Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Καλησπέρα,

έκανα μία κράτηση για επαγγελματικούς λόγους μέσω Booking την οποία 2 ημέρες μετά επειδή άλλαξαν οι ανάγκες θέλησα να την ακυρώσω. Είναι η πρώτη φορά που κάνω χρήση του Booking. Κάτι που δεν πρόσεξα, επειδή δεν είχα καν το νου μου διότι δεν γνώριζα οτι υπάρχει αυτο το πράγμα, ήταν το γεγονός οτι το ξενοδοχείο είχε πολιτική "Μη επιστρέψιμης τιμής" σε περίπτωση ακύρωσης.

Κι άντε να το καταλάβω οτι αν ακυρώσω 1-2-3 πχ ημέρες πριν να μου πούνε Κύριε πρέπει να πληρώσετε το δωμάτιο σας. Αλλά να καλέσω 13 ημέρες πριν - κι ενώ βλέπω πως ακριβώς το ίδιο δωμάτιο που έκλεισα είναι διαθέσιμο άλλες 5 φορές - δηλαδή δεν τους έκανα χαλάστρα στο τζίρο τους και να μου λένε δεν γίνονται ακυρώσεις παρα μόνο αν είναι 1 μήνα πριν, είναι τραγικό.

- Ζητάω ακύρωση. Δεν την κάνουν. Η δικαιολογία τους ήταν πως είναι θέμα Booking και μου την είπαν. "Γιατί κάνετε κράτηση μέσω booking για να τους κάνουμε πλούσιους;". Ζητάω τηλέφωνο της Booking, δε μου δίνουν.

- Ψάχνω τηλέφωνο. Βρίσκω. Καλώ την Booking, δέχονται την ακύρωση και μου λένε πως είναι θέμα καταλύματος. (Ποιος λέει ψέματα;;). Η booking καλεί το κατάλυμα. Ζητάνε όλα τα χρήματα.

- Καλώ φίλο μου που είναι ξενοδόχος. Μου επιβεβαιώνει πως είναι θέμα ξενοδοχείου η ακύρωση.

Προσωπικά μπλόκαρα την κάρτα μου. Έχετε εμπειρία απο booking και απο τέτοιες καταστάσεις με ακυρώσεις; Τι μπορεί να συμβεί απο εδώ και πέρα;

Οταν είμαστε για πρώτη φορά χρήστες σε μια πλατφόρμα, καλό είναι να ρωτάμε κάπου αλλού ώστε να μην επιλέξουμε κάτι λάθος. Κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς πληρωμή και οικονομική επίπτωση είχα κάνει την πρωτη φορα που μπήκα στο Ebay. Τώρα την πάτησες, την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές της πλατφόρμας. Όσο για την πληρωμή, δεν ξέρω τι είδες στον λογαριασμό και στην κάρτα σου, αλλά ακόμα και να κάνεις αίτημα ακύρωσης, η πληρωμή θα γίνει. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

2 μέρη είναι ότι να ναι στη ιστορία σου.

- Εσύ

- Το ξενοδοχείο

Ο μόνος σωστός είναι το booking

btw:

Απίστευτη χαζομάρα η απάντηση "γιατί κλείνεις με booking, για να τους κάνουμε πλούσιους"

.

Λες και τους ανάγκασε κανείς. Ομοίως "εσείς γιατί μπήκατε στο booking"

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...