Vault13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Παει χρεωθηκα 20€ μεσω paypal. γινεται τιποτα; ακυρωση μεσω paypal? (στην αρχη νομιζα ορι με χακαραν μια που δεν αγορασα κατι, μετα καταλαβα) Στις 11/7/2024 στις 12:09 ΜΜ, talos_2002 είπε Η σελίδα για ακύρωση συνδρομής: https://www.tomtom.com/en_gb/account/details.html#my-subscriptions Ειναι για refund και επιστροφη οσοι χρεωθηκαμε; μονο cancel μαλλον δεν δινει refund εδω. EDIT. Ζητησα refund me order number απο ενα bot που εχουν. Βλεπουμε… Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2024 από Vault13
thermaikos4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 η προσφορα επαναλαμβανεται https://promo.tomtom.com/en_gb/summerof2024
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Στις 16/7/2024 στις 8:23 ΠΜ, thermaikos4 είπε η προσφορα επαναλαμβανεται https://promo.tomtom.com/en_gb/summerof2024 Για όποιον πάει να την κάνει με τον ίδιο λογαριασμό του κόβει το κουπονι στο checkout.
blackpixie Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και πάλι μέχρι 1/5, αλλά νομίζω ότι θέλει καινούργιο λογαριασμό TT9B3D4 ο κωδικός Επεξ/σία 2 Απριλίου από blackpixie
bananasplit Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου κάτι έκανα και ενώ έκανα τη συνδρομή, όταν πηγαίνω στο playstore, μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο για καμία από τις συσκευές μου.
kofer Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 3:05 ΜΜ, bananasplit είπε κάτι έκανα και ενώ έκανα τη συνδρομή, όταν πηγαίνω στο playstore, μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο για καμία από τις συσκευές μου. Χρησιμοποιείς παλιό android?
yiankap Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 9:14 ΜΜ, blackpixie είπε Και πάλι μέχρι 1/5, αλλά νομίζω ότι θέλει καινούργιο λογαριασμό TT9B3D4 ο κωδικός Πως τον φορτώνεις; Έκανα εγκατάσταση αλλά πουθενά δεν μου δίνει επιλογή να περάσω τον κωδικο.
bananasplit Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 4:00 ΜΜ, kofer είπε Χρησιμοποιείς παλιό android? όχι.. δεν έχω ιδέα τι πάει λάθος. εσένα σου δούλεψε;
OmeletaMAN Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Θέλει καινούργιο λογαριασμό. Η αγορά γίνεται από το site.
bananasplit Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου την αγορά την κάνω. το πρόβλημα είναι μόλις πάω να το εγκαταστήσω στο playstore. μου εμφανίζει οτι δεν είναι διαθέσιμο, και δεν ξέρω γιατί. αλλάζω email προφανώς, δεν προσπαθώ να το εγκαταστήσω με το πρώτο που είχα, αλλά και πάλι..
Vault13 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Με χρεωσαν την δεύτερη χρονια γιατι δεν εκανα cancel. Αυτη ειναι η πολιτικη τους, καμια,προσφορα δεν υπαρχει. Ζητησα refund. αν δεν ειναι καλυτερο απο το Google maps, γιατι ν μπλεκεις Επεξ/σία 12 Απριλίου από Vault13
seithan Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 7:05 ΠΜ, Vault13 είπε Με χρεωσαν την δεύτερη χρονια γιατι δεν εκανα cancel. Αυτη ειναι η πολιτικη τους, καμια,προσφορα δεν υπαρχει. Ζητησα refund. αν δεν ειναι καλυτερο απο το Google maps, γιατι ν μπλεκεις Το μεγαλύτερο ατούτου είναι η offline χάρτες. Εάν δεν χρειάζεσαι offline χάρτη τότε δεν έχει και πολύ νόημα. Κάποτε αυτή η εφαρμογή ήτανε μονόδρομος δηλαδή πριν 15 χρόνια. Αυτό κ το iGo8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα