Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεόραση

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgiouu είπε

κακο σημα κεραιας

Και τι πρέπει να κάνω ? Να αλλάξω το καλώδιο της κεραιας μου ?

Επεξ/σία από life is music
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν είναι κακοφτιαγμένο το καλώδιο τότε έλεγχος της εγκατάστασης.Επίσης έλεγχος αν το κάνει σε όλα τα κανάλια η μονο σε συγκεκριμένο.Αν το κάνει μονο σε 1-2 τότε σκανάρισμα μήπως το πιάνει και σε άλλη συχνότητα .

8 λεπτά πριν, Invader είπε

Αν δεν είναι κακοφτιαγμένο το καλώδιο τότε έλεγχος της εγκατάστασης.Επίσης έλεγχος αν το κάνει σε όλα τα κανάλια η μονο σε συγκεκριμένο.Αν το κάνει μονο σε 1-2 τότε σκανάρισμα μήπως το πιάνει και σε άλλη συχνότητα .

Δεν μου το κάνει σε όλα τα κανάλια εχθές το έκανε μόνο στην ερτ1 και ερτ2 

ert1 και 2 και σε μένα είναι προβληματικές στις δυο τηλεοράσεις που δεν έχω καλή κεραία.  Στην τρίτη που εχω κεραία στην ταράτσα παίζουν τέλεια. Πρέπει να έχουν πιο αδύνατο σήμα απο τα άλλα κανάλια.

Δοκίμασε να

• ξανακάνεις scan, όπως είπε και ο φίλος.
  • δεις μήπως η απλή μετάδοση (οχι την HD) δεν έχει πρόβλημα και σου κάνει. Ή το ανάποδο.
  • παίξεις λίγο με την κεραία σου μήπως δεν είναι κεντραρισμένη.
  • βάλεις ενισχυτή σήματος στην κεραία. Αν έχεις δες μην χάλασε

55 λεπτά πριν, smpt είπε

ert1 και 2 και σε μένα είναι προβληματικές στις δυο τηλεοράσεις που δεν έχω καλή κεραία.  Στην τρίτη που εχω κεραία στην ταράτσα παίζουν τέλεια. Πρέπει να έχουν πιο αδύνατο σήμα απο τα άλλα κανάλια.

Δοκίμασε να

• ξανακάνεις scan, όπως είπε και ο φίλος.
  • δεις μήπως η απλή μετάδοση (οχι την HD) δεν έχει πρόβλημα και σου κάνει. Ή το ανάποδο.
  • παίξεις λίγο με την κεραία σου μήπως δεν είναι κεντραρισμένη.
  • βάλεις ενισχυτή σήματος στην κεραία. Αν έχεις δες μην χάλασε

Όταν μιλάς για  κεραία εννοείς την κεραία που έχω στηνν ταράτσα μου η το καλώδιο της κεραίας που έχω στην tv ?

απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι δεν το εχεις το θεμα.και ειναι και πολυπλοκο θεμα αρκετες φορες.καλυτερα να φωναξεις εναν ειδικο για κεραιες αν θελεις αποτελεσμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, life is music είπε

Όταν μιλάς για  κεραία εννοείς την κεραία που έχω στηνν ταράτσα μου η το καλώδιο της κεραίας που έχω στην tv ?

θα μπορούσε να εχει πρόβλημα και το καλώδιο ή/και η κεραία ή/και ο ενισχυτής αν υπαρχει.

Επεξ/σία από smpt

7 λεπτά πριν, smpt είπε

θα μπορούσε να εχει πρόβλημα και το καλώδιο ή/και η κεραία ή/και ο ενισχυτής αν υπαρχει.

να αλλαξω το καλωδιο για αρχη ?

3 ώρες πριν, smpt είπε

θα σου έλεγα να μην χαλάσεις χρόνο και χρήμα για ενα κανάλι και να μην φταίει αυτό.
κανε αυτό που σου είπε ο georgiouu

Σήμερα πάντως δεν μου το έκανε !

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, life is music είπε

Σήμερα πάντως δεν μου το έκανε !

Αν το κάνει αραιά και πού, και για λίγο, τότε μπορείς να μην ασχοληθείς καθόλου. Ή να κάνεις τ' απλά βήματα που σου είπε ο smpt, σε πρώτη φάση. Αν δυσκολεύεσαι και σ' αυτά, τότε ο τεχνικός είναι μονόδρομος. Η λύση πιθανόν να είναι στο να βάλεις ενισχυτή (που μάλλον δεν έχεις), αλλά δεν μπορεί να σ' το πει κανείς με σιγουριά, αν δεν αποκλείσει πρώτα κάποια άλλα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...