Προς το περιεχόμενο

TomTom navigator Δωρεάν 1ετος

Just_travel_everywhere

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Εχω 2 λογαριασμους,με τον δευτερο δουλεψαν ολα κανονικα,ενω εκανα τα ιδια.

Προς το παρων δεν μπαινει κανενας,εχει προβλημα η σελιδα λεει.
Εχω διαγραψει και cookies.

προσπαθω να βοηθησω

- στον ενα λογαριασμο βλεπεις την προσφορα ?

- υπαρχει προβλημα στο android στο restore ?

σε πιο κομματι εχεις προβλημα ?

Clipboard01.jpg

Clipboard1.jpg

Clipboard2.jpg

αυτη την στιγμη κανονικα κανω login στην tomtom απο το pc

Στις 26/6/2023 στις 4:34 ΜΜ, blueangel3 είπε

Τι καλύτερο έχει από το Google Maps ?

για εμενα ή για εσενα ? αν κανεις χρηση στο google maps και δεν σου λειπει κατι για να πλοηγηθεις, μεινε εκει που εισαι. Πρωτα λοιπον θα βρεις ποιες ειναι η αναγκες σου και μετα θα τις ψαξεις σε αλλη λυση πλοηγησης.

απο την αλλη δεν χανεις τιποτα να κατεβασεις την 7 μερες δοκιμαστικη εφαρμογη tomtom και να βγαλεις τα προσωπικα σου συμπερασματα. Εγω παλια ειχα σαν Νο1 τα garmin, μετα το mireo don't panic, μετα το sygic, μετα το τομτομ και σημερα εχω το osmand. Αυριο ....????

η προσωπικη μου αποψη στο τομτομ ειναι πως αυτη η ρυθμιση off line δρομολογισης δεν υπαρχει πουθενα. Πιθανον να ειναι καλυτερο και απο traffic data εντος πολης σε δημους

Clipboard.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έκανα κι εγώ, με τη 2η προσπάθεια τα κατάφερα.

Η πρώτη επαφή αδιάφορη, θα δείξει.

Για πληρωμένη συνδρομή πάντως, σε καμία περίπτωση.

56 λεπτά πριν, Doubt είπε

Για πληρωμένη συνδρομή πάντως, σε καμία περίπτωση.

εσυ τι θα επελεγες για τις δικες σου αναγκες ?

4 λεπτά πριν, lneam είπε

εσυ τι θα επελεγες για τις δικες σου αναγκες ?

Με καλύπτει το Google maps και υπάρχει στο κινητό και το here maps που κάθεται.

Tomtom επί πληρωμή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσω. Δωρεάν δοκιμή μάλιστα, γιατί όχι;

Μόλις τώρα, Doubt είπε

Tomtom επί πληρωμή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσω. Δωρεάν δοκιμή μάλιστα, γιατί όχι;

στο σχολιο που εκανες στο δικο σου προηγουμενο ποστ και το εκανα παραθεση, δεν εχεις απαντησει. Αν θελεις απαντησε

49 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το here ενω έχει καλους χάρτες (τους καλύτερους για Ελλάδα) το γ@@@ μετά τη αναβάθμιση. Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στα αγαπημένα και είναι και βαρύ σαν πρόγραμμα.

15 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Το here ενω έχει καλους χάρτες (τους καλύτερους για Ελλάδα) το γ@@@ μετά τη αναβάθμιση. Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στα αγαπημένα και είναι και βαρύ σαν πρόγραμμα.

υπαρχει λυση να εχεις και τις 2 εφαρμογες, παλια και νεα ταυτοχρονα στην συσκευη σου. Ειναι επιθυμια της Here, γι' αυτο και κανει αναβαθμισεις χαρτων και στις 2 ακομα.

2 ώρες πριν, lneam είπε

στο σχολιο που εκανες στο δικο σου προηγουμενο ποστ και το εκανα παραθεση, δεν εχεις απαντησει. Αν θελεις απαντησε

Τι απάντηση θέλεις; Ποιο θα πλήρωνα για να αγοράσω; Κανένα.

14 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τι απάντηση θέλεις; Ποιο θα πλήρωνα για να αγοράσω; Κανένα.

οταν καποιος αναφερεται σε επιπληρωμη εφαρμογη πλοηγησης με σχολιο "Για πληρωμένη συνδρομή πάντως, σε καμία περίπτωση", αυτοι που διαβαζουν θα σχηματισουν αρνητικη εντυπωση.

Δεν ειναι κακο, μια μεγαλη μεριδα κοσμου να καλυπτει τις αναγκες τις με απλες + δωρεαν λυσεις. Οταν ομως μηδενιζουμε ενα επιπληρωμη προιον που εμας δεν μας αφορα και την ιδια στιγμη δεν εχουμε επιχειρηματα, νομιζω πως αυτο λεγεται παραπληροφοριση.

εγω αν ηταν να αγορασω, το τομτομ θα ηταν Νο1 και το sygic No2

• Like 1

νομίζω εγώ θα έπαιρνα το waze. από το λίγο που έχω δει, με βολεύει πολύ και με το δακτύλιο. Ενώ πχ στο tom tom δε βρήκα κάτι παρόμοιο. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αν υπάρχει και κάτι άλλο, πείτε μου! Θέλω να δοκιμάζω!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, bananasplit είπε

νομίζω εγώ θα έπαιρνα το waze. από το λίγο που έχω δει, με βολεύει πολύ και με το δακτύλιο. Ενώ πχ στο tom tom δε βρήκα κάτι παρόμοιο. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αν υπάρχει και κάτι άλλο, πείτε μου! Θέλω να δοκιμάζω!)

- το waze ειναι δωρεαν, οποτε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης

- το τομτομ ειναι στο 90% offilne εφαρμογη. Μονο το κομματι των καμερων και traffic data θελουν online συνδεση. To waze ειναι 100% online

- ο δακτυλιος ειναι ιστορικης σημασιας πλεον, γι αυτο και καμια εταιρεια πλοηγησης δεν ασχολειται

Επεξ/σία από lneam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισχύει πως είναι 100% online. (Δε θυμόμουν οτι είναι free, νόμιζα πως κάποιο trial είχα βάλει πάλι, ή κάτι τέτοιο). ΑΝ το tom tom είχε δακτύλιο, που όλο με μπερδεύει, θα ήταν υπέροχο. Πολύ καλύτερο από πολλά..
Τι εννοείς ιστορικής σημασίας; Αφού κανονικά ισχύει..

Επεξ/σία από bananasplit

η εφαρμογη waze εχει γινει εξαγορα απο την google πριν μερικα χρονια. Αν θυμαμαι καλα ολο το προσωπικο εμεινε στην εταιρεια.

σχετικα με τον δακτυλιο. σχεδον 2 δεκαετιες αποσχολουσε τους κατοικους μονο του λεκανοπαιδιου αττικης που σημερα ειναι μεγαλυτερης ηλικιας και προφανως σημερα και οι νεοι οδηγοι τον γνωριζουν. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει αντιδραση απο τους οδηγους "ως κατι που απουσιαζει", κανενας δεν θα ασχοληθει να βρεθει ως παραμετρος δρομολογισης σε μια εφαρμογη. Ενημερωτικα η εφαρμογη sygic εχει επιλογη "περιβαλοντικες ζωνες" για καποιες ξενες χωρες. Στην χωρα μας δεν υπαρχει καμια προσθηκη χαρτογραφικων δεδομενων, αφου δεν υπαρχουν παραπονα μετα απο τοσα χρονια. Νομιζω πως εχουν ακομα (σημερα) και τα garmin. Πριν απο 15-20 χρονια 2 ελληνικες εταιρειες η MLS + GI ειχαν δακτυλιο.

2 δεκαετίες οδηγώ, τον καταραμένο το δακτύλιο δεν τον έχω μάθει. Και εντάξει, έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα, αλλά όλο κάτι μου ξεφεύγει. (πχ δεν ξέρω εναλλακτικές διαδρομές). ΊΣΩΣ βοηθούσε σε αυτό οτι χρησιμοποιούσα για χρόνια 2 αυτοκίνητα (μονό-ζυγό) και δε με ενδιέφερε να τον μάθω καν. 
Σύμφωνοι, είναι μικρή η αγορά. όμως δεν είναι και κάτι τεράστιο σαν προσθήκη, αφού υπάρχουν αποφυγές για πολλά. Δε θα ήταν ΤΟΣΟ δύσκολο να το προσθέσουν. 
Θα κοιτάξω και το garmin. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...