Προς το περιεχόμενο

Πώληση αυτοκίνητου σε ακινησία

gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, Joshua21 said:

Δηλαδή για να καταλάβω, τι και που ακριβώς είναι αυτό που δεν μπορείς να το δεις τώρα αλλά θα μπορείς αφού κάνεις άρση ακινησίας; Σου βγάζει μήπως το σύστημα κάποια βεβαίωση που λέει ότι η λήξη του ΚΤΕΟ παρατείνεται για 9 μήνες;

παλια η ακινησια γινοταν με δωσιμο των πινακιδων και επαιρνα χαρτι καταθεσης το οποιο οταν γινοταν αρση μου εδιναν χαρτι για το ΚΤΕΟ γιατι το ΚΤΕΟ δεν εβλεπε την ακινησια 

τωρα   μιλησα με το ΚΤΕο ...και μου ειπαν οτι αν ληξει μες την ακινησια το ΚΤΕΟ με το χαρτι η βεβαιωση της ακινησιας δε πληρωνεις προστιμο και περνας κανονικα κΤΕΟ

Επεξ/σία από kostasbm
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, kostasbm said:

παλια η ακινησια γινοταν με δωσιμο των πινακιδων και επαιρνα χαρτι καταθεσης το οποιο οταν γινοταν αρση μου εδιναν χαρτι για το ΚΤΕΟ γιατι το ΚΤΕΟ δεν εβλεπε την ακινησια 

Και τώρα κάτι παρόμοιο παίρνεις, με τη διαφορά ότι το εκτυπώνεις από το taxis μόλις κάνεις την άρση, το κτεο συνεχίζει να μην βλέπει από πότε μέχρι πότε ήταν σε ακινησία.

21 minutes ago, kostasbm said:

τωρα   μιλησα με το ΚΤΕο ...και μου ειπαν οτι αν ληξει μες την ακινησια το ΚΤΕΟ με το χαρτι η βεβαιωση της ακινησιας δε πληρωνεις προστιμο και περνας κανονικα κΤΕΟ

Μόνο αν το προσκομίσεις για έλεγχο μέσα σε 15 ημέρες από την άρση, άσχετα πόσος καιρός έχει περάσει από την λήξη, δεν στο ανέφεραν αυτό? Αν όχι παράλειψη τους.

Επεξ/σία από Joshua21

15 μερες ειναι και το κτεο αν θυμαμαι καλα δεν μου ζητησε κανενα χαρτι. ισως να τους εδειξα απο gov/mycar την αρση αλλα μεχρι εκει. taxis δεν μπηκα σιγουρα. 

26 minutes ago, basilis_k6 said:

15 μερες ειναι και το κτεο αν θυμαμαι καλα δεν μου ζητησε κανενα χαρτι. ισως να τους εδειξα απο gov/mycar την αρση αλλα μεχρι εκει. taxis δεν μπηκα σιγουρα. 

Από το mycar βγαίνει η βεβαίωση για το χρόνο ακινησίας, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

5 ώρες πριν, elgol είπε

Αν το πας στο κτεο μεσα σε 15 ημερες απο την αρση και το κοψει γινεται μεταβιβαση;

Με το χαρτί που λέει ότι ελέχθηκε απο ΚΤΕΟ και έχεις πχ 15 μέρες να το επιδιορθώσεις ωστε να ξαναπεράσει γίνεται μεταβίβαση.

• Like 1

7 hours ago, elgol said:

Αν το πας στο κτεο μεσα σε 15 ημερες απο την αρση και το κοψει γινεται μεταβιβαση;

Ναι γίνεται. Αν κοπεί (δλδ αν διαπιστωθεί ότι έχει σοβαρές ελλείψεις) τότε σου δίνουν δελτίο με ισχύ 20-30 ημερών, και μέσα σε αυτό το διάστημα γίνεται κανονικά μεταβίβαση μια και η προϋπόθεση είναι δελτίο τεχνικού ελέγχου σε ισχύ.

• Like 1

όπως είπα στην αρχή θα χρειαστεί να πληρώσω τελη και να κανω και ασφαλεια ενος μηνα για να κανω τη μεταβιβαση. θελω να ζητησω μια προκαταβολη για να μπω σ αυτη τη διαδικασια.  πιστευετε πως ένα ιδιωτικο συμφωνητικο μεσω gov ειναι οκ για να αισθανεται και ο αγοραστης καλυμμενος;

40 minutes ago, gsisr said:

όπως είπα στην αρχή θα χρειαστεί να πληρώσω τελη και να κανω και ασφαλεια ενος μηνα για να κανω τη μεταβιβαση. θελω να ζητησω μια προκαταβολη για να μπω σ αυτη τη διαδικασια.  πιστευετε πως ένα ιδιωτικο συμφωνητικο μεσω gov ειναι οκ για να αισθανεται και ο αγοραστης καλυμμενος;

Δεν ξέρω πως θα αισθάνεται, αλλά σίγουρα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μέσω gov ΔΕΝ τον καλύπτει, έχω εξηγήσει σε προηγούμενο post το γιατί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...