gtr4460 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Γεια σας παιδιά πολλές αποσυνδέσεις με nova στα Τρίκαλα μου αλλάξανε το ρούτερ πάλι τα ίδια δεν βρίσκουν το πρόβλημα ξέρει κανείς πού μπορώ να δω γιατί λείπω από το σπίτι πόσες αποσυνδέσεις έχω μέσα σε μία μέρα από το μενού του router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Το δεν βρίσκουν το πρόβλημα δεν παίζει απλά σαν όρος. Όλες οι εταιρείες πλέον έχουν εξωτερικά συνεργεία που έρχονται στο χώρο σου κάνουν έρευνα αν φταίει κάτι σε εσένα ή στον πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, gtr4460 είπε Γεια σας παιδιά πολλές αποσυνδέσεις με nova στα Τρίκαλα μου αλλάξανε το ρούτερ πάλι τα ίδια δεν βρίσκουν το πρόβλημα ξέρει κανείς πού μπορώ να δω γιατί λείπω από το σπίτι πόσες αποσυνδέσεις έχω μέσα σε μία μέρα από το μενού του router Νομιζω τα fritzbox εχουν αυτη τη δυνατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr4460 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 @soteras ναι έχει γίνει αυτό και πάλι δεν βρίσκουν λύση έχω φέρει και εγώ τεχνικό εγώ δεν έχω τίποτα τι άλλο μπορώ να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, gtr4460 είπε @soteras ναι έχει γίνει αυτό και πάλι δεν βρίσκουν λύση έχω φέρει και εγώ τεχνικό εγώ δεν έχω τίποτα τι άλλο μπορώ να κάνω Σε πρώτη φάση έχει γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμο΄πυ ρουτερ κλπ γιατί μπορεί να είναι ελλατωματικός / έλενχος της καλοδίωσης του σπιτιού έχει γίνει από τεχνικό / ηλεκτρολόγο να δει οτι δεν υπάρχει κάπου εκει θέμα. Επίσης κάνει όλη μέρα και ώρα αποσυνδέσεις ή το κάνει μετά από μια χρονική ώρα και μετά. Μετά από μεριά παρόχου έχει γίνει έλενχος σ καφάο κάρτες dsl/ καλοδιώση από μεριά ΟΤΕ κλπ. Πριν είχες την ίδια εταιρεία ή άλλαξες. Έχεις τίποτα πάνω στη γραμμή χωρίς φίλτρο συναγερμό κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 ψαξε μεσα στο menu του router για κατι αναλογο και βγαλε screenshot και postare το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα