Gatoskylo8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Έχουν περάσει εδώ και 2 χρόνια (από τα μέσα 2021) οπτικές ίνες έξω από το σπίτι μου, όμως ακόμη δεν παρέχεται η δυνατότητα καν να κάνεις αίτηση για να την αποκτήσεις. Είναι φυσιολογικό αυτό; Γνωρίζω από πρώτο χέρι πως μόλις κάνεις την αίτηση περιμένεις 2-3 μήνες τουλάχιστον, όμως εδώ φαίνεται σαν να τα παράτησαν στη μέση. Είμαστε καταδικασμένοι στο vdsl 100, ενώ η κάτοχος του δικτύου είναι η Cosmote (Βόρεια Προάστια Αττικής). Υπάρχει κάποιος τρόπος ο μέσος πολίτης να επισπεύσει τις διαδικασίες;
BlueBlade Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Σιγά την καταδίκη βρε, που να έβλεπες εμένα λίγους μήνες πριν έρθει η οπτική στη περιοχή μου που ήμουν με ADSL η οποία κλείδωνε στα 10mbps Κοίτα, ο καλύτερος τρόπος να επισπεύσεις τις διαδικασίες είναι να πάρεις εσύ, κανένας φίλος, μέλος της οικογένειας κτλ. να δηλώνετε ενδιαφέρον για οπτική. Πέρα από αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Gatoskylo8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 hour ago, BlueBlade said: Σιγά την καταδίκη βρε, που να έβλεπες εμένα λίγους μήνες πριν έρθει η οπτική στη περιοχή μου που ήμουν με ADSL η οποία κλείδωνε στα 10mbps Κοίτα, ο καλύτερος τρόπος να επισπεύσεις τις διαδικασίες είναι να πάρεις εσύ, κανένας φίλος, μέλος της οικογένειας κτλ. να δηλώνετε ενδιαφέρον για οπτική. Πέρα από αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, απλώς μου φαίνεται υπερβολικό να έχουν σκάψει το δρόμο και να έχουν περάσει ίνες και να μην πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο. Για τα τηλεφωνικά κέντρα μην μου λες καν, η αδελφή μου δούλευε στην τεχνική υποστήριξη της Cosmote οπότε άσε να ξέρω καλύτερα πόσο άσχετος και άχρηστος είναι ο μέσος agent.
kastorianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Έχουν περάσει εδώ και 2 χρόνια (από τα μέσα 2021) οπτικές ίνες έξω από το σπίτι μου, όμως ακόμη δεν παρέχεται η δυνατότητα καν να κάνεις αίτηση για να την αποκτήσεις. Είναι φυσιολογικό αυτό; Γνωρίζω από πρώτο χέρι πως μόλις κάνεις την αίτηση περιμένεις 2-3 μήνες τουλάχιστον, όμως εδώ φαίνεται σαν να τα παράτησαν στη μέση. Είμαστε καταδικασμένοι στο vdsl 100, ενώ η κάτοχος του δικτύου είναι η Cosmote (Βόρεια Προάστια Αττικής). Υπάρχει κάποιος τρόπος ο μέσος πολίτης να επισπεύσει τις διαδικασίες; Αχ.Σέ εμένα είναι χειρότερα.Εχουν περάσει εξοπλισμό στά 50 μέτρα δεξιά-αριστερά μου από τό 20 καί σέ εμένα δέν έχουν σκάψει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα