Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εμπειρια απο toshiba android tv σε airbnb στη Θεσσαλονικη. Ισωϛ η χειροτερη που εχω δει. Εντελωϛ αργη στα μενου σε σημειο που πιο πολυ περιμενεϛ παρα εβλεπεϛ. Η εικονα αδιαφορη ουτε αθλια ουτε καλη. Σκεφτομουν ποσο τυχεροϛ σταθηκα που δεν  επελεξα τη συγκεκριμενη μαρκα,, αφου ηταν στιϛ υποψηφιεϛ, οταν αγορασα τιβι το Δεκεμβρη. Κριμα γιατι η πρωτη μου επιπεδη τηλεοραση πριν απο αρκετα χρονια ηταν Toshiba και ημουν τρομερα ικανοποιημενοϛ.  Καμια σχεση με αυτο που αντικρυσα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ Toshiba είχα κάποτε και ήταν πολύ καλή, η 1η μου LCD όπως και εσύ...

Δυστυχώς η Toshiba δεν είναι πια "Toshiba", ανήκει στην Τούρκικη Vestel...

Σε αυτήν την τιμή πάντως νομίζω την αγοράζεις χωρίς να περιμένεις πολλά.

Επεξ/σία από mcgerger
  • Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα δεν κάνει για 1η τηλεόραση αλλά για γενικών καθηκόντων+ τις εφαρμογές android tv κάνει για αυτό το ρόλο. Επιπλέον σε αυτή την τιμή δεν κλαίς τα λεφτά σου σε τυχόν καταδρομική αποστολή από δίχρονα -τριχρονα ζουζούνια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, viman είπε

Σίγουρα δεν κάνει για 1η τηλεόραση αλλά για γενικών καθηκόντων+ τις εφαρμογές android tv κάνει για αυτό το ρόλο. Επιπλέον σε αυτή την τιμή δεν κλαίς τα λεφτά σου σε τυχόν καταδρομική αποστολή από δίχρονα -τριχρονα ζουζούνια.

Απο την τριηερη συμβιωση μου, το smart κομματι με τιϛ εφαρμογεϛ ειναι αυτο που σου σπαει τα νευρα. Πιθανοτα το μονο δελεαρ ειναι η τιμη τηϛ!

Επεξ/σία από vangelis_k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Low budget τηλεοράσεις ποτέ προσωπικά δεν είχα καλή εμπειρία σε Android TV. (έχω και αυτή του τίτλου και την TCL που έπαιζε από πέρυσι στα 169 ευρώ στον Γερμανό)
Η απόκριση είναι λες και έχεις κινητό του 2015 (των 100 ευρώ τότε) και πας να το χρησιμοποιήσεις σήμερα.

Για τις Android TV λειτουργίες προσωπικά "έσταξα" ένα 50άρικο για να πάρω box certified και σώθηκα, αλλά το κομμάτι της τηλεόρασης (αλλαγής απλών καναλιών) είναι αρκετά αργή (όχι ΕΥΤΥΧΩΣ όσο το "smart" κομμάτι).

1000 φορές καλύτερα να έπαιρνα μια κλασική Smart TV (ή μία σκέτη ) χωρίς android και να έβαζα το box γιατί ακόμα και με tv box αργεί ΑΠΕΙΡΑ να ανοίξει το menu της τηλεόρασης για να πας στο tv box, και αναγκαστικά το δουλεύω σε stand by για να μην τρώω την ζωή μου στο περίμενε.

Δεν κάνει ούτε για πρώτη ούτε για δεύτερη ούτε για τρίτη τηλεόραση.
Αν θες να μειώσεις βέβαια την ώρα που ξοδεύεις βλέποντας τηλεόραση είναι πολύ καλή επιλογή. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Σε Low budget τηλεοράσεις ποτέ προσωπικά δεν είχα καλή εμπειρία σε Android TV. (έχω και αυτή του τίτλου και την TCL που έπαιζε από πέρυσι στα 169 ευρώ στον Γερμανό)
Η απόκριση είναι λες και έχεις κινητό του 2015 (των 100 ευρώ τότε) και πας να το χρησιμοποιήσεις σήμερα.

Για τις Android TV λειτουργίες προσωπικά "έσταξα" ένα 50άρικο για να πάρω box certified και σώθηκα, αλλά το κομμάτι της τηλεόρασης (αλλαγής απλών καναλιών) είναι αρκετά αργή (όχι ΕΥΤΥΧΩΣ όσο το "smart" κομμάτι).

1000 φορές καλύτερα να έπαιρνα μια κλασική Smart TV (ή μία σκέτη ) χωρίς android και να έβαζα το box γιατί ακόμα και με tv box αργεί ΑΠΕΙΡΑ να ανοίξει το menu της τηλεόρασης για να πας στο tv box, και αναγκαστικά το δουλεύω σε stand by για να μην τρώω την ζωή μου στο περίμενε.

Δεν κάνει ούτε για πρώτη ούτε για δεύτερη ούτε για τρίτη τηλεόραση.
Αν θες να μειώσεις βέβαια την ώρα που ξοδεύεις βλέποντας τηλεόραση είναι πολύ καλή επιλογή. 

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Πόσα δευτερόλεπτα κάνει να αλλάξει κανάλι;

Δημοσ.

Έχω 49" σχεδόν 4 χρόνια 

Το smart TV κομμάτι της είναι τα ζα μ αργά.... όπως και ο από πάνω σκέφτομαι αγορά tv box ... στο θέμα αλλά γης καναλιών δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί είναι συνδεδεμένη μόνο με nova.

Κάνει restart,ανάβει και σβήνει μόνη της.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Πόσα δευτερόλεπτα κάνει να αλλάξει κανάλι;

Καλύτερη ερώτηση είναι από cold boot, πόση ώρα θες να για μπεις στο APP TV;
2-4 λεπτά
Και όσα πιο πολλά apps χρειάζεται τόσο πιο πολύ αυξάνεται το first boot.

Αν δεν το κάνεις τελείως shut down ξεκινάει πιο γρήγορα μέσα, αλλά σε 1-2 μέρες κολλάνε τα apps και όλο το UI και δεν ανοίγει τίποτα, οπότε ή πρέπει να βάλεις ξανά πλήρης απενεργοποίηση ή να το τραβήξεις από την μπρίζα. Υπάρχει περίπτωση επίσης αφού μπει στο TV app να μην κάνει ποτέ load τα κανάλια (και ξεκινάμε άνοιγμα / κλείσιμο , τράβηγμα από το ρεύμα κλπ). Αα μην ξεχάσουμε και τα τυχαία reboot που κάνει περιστασιακά.  :P  

Αν δεν "κολλήσει" ΑΦΟΥ μπεις στο TV για τα κανάλια εκεί ρολάρει decent με το κλασικό delay που έχουν οι τηλεοράσεις 1-3 sec (όπου ανάλογα το boot έχει κάθε φορά άλλη συμπεριφορά).

Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχει και η Toshiba του θέματος και η TCL που αναφέρω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πατάς το power button για να την κλείσεις και μετά από  λίγο την ξανανοίξεις ξυπνάει από sleep έτσι; Δεν κάνει boot κάθε φορά. Η ερώτησή μου είναι αν θες να την χρησιμοποιήσεις σαν κλασική τηλεόραση χωρίς το smart κομμάτι αν θα σου σπάσει τα νεύρα.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Όταν πατάς το power button για να την κλείσεις και μετά από  λίγο την ξανανοίξεις ξυπνάει από sleep έτσι; Δεν κάνει boot κάθε φορά. 

Αν το βάλεις να ξεκινάει από Sleep μπαίνει σχετικά γρήγορα, αλλά μετά από 1-2 μέρες χρήσης κολλάει όλο το UI και δεν ανοίγει κανένα app (ούτε το TV app) οπότε θέλει cold boot, και για αυτό προσωπικά το απενεργοποίησα τελείως το sleep. Καλύτερα να περιμένω 2-3 λεπτά να κάνει όλο το boot παρά να περιμένω 2-3 λεπτά το app (πχ Netflix / Youtube / Disney+ / TV app) και να μην ανοίγει και να χρειαστεί να το κάνω cold boot γιατί εκεί νευριάζεις και απλά την κλείνεις αν είναι να περιμένεις κοντά 10 λεπτά. 

PS. Επειδή πίστευα ότι έχω προβληματική τηλεόραση την γύρισα και 1 φορά πίσω αλλά ακριβώς το ίδιο ήταν και η αντικατάσταση. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κοιτάτε μοντέλα του 2022 και μετά. 

Συνήθως οι android 2022+ φοράνε 4πυρηνο τσιπακι και 2GB ram και δεν κολλάνε. 

Κοιτάτε ή έχετε κάτι παλιά τέτοια μοντέλα (αυτή είναι του 2020) και βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα ότι οι Toshiba δεν είναι καλές κλπ.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 2
Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά της βάσει της τιμής της είναι μια χαρά.

Προφανώς το android είναι "τυράκι", σε τόσο φθηνή τηλεόραση μην περιμένετε κάτι τρελό.

Eιπώθηκαν αρκετά σωστά πράγματα.

Όταν θες smart και γρήγορο η καλύτερη λύση είναι η κτήση ξεχωριστού box. Για μη απαιτητικούς που απλά ζητάνε να βάλουν κάτι να παίζει η τηλεόραση, ένα youtube ή λίγο netflix είναι μια χαρά και το smart της tv.

Η Toshiba είναι κατασκευής Vestel, η δική μου (παλαιό μοντέλο 49" που είχε αγοραστεί προ 4ετίας σε bf επίσης απο Γερμανό) φοράει σχετικά καλό VA panel της LG, όλα τα υπόλοιπα, τροφοδοτικό/mainboard είναι vestel. Αρκετά αργή, στα 4 χρόνια χρειάστηκε αλλαγή backlight αλλά αυτό μπορεί να είναι και θέμα τύχης.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Η Toshiba είναι κατασκευής Vestel, η δική μου (παλαιό μοντέλο 49" που είχε αγοραστεί προ 4ετίας σε bf επίσης απο Γερμανό) φοράει σχετικά καλό VA panel της LG, όλα τα υπόλοιπα, τροφοδοτικό/mainboard είναι vestel. Αρκετά αργή, στα 4 χρόνια χρειάστηκε αλλαγή backlight αλλά αυτό μπορεί να είναι και θέμα τύχης.

49vl3a63dg Λογικά την ίδια έχουμε , vestel ναι ... και στο app store τουρκικα ... και δε μπορεις να κατεβασεις αυτες που θέλεις 

Εμένα σα να έχει ghosting ... δεξια κέντρο .... δεν ασχολήθηκα κι ούτε πρόκειται 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...