της πραγματικά τα κάνει όλα! Δεν βλέπω κάποιο εμφανές πρόβλημα. Φυσικά ούτε η εικόνα ούτε ο ήχος είναι σούπερ ουάου, είναι αλλά πραγματικά παίζει μία χαρά τα πάντα! Και disney και netflix και prime video παίζουνε κομπλέ και γενικώς δείχνει μία χαρά. (Στο disney δεν έχω βρει την επιλογή για να αλλάξω τη γραμματοσειρά και το μέγεθος των υποτίτλων. Αν κάποιος ξέρει το κολπάκι να μου το πει γιατί δεν μπορώ να το βρω, Δεν βλέπω την επιλογή αυτή) Ελπίζω να κρατήσει Γιατί σε αυτά τα λεφτά δεν έχω ξαναδεί πιο VFM! Edit: Δουλεύει σε κανέναν η εγγραφή pvr? Δοκιμάσαμε δύο διαφορετικά usb και συνέχεια μου λέει ο δίσκος δεν είναι έτοιμος. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Skywalker21 1
2-pi-O Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καταρχάς, ευχαριστούμε τον TS. Κι εγώ την παρέλαβα χθες και θέλω να πω πως μάλλον κάποιοι υπερβάλλουν. Μία χαρά τηλεόραση είναι. Κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να αλλάξει κανάλι, 10-12 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το netflix, αλλά μία χαρά παίζει. Τα μενού αποκρίνονται αρκετά καλά και είναι smooth γενικώς. Η εικόνα είναι μέτρια και ο ήχος μέτριος (αναμενόμενο) αλλά για τα λεφτά της τα αξίζει με το παραπάνω. Έβαλα και PC πάνω που σε απλή HD δεν βλέπεται και μία χαρά δουλεύει και ως μεγάλη οθόνη. 1
Galaxy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Όντως ευχαριστουμε τον TS . Παρέλαβα χθες και με ολες αυτες τις ... που ακουσα , εξεπλαγην ευχάριστα . Μια χαρά εικόνα , γωνίες και ταχυτητα αλλαγής καναλιών . Για απλή 32αρα κάνει και με το παραπάνω και για τα χρήματα της δεν παίρνεις ουτε απλη HD τηλεοραση . Οσοι πρόλαβαν πιστεύω οτι θα την χαρούμε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις