PedroG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Έχω εδώ και 24ωρες τα παραπάνω συμπτώματα στο 4ετιας Citroen C3 diesel 1,5 κυβικών. Ο τεχνικός μου με παρέπεμψε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία της πόλης μου στην οποία δεν το έχω πάει ποτέ. Όλα τα σερβίς του ταχεχω κάνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων Η ένδειξη της λυχνίας είναι αναμενη, το κροτάλισμα κινητήρα ακούγεται από τη στιγμή που πατάω γκάζι δυσκολεύεται να επιταχύνει και γενικά δεν προχωράει Αυτό που μου ανέφερε ο τεχνικός μου είναι ότι όλα τα c3 diesel βγάλανε το ίδιο πρόβλημα στο κίνητρά τους με ανάγκη αλλαγής Μπεκ. Η αντιπροσωπεία μου το έχει ήδη λίγες ώρες και αναμένω αποτελέσματα διάγνωσης.... Τι λέτε εσείς που έχετε C3diesel. Yγ . Το μοντέλο είναι του 2017 και κυκλοφορεί από το 2019 δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Βάζω την ενισχυμένη βιοντίζελ και κάνω κανονικά τα σερβίς του εκτός αντιπροσωπείαας όμως και τα 4 έτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μην το κινείς και πηγαίνε το με γερανό. Θα πάρεις το μοτερ στο χέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μην το κινείς και πηγαίνε το με γερανό. Θα πάρεις το μοτερ στο χέρι Νομιζω εγραψε οτι το εχει ηδη παει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Νομιζω εγραψε οτι το εχει ηδη παει Οκ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, PedroG είπε Βάζω την ενισχυμένη βιοντίζελ Αν βάζεις μέσα βιοντίζελ τότε όλα τα προβλήματα δικαιολογούνται 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, PedroG είπε Η αντιπροσωπεία μου το έχει ήδη λίγες ώρες και αναμένω αποτελέσματα διάγνωσης.... 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Φίλε μου εγώ δεν έχω αυτό το αμάξι και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω κάποια άποψη για την βλάβη,εκείνο όμως που δεν μου κάθεται καλά είναι ότι το συνεργείο που το πας εδώ και 4 χρόνια ,σε παρέπεμψε αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, pano είπε Φίλε μου εγώ δεν έχω αυτό το αμάξι και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω κάποια άποψη για την βλάβη,εκείνο όμως που δεν μου κάθεται καλά είναι ότι το συνεργείο που το πας εδώ και 4 χρόνια ,σε παρέπεμψε αλλού. Ο λόγος είναι ότι ο εγκέφαλος του συνεργείου δεν μπορεί να ανιχνεύσει την βλάβη ηλεκτρονική η άλλη του diesel C3 μοντέλο 2017! Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον εφοδιάζουν με ειδικό λογισμικό τους εγκεφάλους των ΙΧ ώστε να πηγαίνεις πλέον μόνο στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για τα ηλεκτρονικά η άλλες βλάβες που παρουσιάζονται... Επιπλέον αυτό που μου μετέφερε είναι ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα τα είχε και η ΕΛ.ΑΣ σαν περιπολικά αλλά τα απέσυρε άμεσα ...γιατί διαπιστώθηκε κάτι στα μπεκ του κινητήρα. Αυτό που μου είπε δίχως να διαβάσει τον εγκέφαλο του ήταν ότι υπάρχει θέμα με το Μπεκ.... Το ΙΧ είναι 4 ετών...μολις Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, PedroG είπε Ο λόγος είναι ότι ο εγκέφαλος του συνεργείου δεν μπορεί να ανιχνεύσει την βλάβη ηλεκτρονική η άλλη του diesel C3 μοντέλο 2017! Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον εφοδιάζουν με ειδικό λογισμικό τους εγκεφάλους των ΙΧ ώστε να πηγαίνεις πλέον μόνο στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για τα ηλεκτρονικά η άλλες βλάβες που παρουσιάζονται... Επιπλέον αυτό που μου μετέφερε είναι ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα τα είχε και η ΕΛ.ΑΣ σαν περιπολικά αλλά τα απέσυρε άμεσα ...γιατί διαπιστώθηκε κάτι στα μπεκ του κινητήρα. Αυτό που μου είπε δίχως να διαβάσει τον εγκέφαλο του ήταν ότι υπάρχει θέμα με το Μπεκ.... Το ΙΧ είναι 4 ετών...μολις του 2017 είπες άρα 6 ετων. λάδια κοίταξες;Ειναι σε κανονικό επίπεδπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Εξουσιοδοτημένο και δεν μπορεί να διαβάσει εγκέφαλο,παράξενο μου ακούγεται. Εν πασει περιπτώσει,σου εύχομαι να την γλιτώσεις όσο γίνεται ανώδυνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Φιλε 2 λεπτά πριν, pano είπε Εξουσιοδοτημένο και δεν μπορεί να διαβάσει εγκέφαλο,παράξενο μου ακούγεται. Εν πασει περιπτώσει,σου εύχομαι να την γλιτώσεις όσο γίνεται ανώδυνα. Φίλε διάβασε καλύτερα τι γράφω...και τι ρωτάω.... Πρώτον αν το έχει κανείς σας και παρουσιάσε βλάβη.... Δεν ζητάω την παρηγοριά σας.. Δεύτερον γράφω ...είναι μοντέλο 2017 C3 το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 ... Για πρώτη φορά...δεν είναι 6ετιας.... Είναι 4 ετών ΙΧ . Επίσης δεν είχα σκοπό να το πάω στο συνεργείο μου και στην Αντιπροσωπεία και να το έχω μια μέρα εκεί δίχως να έχει προσέξει ένας τεχνικός την στάθμη των λαδιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, PedroG είπε Έχω εδώ και 24ωρες τα παραπάνω συμπτώματα στο 4ετιας Citroen C3 diesel 1,5 κυβικών. Ο τεχνικός μου με παρέπεμψε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία της πόλης μου στην οποία δεν το έχω πάει ποτέ. Όλα τα σερβίς του ταχεχω κάνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων Η ένδειξη της λυχνίας είναι αναμενη, το κροτάλισμα κινητήρα ακούγεται από τη στιγμή που πατάω γκάζι δυσκολεύεται να επιταχύνει και γενικά δεν προχωράει Αυτό που μου ανέφερε ο τεχνικός μου είναι ότι όλα τα c3 diesel βγάλανε το ίδιο πρόβλημα στο κίνητρά τους με ανάγκη αλλαγής Μπεκ. Η αντιπροσωπεία μου το έχει ήδη λίγες ώρες και αναμένω αποτελέσματα διάγνωσης.... Τι λέτε εσείς που έχετε C3diesel. Yγ . Το μοντέλο είναι του 2017 και κυκλοφορεί από το 2019 δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Βάζω την ενισχυμένη βιοντίζελ και κάνω κανονικά τα σερβίς του εκτός αντιπροσωπείαας όμως και τα 4 έτη! Εάν φοράει παρόμοιο μοτέρ με το Volvo V40 - PSA Group , όντως έβγαζαν θέμα με τα μπέκ πετρελαίου . Συνήθως ευθύνεται το καύσιμο . Υπάρχουν ειδικά δοκιμαστήρια για τα μπεκ και αντλίες . Τα βγάζουν καθαρίζουν και ογκομέτρηση . Συνήθως μπέκ γνήσιο ξεκινάει απο 200€ . Ότι σου πεί ο πομπατζής εάν είναι μπέκ . Καλύτερα πήγαινε το με οδική . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, PedroG είπε Φιλε Φίλε διάβασε καλύτερα τι γράφω...και τι ρωτάω.... Πρώτον αν το έχει κανείς σας και παρουσιάσε βλάβη.... Δεν ζητάω την παρηγοριά σας.. Δεύτερον γράφω ...είναι μοντέλο 2017 C3 το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 ... Για πρώτη φορά...δεν είναι 6ετιας.... Είναι 4 ετών ΙΧ . Επίσης δεν είχα σκοπό να το πάω στο συνεργείο μου και στην Αντιπροσωπεία και να το έχω μια μέρα εκεί δίχως να έχει προσέξει ένας τεχνικός την στάθμη των λαδιών... 2 χρόνια ήταν όταν το αγόρασες;Τα αμάξια τα υπολογίζουμε απο τότε που έφυγαν απο το εργοστάσιο και όχι απο τότε που πήραν πινακίδες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Και όμως την παρηγοριά μας ζητάς ,αλλά δεν θες να το παραδεχτείς... Καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, PedroG είπε Ο λόγος είναι ότι ο εγκέφαλος του συνεργείου δεν μπορεί να ανιχνεύσει την βλάβη ηλεκτρονική η άλλη του diesel C3 μοντέλο 2017! 1) Αν είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα έχει το επίσημο διαγνωστικό του κατασκευαστή που έχει και η αντιπροσωπεία και θα μπορεί να διαβάσει ότι διαβάζει και η αντιπροσωπεία. 2) Αν βάλεις χάλια καύσιμο θα σου κάνει κόλπα ασχέτως αν είναι 4 χρονών ή 4 ημερών. 3) Αν είναι προβληματικό κάποιο ανταλλακτικό του μοτέρ ίσως να στο καλύψει η εγγύηση. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από agnostos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις