Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάνετε εγγραφεί από το επίσημο Site Κατεβάζετε την εφαρμογή , σε iPhone που το δοκίμασα πάτησα επαναφορά αγοράς με έβαλε να κάνω login και βουαλα !! Έτοιμο !! εμένα στο ταξίδι από Γερμανία Ελλάδα με έσωσε και γλίτωσα χρήματα . Καλό καλοκαίρι !! https://www.tomtom.com/de_de/store/basket-recover.html?article=1OLD.001.12.00M&voucher=BILD-TT-2023 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Just_travel_everywhere 7 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperVlachos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Σε προχωράει μόνο στα Γερμανικά. Πρέπει να είσαι κάτοικος Γερμανίας; Επίσης, μόνο ΙΟS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, SuperVlachos είπε Σε προχωράει μόνο στα Γερμανικά. Πρέπει να είσαι κάτοικος Γερμανίας; Επίσης, μόνο ΙΟS? Δοκίμασα σε iPhone . Σε android σίγουρα λειτουργεί . Δεν έχει να κάνει η χώρα πιστεύω . Απλά βρες μια διεύθυνση τυχαία από Γερμανία κ είσαι έτοιμος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Τι καλύτερο έχει από το Google Maps ? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, blueangel3 είπε Τι καλύτερο έχει από το Google Maps ? Εμένα μου έσωσε χρήματα στο ταξίδι βγάζοντας εναλλακτική χωρίς κίνηση και Διόδια μεταξυ συνόρων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 και ελληνικη διευθηνση να βαλεις προχωραει Μόλις έκανα restore licence σε android κ κατεβάζει χάρτες ty @Just_travel_everywhere 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l_kostas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 πως έκανες restore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, l_kostas said: πως έκανες restore? εχει επιλογη στη μεση της οθόνης εκει που ζηταει να κανεις εγράφη κ να πληρώσεις συνδρομη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Το εβαλα σε ios , εβαλα διευθυνση απο Γερμανια και πηγαν ολα κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι ώστε να μην μου πάρει σε ένα χρόνο 20€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Τι χαρτες εχει καλυτερους απο google maps; Αν οχι τι ασχολουμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, Bill2006 said: Πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι ώστε να μην μου πάρει σε ένα χρόνο 20€? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τι χαρτες εχει καλυτερους απο google maps; Αν οχι τι ασχολουμαστε Οι περισσότερες εταιρείες στηρίζονται στους χάρτες τους TomTom εξάλλου δεν σε έβαλε κανείς να ασχοληθείς . Να μην ξεχάσω να αναφέρω επίσης ενημερώνει για της κάμερες στο δρόμο !! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papako35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, tyxeros είπε 40 λεπτά πριν, Bill2006 είπε Πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι ώστε να μην μου πάρει σε ένα χρόνο 20€? Που πατάμε για να ακυρώσουμε την ανανέωση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Να μην ξεχάσω να αναφέρω επίσης ενημερώνει για της κάμερες στο δρόμο !! Υπάρχουν κάμερες που δουλεύουν ακομα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα