Boubis1411 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Μόλις παρέλαβα και την έστησα...εγώ δεν την πήρα για παιχνίδια αλλά για browsing και lightroom και μπορώ να πω ότι στα 149 που την πήρα (είχα ένα κουπόνι 20 ευρώ) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μέσα είχε και color calibration report με το serial number της οθόνης και γενικότερα και τα reviews που είδα λέγανε ότι έχει πολύ καλά χρώματα..θα το διαπιστώσω μόλις κάνω και εκτύπωση καποιας φωτό για να δω ποσο ακριβή είναι τα χρώματα..το μοντέλο που μου ήρθε είναι το Acer Predator XB273U Gpbmiiprzx, το λέω γιατί στο site της Acer αυτόν τον κωδικό δεν τον βρήκα... καλοριζικη φιλε !! Αν τρεξεις κανα game πες εντυπωσεις!
papp0us Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, sharke είπε χτύπα μια ποιοτητα στις 27" EIZO FlexScan EV2785 white 4κ ,γιατι τα μάτια ειναι πιο πολύτιμα για τον καθεναν μας ρε συ αθεόφοβε αντιπρότεινες ~800€ οθόνη αντί για οθόνη των 160€; 2
tasvar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dimis_pj είπε Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από tasvar
Mariozzi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Παιδιά sos αυτό το monitor παίζει 120hz 1080 sto ps5?? Κάποιος πού να ξέρει σίγουρα να με φωτίσει..ευχαριστώ!
terry308 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 27/6/2023 στις 12:23 ΜΜ, dimis_pj είπε Μόλις παρέλαβα και την έστησα...εγώ δεν την πήρα για παιχνίδια αλλά για browsing και lightroom και μπορώ να πω ότι στα 149 που την πήρα (είχα ένα κουπόνι 20 ευρώ) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μέσα είχε και color calibration report με το serial number της οθόνης και γενικότερα και τα reviews που είδα λέγανε ότι έχει πολύ καλά χρώματα..θα το διαπιστώσω μόλις κάνω και εκτύπωση καποιας φωτό για να δω ποσο ακριβή είναι τα χρώματα..το μοντέλο που μου ήρθε είναι το Acer Predator XB273U Gpbmiiprzx, το λέω γιατί στο site της Acer αυτόν τον κωδικό δεν τον βρήκα... Μετά από 40 μέρες περίπου ποιες είναι οι εντυπώσεις σου; Ψάχνω μόνιτορ για σύνδεση με λαπτοπ Honor magicbook 15 ryzen 5 και φαίνεται τίμια... αν και θα ήθελα πιο οικονομική 😎
fagoura Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Mariozzi είπε Παιδιά sos αυτό το monitor παίζει 120hz 1080 sto ps5?? Κάποιος πού να ξέρει σίγουρα να με φωτίσει..ευχαριστώ! Κριμα ειναι ps5 σε μονιτορ 27...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα