Προς το περιεχόμενο

DVD -/+ RW i dual layer?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PEdia ti lete aksizei na paro ena grigoro dvd -/+ rw i ena dvd gia eggrafi dual layer?Poio apo ta dio simferei?Ti markes aksizoun se kathe periptosi?Gia tin proti pistevo pionner pantos.

Erotiseis gia dual layer:Mporo na grafo tainies xoris na tis simpiezo?Mporo na grafo dvd gia ps2 me megethos ano ton 4,38 gb?Ti taxitites exei i dual laayer eggrafi?Poso kostizei ena dual layer dvd?Apo simvatotita pos pane?Kai telos ena dvd me egrafi dual layer mporei na grapsei kai single layer dvd?An simferei na paro ayto poia marka proteinete?

Pedia tin gnomi sas giati skopevo na paro kapoio mias kai den antexo allo to dvd-r sta 1x tou foriou mou!

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα προς το παρόν ένα απλό dvd-r/rw στα 12x να κάνω τη δουλειά μου γιατί τα dual layer που λες ναι μεν γράφουν δισκάκια 8.5gb χωρίς να θες συμπίεση αλλά τα γράφουν σε ταχύτητα 2,4x δηλαδή περίπου σε 1 ώρα.Γι' αυτό πάρε ένα απλό dvd-r να κάνεις τη δουλειά σου, φτηνά είναι άλλωστε, και περίμενε λίγο ακόμα μέχρι να αυξηθεί η ταχύτητα στα dual layer.

Δημοσ.

Tα dual layer γράφουν και τα μονής στρώσης δισκάκια σε πολύ καλές ταχύτητες αλλά εμένα προσωπικά με χαλάει η χαμηλή ταχύτητα που γράφει τα dual layers.Γύρω στα 100-120 ευρώ βρίσκεις ένα dual layer αλλά άμα περιμένεις λίγο ακόμα θα βγει καλύτερο στην ίδια τιμή.Εξάλλου οι τιμές σε αυτά έχουν πάρει την κατιούσα.Ενώ ένα απλό dvd-r που γράφει σε μονής στρώσης δισκάκια σε καλές ταχύτητες μπορείς να το βρεις σε τιμή όχι μεγαλύτερη από 80 ευρώ.Δικιά σου η επιλογή ανάλογα βέβαια και με το πορτοφόλι σου.

Δημοσ.

Edo ego grafo mia ora ta single layer,siga min me xalaei na grafo se 1 ora dual layer!Nai alla ta dual layer diskakia poso exoun?Episis poio na agoraso apo dual layer?Ama einai na perimeno poso peripou ipologizete gia na ksero.

Eyxaristo gia tin voitheia pedia.

Δημοσ.

η απαιτούμενη ώρα εγγραφής DL δεν είναι μία ώρα... Τα περισσότερα γράφουν σε 50min max με το πιο αργό ως τώρα να είναι το BenQ DW1600A που γράφει SL σε 16Χ και το πιο γρήγορο το nec2510A που γράφει DL σε 43 λεπτά περίπου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...