Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!!

Θελω την αποψη/εμπειρια σας , για εναν ορο σε συμβολαιο μισθωσης ακινητου ( εγω ειμαι ο μισθωτης, Αθηνα...)

"12. ΤΕΛΗ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
 Ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή των δημοσίων και δημοτικών φόρων και τελών που αφορούν το μίσθιο, όπως τέλη καθαριότητας, φωτισμού, αποχέτευσης και ολοκλήρου του τέλους χαρτοσήμου ή του αναλογούντος Φ.Π.Α (εάν αυτά επιβληθούν). ....''

Αυτο αναφερεται να φανταστω στα τελη κτλ που αναφερονται στους λογαριασμους Ρευματος και Νερου ή ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από panosdes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, πρακτικά σημαίνει ότι αποδέχεστε το σύνολο της δαπάνης του λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ, του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και των κοινοχρήστων που αφορούν στο μίσθιο ( = το ακίνητο που νοικιάζετε).

Το μισθωτήριο προέρχεται από τυποποιημένο έντυπο να φανταστώ; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
59 minutes ago, panosdes said:

Καλησπερα!!

Θελω την αποψη/εμπειρια σας , για εναν ορο σε συμβολαιο μισθωσης ακινητου ( εγω ειμαι ο μισθωτης, Αθηνα...)

"12. ΤΕΛΗ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
 Ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή των δημοσίων και δημοτικών φόρων και τελών που αφορούν το μίσθιο, όπως τέλη καθαριότητας, φωτισμού, αποχέτευσης και ολοκλήρου του τέλους χαρτοσήμου ή του αναλογούντος Φ.Π.Α (εάν αυτά επιβληθούν). ....''

Αυτο αναφερεται να φανταστω στα τελη κτλ που αναφερονται στους λογαριασμους Ρευματος και Νερου ή ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?

Ευχαριστω!

Κατά τη γνώμη μου είναι αόριστα διατυπωμένο, πχ αυτό περί χαρτοσήμου μια χαρά μπορεί να ερμηνευτεί ως τέλος χαρτοσήμου επί μισθωμάτων. Ίσως θα έπρεπε να προτείνεις ο συγκεκριμένος όρος να γίνει κάπως έτσι:

"Ο μισθωτής βαρύνεται με τις δαπάνες λειτουργίας του μισθίου (φωτισμό, ύδρευση, αποχέτευση κ.λπ.), με τους δημοτικούς φόρους και τέλη καθαριότητας, και με όσα άλλα τέλη και φόρους βαρύνουν το μίσθιο ή θα επιβληθούν στο μέλλον σε σχέση με αυτό, εφ’ όσον αυτά κατά νόμο βαρύνουν το μισθωτή, ρητά εξαιρουμένων βεβαίως των Τ.Α.Π., ΕΝ.Φ.Ι.Α. και των (τυχόν) εξομοιουμένων ή/και συναφών προς αυτόν και του φόρου εισοδήματος"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...