Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimis_pj είπε

Μόλις παρέλαβα και την έστησα...εγώ δεν την πήρα για παιχνίδια αλλά για browsing και lightroom και μπορώ να πω ότι στα 149 που την πήρα (είχα ένα κουπόνι 20 ευρώ) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μέσα είχε και color calibration report  με το serial number της οθόνης και γενικότερα και τα reviews που είδα λέγανε ότι έχει πολύ καλά χρώματα..θα το διαπιστώσω μόλις κάνω και εκτύπωση καποιας φωτό για να δω ποσο ακριβή είναι τα χρώματα..το  μοντέλο που μου ήρθε είναι το Acer Predator XB273U Gpbmiiprzx, το λέω γιατί στο site της Acer αυτόν τον κωδικό δεν τον βρήκα...

καλοριζικη φιλε !! Αν τρεξεις κανα game πες εντυπωσεις!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, sharke είπε

χτύπα μια ποιοτητα στις 27" EIZO FlexScan EV2785 white 4κ  ,γιατι τα μάτια ειναι πιο πολύτιμα για τον καθεναν μας

ρε συ αθεόφοβε αντιπρότεινες ~800€ οθόνη αντί για οθόνη των 160€;

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/6/2023 στις 12:23 ΜΜ, dimis_pj είπε

Μόλις παρέλαβα και την έστησα...εγώ δεν την πήρα για παιχνίδια αλλά για browsing και lightroom και μπορώ να πω ότι στα 149 που την πήρα (είχα ένα κουπόνι 20 ευρώ) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μέσα είχε και color calibration report  με το serial number της οθόνης και γενικότερα και τα reviews που είδα λέγανε ότι έχει πολύ καλά χρώματα..θα το διαπιστώσω μόλις κάνω και εκτύπωση καποιας φωτό για να δω ποσο ακριβή είναι τα χρώματα..το  μοντέλο που μου ήρθε είναι το Acer Predator XB273U Gpbmiiprzx, το λέω γιατί στο site της Acer αυτόν τον κωδικό δεν τον βρήκα...

Μετά από 40 μέρες περίπου ποιες είναι οι εντυπώσεις σου; 

Ψάχνω μόνιτορ για σύνδεση με λαπτοπ Honor magicbook 15 ryzen 5 και φαίνεται τίμια... αν και θα ήθελα πιο οικονομική 😎

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mariozzi είπε

Παιδιά sos αυτό το monitor παίζει 120hz 1080 sto ps5?? Κάποιος πού να ξέρει σίγουρα να με φωτίσει..ευχαριστώ!

Κριμα ειναι ps5 σε μονιτορ 27...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...