Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Και αυτό σενσορες κοιτάει, είναι λάθος λέμε οι σενσορες. 60w τραβάει ο 5700x σε idle και βαράει 60-70 βαθμούς. Έχω θερμόμετρο των 3 ευρώ από jumbo και τον μέτρησα. Και επειδή εσύ έκανες την σύγκριση, άκου, απλά. Ο 12900k στέλνει τον 5700x στον αγύριστο. Στα 35w ο 12900k στα 150w ο 5700x παλι φάπα θα πέσει. Ανέβασε τα αποτελέσματα σου να δούμε, ιδού η Ρόδος το μπλα μπλα είναι τζάμπα. Μην ξεχασεις την ανθοδεσμη απο τη ΔΕΗ με τη θερμαστρα που εχεις για cpu ετσι. 140watt ειναι αυτα σε idle να πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο ένα πίνακακι του techpowerup ο 12700κ έχει σε idle 56w και average σε gaming 62 w..Περίεργο ε?...Παντως ο 12700k με oc 5.0/3.9 all core στα 1.24v σταθερα ,με high performance στα win να μην ρίχνει ρολόγια σε pc παιχνιδομηχανή 56w idle δεν έχει.. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Και αυτό σενσορες κοιτάει, είναι λάθος λέμε οι σενσορες. 60w τραβάει ο 5700x σε idle και βαράει 60-70 βαθμούς. Έχω θερμόμετρο των 3 ευρώ από jumbo και τον μέτρησα. Και επειδή εσύ έκανες την σύγκριση, άκου, απλά. Ο 12900k στέλνει τον 5700x στον αγύριστο. Στα 35w ο 12900k στα 150w ο 5700x παλι φάπα θα πέσει. Ανέβασε τα αποτελέσματα σου να δούμε, ιδού η Ρόδος το μπλα μπλα είναι τζάμπα. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αποτελέσματα στο monero με έμφαση στο efficiency. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Έτσι, στα 35w 12900k κατουραει τον 5700x στα 200. Άκου εκεί 70c σε idle, τι είναι αυτοί ρε, βάλε μπιφτέκι πάνω και άσε το PC idle, σε ένα 10λεπτο έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αποτελέσματα στο monero με έμφαση στο efficiency. Ακομα κανεις mining? Με το ρευμα που εχει παει στα υψη πως την βγαζεις? Δεν συμφερει καλυτερα αγορα απευθειας? Εχω σταματησει το mining απο οταν πηγε το eth σε pow απλα δεν συμφερει για αυτο πηγα στο πιο efficient build αυτη τη στιγμη γιατι δεν βγαινει. 1 λεπτό πριν, Herald είπε Έτσι, στα 35w 12900k κατουραει τον 5700x στα 200. Άκου εκεί 70c σε idle, τι είναι αυτοί ρε, βάλε μπιφτέκι πάνω και άσε το PC idle, σε ένα 10λεπτο έτοιμος. Βγαλε βρε συ τη θερμαστρα σου χειμωνα μονο εκτος αν δεν κανεις καθολου gaming καλοκαιρι. Πως την παλευεις με τα 500-600watt που τραβαει ολο το pc? Εκτος αν δουλευει φουλ το κλιματιστικο οποτε κατι γινεται. Για χειμωνα εισαι πενα ομως ουτε πετρελαιο δεν θες Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 minute ago, pirmen56 said: Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αποτελέσματα στο monero με έμφαση στο efficiency. Που το βλέπεις ρε μαν και εσύ το ενδιαφέρον? Εντάξει για τα υπόλοιπα τρολλαρω αλλά όντως στα 35w o 12900k τον ισοπεδώνει τον 5700x. 15500 cbr23 βγάζω 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ακομα κανεις mining? Με το ρευμα που εχει παει στα υψη πως την βγαζεις? Δεν συμφερει καλυτερα αγορα απευθειας? Εχω σταματησει το mining απο οταν πηγε το eth σε pow απλα δεν συμφερει για αυτο πηγα στο πιο efficient build αυτη τη στιγμη γιατι δεν βγαινει. Για διάφορα τεστάκια το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Για διάφορα τεστάκια το έχω. Ειπα και εγω νομιζα συνεχιζεις mining. Εγω κανα intel burn test θα τρεξω αν αλλαξω τιποτα στο bios 10 runs στο very high και τελος για το stability. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, niko13 είπε Στο ένα πίνακακι του techpowerup ο 12700κ έχει σε idle 56w και average σε gaming 62 w..Περίεργο ε?...Παντως ο 12700k με oc 5.0/3.9 all core στα 1.24v σταθερα ,με high performance στα win να μην ρίχνει ρολόγια σε pc παιχνιδομηχανή 56w idle δεν έχει.. To idle είναι whole system, ενώ το gaming μόνο cpu. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ειπα και εγω νομιζα συνεχιζεις mining. Εγω κανα intel burn test θα τρεξω αν αλλαξω τιποτα στο bios 10 runs στο very high και τελος για το stability. Το xmrig είναι πολύ ευαίσθητο σε βελτίωση επιδόσεων από RAM. Καλό bench. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Just now, pirmen56 said: Το xmrig είναι πολύ ευαίσθητο σε βελτίωση επιδόσεων από RAM. Καλό bench. Για στείλε τι να τρέξω να δω επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Το xmrig είναι πολύ ευαίσθητο σε βελτίωση επιδόσεων από RAM. Καλό bench. Δεν το ηξερα ωραιος μαζι με το MemTest86 θα τα τρεχω στανταρ μετα απο πειραγμα των ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Herald είπε Για στείλε τι να τρέξω να δω επιδόσεις. Αυτό που έτρεξα το έχω συνδέσει με λογαριασμό. Είναι real world score. Για το bench πρέπει να πας github. Υπάρχει κάπου μέσα στα folders του. https://github.com/xmrig/xmrig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 32 minutes ago, Tambas91 said: με 5 παράθυρα ανοιχτά στον edge 45 watt λέει το hardware info Τώρα που έχεις την u12a άκου τι μπορείς να κάνεις για να πέσουν τα temps και η καταναλωση. Ξεκουμπωσε την ψυκτρα και καθάρισε ΚΑΛΑ την πάστα από το cpu. Βγάλε το cpu από το SOCKET, και πήγαινε πάρε αυτό απτό σκρουτζ Spoiler Κανε μια τρύπα πάνω αριστερά και βάλτον στα κλειδιά σου. Άφηνε τα κλειδιά σου σε δροσερό σημείο και θα είναι αρκετά χαμηλή η θερμοκρασία του cpu. Τώρα πήγαινε πάρε έναν Intel να ηρεμήσει το κεφάλι σου 56 minutes ago, pirmen56 said: Power (Pout) έχει αξία εδώ. @Herald Δηλαδή, όταν λένε τα fanboys, "δεν πάω σε Intel που να με πληρώνεις" το εννοούν. Με κάθε αγορά Intel iX χρηματοδοτείς έναν ryzen. Δεν χρησιμοποιεί Hyper threading? 3600 score έβγαλα στο laptop στα 50w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Arkin said: Κατα πασα πιθανοτητα ειναι αρκετα χειροτεροι οι intel μιας και πριζα τραβανε τα αντερα τους οποτε απο καπου αλλου τραβανε το ρευμα board vrm κτλ. 8700k ειχα undervolt που ηταν αρκετα efficient σε idle ακομα ειναι δηλαδη και τραβαγε ολος ο πυργος 55watt τωρα ειμαστε στα 60 με 8core και 2 nvme παραπανω συν μεγαλυτερες ram. 60watt απο πριζα παρακαλω ετσι οποτε κανε τα μαθηματικα. Εσυ εχεις 2.5watt στο hwinfo και τραβας 105 απο πριζα. Εφιχενσυ απο τα lidl. Στον 8700k ειχα στο hwinfo 9-10watt και ειχα πριζα 55-60watt. Ποσο πιο fake νουμερα δηλαδη? Σε ιδιο build. Λοιπόν, ο 12100 τραβάει 1.5W σε Idle και το σύστημα είναι στα 59W από την πρίζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα