XarisArgy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Εχω παραγγείλει ενα ανταλλακτικό για μια συσκευή απο τις 4 του μήνα και φαινεται πως εδω και καμια εβδομαδα ειναι Ελλάδα, αλλα δεν μου δινει παραπάνω πληροφορίες. Ο αριθμός απόστολης που έχει φαινεται να ειναι για ΕΛΤΑ (2 γραμματα, 9 ψηφια και αλλα 2 γραμματα), αλλα το tracking των ΕΛΤΑ επισης δεν μου εμφανιζει κατι. Να συνεχίσω να περιμένω μέχρι και Αυγουστο που λεει μπας και δω κανα χαρτι κολλημένο κατω?
andreas1gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Εχω παραγγείλει ενα ανταλλακτικό για μια συσκευή απο τις 4 του μήνα και φαινεται πως εδω και καμια εβδομαδα ειναι Ελλάδα, αλλα δεν μου δινει παραπάνω πληροφορίες. Ο αριθμός απόστολης που έχει φαινεται να ειναι για ΕΛΤΑ (2 γραμματα, 9 ψηφια και αλλα 2 γραμματα), αλλα το tracking των ΕΛΤΑ επισης δεν μου εμφανιζει κατι. Να συνεχίσω να περιμένω μέχρι και Αυγουστο που λεει μπας και δω κανα χαρτι κολλημένο κατω? Ποια μέθοδο αποστολής επέλεξες; Με συστημένο ή όχι; Μόλις είδα ότι επέλεξες όχι συστημένο δέμα... Οπότε περιμένεις... μέσα στον Ιούλιο θα παραλάβεις Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από andreas1gr 1
dbrillis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Περιμένεις. Και σε εμενα Ολλανδία, οταν φτασουν Ολλανδία μετα απλα εμφανίζονται στο σπίτι χωρις να ενημερωνεται το tracking.
XarisArgy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dbrillis είπε Περιμένεις. Και σε εμενα Ολλανδία, οταν φτασουν Ολλανδία μετα απλα εμφανίζονται στο σπίτι χωρις να ενημερωνεται το tracking. Σου αφηνουν το δεμα στο σπιτι?
dbrillis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Just now, XarisArgy said: Σου αφηνουν το δεμα στο σπιτι? Ναι, αλλα 99% παιρνω ψιλικοκο που χωράνε στο κουτί του σπιτιού.
XarisArgy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dbrillis είπε Ναι, αλλα 99% παιρνω ψιλικοκο που χωράνε στο κουτί του σπιτιού. Γιατι εγω ειμαι σε πολυκατοικια και συνηθως απλα αφηνουν χαρτι, το οποιο καμια φορα φοβαμαι μην πεσει η το βγαλει κανενας και δεν το δω ποτε
Narayan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Περιμένεις, εδώ Αθήνα θέλουν 1+ μήνα, επαρχία υπολόγισε +1 βδομάδα.
ifollowrivers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Περιμένεις. Αν δεν σου έρθει το δέμα, θα σου στείλουν email που γράφει ότι δέχεσαι αυτόματα ότι το έχεις παραλάβει και αν δεν το έχεις παραλάβει ότι μπορείς να κάνεις ένσταση μέσα σε 15 μέρες. Μετά τις 15 μέρες αν δεν έχεις κάνει ένσταση και δεν έχεις παραλάβει, χάνεις τα χρήματα σου. Συγγενικό μου πρόσωπο προφανώς δε ξέρει να διαβάζει και γιαυτό σε ανάλογο περιστατικό έχασε τα χρήματα του. Και μετά έφταιγα εγώ για κάποιο λόγο 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα