Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, achilles_g_ είπε

Eπιπλεον δεν κατεβάζεις χάρτες  οπότε και δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς δεδομένα.. 

Δεν λειτουργεί χωρίς δεδομένα γιατί λειτουργεί live και στην κίνηση και στις κάμερες και στα προβλήματα του οδικού

1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Αυτές τις εφαρμογές τις χρησιμοποιούσαμε πριν 15 χρόνια, τότε που δεν υπήρχαν κινητά με gps ή οι εφαρμογές τους τέλος πάντων ήταν για τα μπάζα... Θυμάμαι ένα ελληνικό navigator (mls μάλλον?!) που είχε βγει addon με ελληνικές φωνές, και αν πέρναγες έξω από στριπτιτζάδικο, ακουγόταν "εδωμέσα γίνονται σόδομα και γόμορα" χαχαχαχαχαχα!!!

Το destinator λες , το καλύτερο πρόγραμμα για Ελλάδα τότε που του έβαζες ότι ήθελες, όλα τα άλλα δεν έπιαναν τίποτα μπροστά του. Μετά το πήρες η mls και έμεινε πίσω όταν οι άλλοι άρχισαν να εξελίσσουν τα προγράμματα τους όπου έκλεισε τελικά.

• Like 3
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Δεν λειτουργεί χωρίς δεδομένα γιατί λειτουργεί live και στην κίνηση και στις κάμερες και στα προβλήματα του οδικού

Εννοώ πως υπάρχει θέμα σε μέρη που το δίκτυο είναι κακό. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Eπιπλεον δεν κατεβάζεις χάρτες  οπότε και δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς δεδομένα.. 

Είναι τόσο οσο οι διαφορές. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Ουσιαστικά και τα δύο πρέπει να έχεις στο κινητό.

Δημοσ.

Γενικά για offline πιο προτείνετε ως καλύτερο?
(κυρίως για χρήση σε android car)

Όσα έχω δοκιμάσει είναι δύσχρηστα διότι θες να βάλεις POI ως προορισμό συνήθως, κάτι που μόνο της google έχει ενημερωμένο.

Π.χ, θες να πας σε ένα εστιατόριο, τι θα κάνεις θα ψάχνεις διεύθυνση - οδό - αριθμό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, giannis1_ είπε

Όσα έχω δοκιμάσει είναι δύσχρηστα διότι θες να βάλεις POI ως προορισμό συνήθως, κάτι που μόνο της google έχει ενημερωμένο.

Π.χ, θες να πας σε ένα εστιατόριο, τι θα κάνεις θα ψάχνεις διεύθυνση - οδό - αριθμό?

Πιστεύω το καλύτερο είναι το sigyc αλλά πρέπει να αγοράσεις έξτρα για να δουλέψει σε android auto, χώρια η πληρωμή του προγράμματος

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giannis1_ είπε

Για ios ειναι το sygic μιας και το navigon μας χαιρέτισε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες μια βοηθεια ...Εκανα την εγγραφη  εμφανιζεται στις συνδρομες μου μεχρι το 2024 ...

Κατεβαζω απο Android mobile to tomtom Go Nabigation ...αλλα στην intro πρωτη σελιδα οταν ανοιγει δεν εχει καπου ...Restore Purchases  ή επαναφορα λογαριασμου ή login ...To μονο που εχει ειναι για δωρεα δοκιμη 7 ημερων αφου πρωτα δωσω στοιχεια  google pay  ή paypal ???

Μπορει να βοηθησει καποιος  ...Ευχαριστω 

Επεξ/σία από molivos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, molivos είπε

Παιδες μια βοηθεια ...Εκανα την εγγραφη  εμφανιζεται στις συνδρομες μου μεχρι το 2024 ...

Κατεβαζω απο Android mobile to tomtom Go Nabigation ...αλλα στην intro πρωτη σελιδα οταν ανοιγει δεν εχει καπου ...Restore Purchases  ή επαναφορα λογαριασμου ή login ...To μονο που εχει ειναι για δωρεα δοκιμη 7 ημερων αφου πρωτα δωσω στοιχεια  google pay  ή paypal ???

Μπορει να βοηθησει καποιος  ...Ευχαριστω 

Έχει κάτω  από τις συνδρομές που βγάζει με μικρά μπλε γράμματα  λέει επαναφορά αγορών, στείλε μια φωτό να σου δείξουμε

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Έχει κάτω  από τις συνδρομές που βγάζει με μικρά μπλε γράμματα  λέει επαναφορά αγορών, στείλε μια φωτό να σου δείξουμε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ... Καπου ειχε σκαλωσει η εφαρμογη και εμφανιζε μονο την δοκιμη για 7 ημερες ...Χρειαστηκε ενα reboot συσκευης για να εμφανισθουν ολα ...Και παλι ευχαριστω ...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Τελικα αξίζει τον χρονο του Register?

Εννοείται πως αξίζει, εγώ έχω αγορασμένη συνδρομή και μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα επιπλέον έτος

Δημοσ.
On 26/06/2023 at 16:34, blueangel3 said:

Τι καλύτερο έχει από το Google Maps ?

Είναι διακριτή εφαρμογή πλοήγησης χωρίς την ανάγκη χρήσης ιντερνετ μιας και οι χάρτες αποθηκεύονται - μόνιμα - στην συσκευή σου. Από την άλλη το Google Maps αποθηκεύει ένα μικρό κομμάτι του χάρτη (γύρω στα 40χλμ διάμετρο;;) στην συσκευή σου για περιορισμένο χρόνο (30 μέρες).

Το αρνητικό με την πρώτη επιλογή, ενώ μπορεί να έχεις όλον τον κόσμο αποθηκευμένο, χρειάζεται φυσικά και να τον "δεσμεύσεις" γι'αυτό. Μπορεί να είναι 10gb+++)

Όταν το TomTom και το igo8 βγάζαν χάρτες, οι Google και όλες οι μοντέρνες always online λύσεις ζούσαν ακόμα στα δένδρα.

Πάραυτα για μένα μια λύση "offline" πλοηγού είναι άχρηστη, μιας και το Gmaps με καλύπτει. Εάν έβγαινα εκτός Ελλάδος θα ήταν αρκετά χρησιμότερο όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά ευχαριστώ στον topic starter. Για camper, φαίνεται πως δουλεύει καλύτερα από άλλες εφαρμογές.

Μια ερώτηση. Αυτό το δωρεάν ετήσιο subscription περιλαμβάνει και την υπηρεσία traffic info και speed cameras; Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...