Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμέρα σας έχασε χθες το ενα ακουστικό απο τα airpods μου , (το αλλο το βρήκαμε στα σκουπδια μαζι με την θηκη) και θα ήθελα να ρώτσω αν υπάρχει ενδεχόμενο να το βρω στην αγορα ενα αριστερο ακουστικό και αν θα ταιριάξει με τα υπάρχων? Επίσης το αλλο αφου το βρηκαμ στα σκουπδιαι μαζι με την θηκη πως να το αποστείρωσω πριν το βάλω στο αυτι μου

Δημοσ.

Στις αγγελίες των airpods ανεβάζουν συχνά οπότε θα μπορούσες να βρεις. Σχετικά με την αποστείρωση, υπάρχουν συσκευές με ακτινοβολία UV για κινητά, ακουστικά κλπ. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις online, όπως και κάποια reviews. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ChristosFis said:

Καλήμέρα σας έχασε χθες το ενα ακουστικό απο τα airpods μου , (το αλλο το βρήκαμε στα σκουπδια μαζι με την θηκη) και θα ήθελα να ρώτσω αν υπάρχει ενδεχόμενο να το βρω στην αγορα ενα αριστερο ακουστικό και αν θα ταιριάξει με τα υπάρχων? Επίσης το αλλο αφου το βρηκαμ στα σκουπδιαι μαζι με την θηκη πως να το αποστείρωσω πριν το βάλω στο αυτι μου

Η iStorm πουλάει μεμονωμένα Airpods 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Στις αγγελίες των airpods ανεβάζουν συχνά οπότε θα μπορούσες να βρεις. Σχετικά με την αποστείρωση, υπάρχουν συσκευές με ακτινοβολία UV για κινητά, ακουστικά κλπ. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις online, όπως και κάποια reviews. 

milhsa me istorm μου ειπαν μπατονετα με οινοπνευμα για αποστιερωση.

3 ώρες πριν, enlightened είπε

Η iStorm πουλάει μεμονωμένα Airpods 

ναι πηγα και μιλησα μου ειπαν 89 ευρω η αγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...