22OK1963 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Ναι. Τον Μαιο κάναμε το ιδιωτικο και τον ιουνη το ηλεκτρονικο. Να σπασω το συμβολαιο; Τι λέτε να κάνω.
Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν δεν πληρώνει, πας στο δικηγόρο για εξώδικο. Αν συνεχίζει να μην πληρώνει μετά το εξώδικο, ξαναπάς στον δικηγόρο για έξωση. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από Bomber-21 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 hour ago, 22OK1963 said: Ποιά εγγύηση; Ο τύπος δεν μου έδωσε τίποτα ακόμα. Μου ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος του μήνα γιατί δεν έχει λέει. Σκέφτομαι να του σπάσω το συμβόλαιο. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ. Η συμφωνία ήταν να με πληρώνει κάθε 15 του μήνα. Sorry είχα ξεχάσει ότι συμφωνήσατε να μην δώσει εγγύηση, αλλά το ότι τον έβαλες μέσα χωρίς να έχει πληρώσει το ενοίκιο του τρέχοντος μήνα είναι τουλάχιστον χαζό. Προβλέπω πολύ κακά ξεμπερδέματα. Και όχι, μονομερώς δεν μπορείς να σπάσεις τίποτα. 13 minutes ago, 22OK1963 said: Ναι. Τον Μαιο κάναμε το ιδιωτικο και τον ιουνη το ηλεκτρονικο. Να σπασω το συμβολαιο; Τι λέτε να κάνω. Να πάρεις το συμφωνητικό που υπογράψατε και να πας σε δικηγόρο, αυτός θα σε ενημερώσει για τις επιλογές σου. Για να πάρεις μια ιδέα το πιο πιθανό είναι να σου προτείνει για αρχή να του στείλεις εξώδικο απειλώντας ότι θα ξεκινήσεις τη διαδικασία για διαταγή πληρωμής και απόδοσης μισθίου, και αν δεν συμμορφωθεί να το κάνεις πράξη. Και φυσικά το κόστος για όλα αυτά - που δεν είναι καθόλου μικρό - θα πληρωθεί από την τσέπη σου. 1
manolis940 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, 22OK1963 είπε Λόγω γνωριμίας. Είναι συγγενής. Τελικά από συγγενείς και φίλους την πατάς. Άμα αυτός δεν ντρέπεται μια, μην ντρέπεσαι εσύ δέκα ! Πάλι όπως είπα και πριν είναι θέμα συμφωνίας. Ωστόσο το σωστό είναι να παίρνεις εγγύηση και το ενοίκιο του τρέχοντος. Δηλαδή αν το μίσθωμα είναι 200€ υπογράφαμε αυτό τον μήνα Ιούνιο εγώ θα έπαιρνα 1 μήνα εγγύηση και το ενοίκιο του μήνα Ιουνίου. Σήμερα που είναι 28 θα ξεκινούσα να ζητάω του Ιουλίου. Επειδή όμως είμαστε και άνθρωποι καταλαβαίνω και να μου δώσει του Ιουλίου στις 5 Ιουλίου. Όχι όμως να έχουμε φτάσει 28 Ιουνίου και να μην έχεις εισπράξει τον Ιούνιο. Το συμφωνητικό σας αυτά τα γράφει λογικά το πότε και πως πρέπει να δίνονται τα ενοίκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα