Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Σε skroutz και bestprice δεν υπάρχει το μοντέλο. Αν κοιτάξουμε τον ανταγωνισμό με τα ίδια χαρακτηριστικά, τότε όντως είναι προσφορά. Συνήθως παίζουν γύρω στα 220-250€.

Σε ευχαριστώ. Αξίζει να πάρω για γενική χρήση και λίγα games; έχω 1060 οπότε αναγκαστικά μένω με 1080.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Σε ευχαριστώ. Αξίζει να πάρω για γενική χρήση και λίγα games; έχω 1060 οπότε αναγκαστικά μένω με 1080.

Μια χαρά φαίνεται για τα χρήματά της. Εγώ δε θα την έπαιρνα λόγω χαμηλής ανάλυσης σε αυτό το μέγεθος, αλλά ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια.

Αν δε σε πειράζει η ανάλυση, τότε είναι πολύ καλή η τιμή της.

Καλύτερα πριν την αγοράσεις να πας να δει σε κάποιο κατάστημα μία 27" με ανάλυση 1080ρ. Αν δε σε ενοχλεί...

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Μια χαρά φαίνεται για τα χρήματά της. Εγώ δε θα την έπαιρνα λόγω χαμηλής ανάλυσης σε αυτό το μέγεθος, αλλά ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια.

Αν δε σε πειράζει η ανάλυση, τότε είναι πολύ καλή η τιμή της.

Καλύτερα πριν την αγοράσεις να πας να δει σε κάποιο κατάστημα μία 27" με ανάλυση 1080ρ. Αν δε σε ενοχλεί...

Με γυαλια ειμαι πρεσβιοπυα φουλ . Λες να εχω θεμα ;

Δημοσ.
5 hours ago, HatTrick said:

, αλλά ας μην δραματοποιούμε τα πράγματα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοράσεων που έχουμε στα σπίτια μας είναι FHD, σε τεράστιες ίντσες.

FHD σε 32αρες βαριά βαριά, δεν τις λες και τεράστιες ιντσες, επίσης η συνηθισμένη απόσταση θέασης των τηλεοράσεων είναι τουλάχιστον 3 φορές ποιο μακριά (χωρίς να είναι το σωστό) από ότι στα μόνιτορ του υπολογιστή. Γενικά συγκρίνεις ανόμοια  πράγματα, κούμπωσε σε ένα 32ατη 1080 τον υπολογιστή και έλα να μου πεις αν παλεύεται . 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Με γυαλια ειμαι πρεσβιοπυα φουλ . Λες να εχω θεμα ;

Εσύ ξέρεις. Πήγαινε να δεις μία 27" FHD και αν η ποιότητα σου φαίνεται εντάξει, τότε την αγοράζεις. 

Εμένα δε μου φαίνεται εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tlykog είπε

Εσύ ξέρεις. Πήγαινε να δεις μία 27" FHD και αν η ποιότητα σου φαίνεται εντάξει, τότε την αγοράζεις. 

Εμένα δε μου φαίνεται εντάξει.

το θεμα ειναι να δω την συγκεκριμενη πως ειναι . 2Κ αναλυση θα εχω θεμα οποτε μενω με την 24αρα μαλλον-μεχρι να βγει καμια καλη G-sync 24.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως επειδή είχα και ένα κουπονάκι 20 ευρώ έκπτωσης τη χτύπησα και μου στειλανε μήνυμα ότι την έστειλαν, οπότε θα σας πω αύριο εντυπώσεις...κυρίως την πήρα για δεύτερο μόνιτορ για να δουλεύω το lightroom γιατί διάβασα reviews που λένε καλά λόγια για τα χρώματα. Me 150 ευρώ δεν έχω και τρελές απαιτήσεις..θα δειξει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

το θεμα ειναι να δω την συγκεκριμενη πως ειναι . 2Κ αναλυση θα εχω θεμα οποτε μενω με την 24αρα μαλλον-μεχρι να βγει καμια καλη G-sync 24.

Η ανάλυση/ιντσες φαίνεται ίδια σε κάθε οθόνη. Η συγεκριμένη είναι ποιοτική υλοποίηση, αλλά η ανάλυση δεν αλλάζει. Γι αυτό σου προτείνω να πας να δει μια παρόμοια.

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιεμαι, ποσο ρολο παιζει η καρτα γραφικων οταν ΔΕΝ μιλαμε για gaming; Εχω μια 960 4GB, και προφανως σε gaming δε θα τραβαει αλλα δε παιζω τοσο πολυ πλεον. Το ερωτημα μου ειναι, σε καθημερινη χρηση θα εχει θεμα με 2K;

Δημοσ.

χτύπα μια ποιοτητα στις 27" EIZO FlexScan EV2785 white 4κ  ,γιατι τα μάτια ειναι πιο πολύτιμα για τον καθεναν μας

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sharke είπε

χτύπα μια ποιοτητα στις 27" EIZO FlexScan EV2785 white 4κ  ,γιατι τα μάτια ειναι πιο πολύτιμα για τον καθεναν μας

Δεν θα διαφωνήσω ως προς το πόσο πολύτιμα είναι τα μάτια μας, αλλά προτείνεις μια οθόνη σε 5πλασια τιμη από αυτή του θέματος...

• Like 5
Δημοσ.

Επίσης όποιος έχει μεγάλο άγχος για τα μάτια του (όλοι θα έπρεπε να έχουμε), μπορεί να προμηθευτεί γυαλία με φίλτρα για οθόνες, θα τα προστατέψει καλύτερα από πολλές "εσωτερικές" πιστοποιήσεις των εταιρειών που πρακτικά ενδέχεται να μην σημαίνουν και τίποτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

FHD σε 32αρες βαριά βαριά, δεν τις λες και τεράστιες ιντσες, επίσης η συνηθισμένη απόσταση θέασης των τηλεοράσεων είναι τουλάχιστον 3 φορές ποιο μακριά (χωρίς να είναι το σωστό) από ότι στα μόνιτορ του υπολογιστή. Γενικά συγκρίνεις ανόμοια  πράγματα, κούμπωσε σε ένα 32ατη 1080 τον υπολογιστή και έλα να μου πεις αν παλεύεται . 

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Στην 50αρα Samsung smart tv που εχω σπιτι,που ειναι 4Κ,σπανια έχει τυχει να δω βιντεο σε 4k,ολοι οι σταθμοι πανελλαδικής εμβελειας εκπεμπουν σε 1080p (το πολύ),στην Cosmote TV που επίσης στριμάρω μέσω ιντερνετ μερικές φορές κάνει drop το ιντερνετ και βλεπω και 720p,το ότι μπορεί να παίξει η τηλεόραση 4κ δεν σημαίνει ότι βλέπουμε και 4κ,πολύ απλά το κάνει downscale...

Εμένα προσωπικά,μετά απο 5 χρονια δεν με ενοχλεί το 1080p σε 27αρα οθονη,ουτε καν στο gaming.Έχοντας μια AOC 27" 144hz που χρησιμοποιω και για gaming (ενταξει δεν παω για να παρω καποιο esport πρωταθλημα...ακομα) θα προτεινα αν δεν σηκώνει το budget καποιου ειτε μια καλυτερη αναλυση ειτε μια καλύτερη gpu,να δοκιμάσει αν του κανει η αναλυση στο ματι...και αν δεν εχει θεμα να δωσει μια ευκαιρια στις 27" FHD παρ'ολα αυτά που γράφονται εδω μεσα.

• Like 2
Δημοσ.
25 minutes ago, HatTrick said:

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Στην 50αρα Samsung smart tv που εχω σπιτι,που ειναι 4Κ,σπανια έχει τυχει να δω βιντεο σε 4k,ολοι οι σταθμοι πανελλαδικής εμβελειας εκπεμπουν σε 1080p (το πολύ),στην Cosmote TV που επίσης στριμάρω μέσω ιντερνετ μερικές φορές κάνει drop το ιντερνετ και βλεπω και 720p,το ότι μπορεί να παίξει η τηλεόραση 4κ δεν σημαίνει ότι βλέπουμε και 4κ,πολύ απλά το κάνει downscale...

Εμένα προσωπικά,μετά απο 5 χρονια δεν με ενοχλεί το 1080p σε 27αρα οθονη,ουτε καν στο gaming.Έχοντας μια AOC 27" 144hz που χρησιμοποιω και για gaming (ενταξει δεν παω για να παρω καποιο esport πρωταθλημα...ακομα) θα προτεινα αν δεν σηκώνει το budget καποιου ειτε μια καλυτερη αναλυση ειτε μια καλύτερη gpu,να δοκιμάσει αν του κανει η αναλυση στο ματι...και αν δεν εχει θεμα να δωσει μια ευκαιρια στις 27" FHD παρ'ολα αυτά που γράφονται εδω μεσα.

Στο gaming μια χαρά μου φαίνεται εμένα το 1080 στις 27 ίντσες, όπως και για αναπαραγωγή βίντεο. Εκεί που δεν το αντέχω είναι αν θέλω να διαβάσω κάτι ή να δουλέψω. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και την έστησα...εγώ δεν την πήρα για παιχνίδια αλλά για browsing και lightroom και μπορώ να πω ότι στα 149 που την πήρα (είχα ένα κουπόνι 20 ευρώ) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μέσα είχε και color calibration report  με το serial number της οθόνης και γενικότερα και τα reviews που είδα λέγανε ότι έχει πολύ καλά χρώματα..θα το διαπιστώσω μόλις κάνω και εκτύπωση καποιας φωτό για να δω ποσο ακριβή είναι τα χρώματα..το  μοντέλο που μου ήρθε είναι το Acer Predator XB273U Gpbmiiprzx, το λέω γιατί στο site της Acer αυτόν τον κωδικό δεν τον βρήκα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...