Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Jts είπε Τώρα το καλοκαίρι που το τεσταρει αν δεν έχει ac λογικό να βλέπει 5-10 πάνω. Χωρις κλιματιστικο ειμαι εχω 30 βαθμους ambient ακριβως και βλεπω τις θερμοκρασιες που ειδες. Χειμωνα ακομα δεν τον δοκιμασα μιας και λιγους μηνες εχει που τον πηρα αλλα τοτε που τον πηρα επαιζα 27-28 βαθμους σε idle παλι με 600 rpm η ψυκτρα και 400 του κουτιου. Φυσιολογικο δηλαδη 3-4 βαθμους πανω απο ambient στον 3D ειναι η cache που ανεβαζει τα temps χειμωνα καλοκαιρι ετσι δουλευει δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 minute ago, pirmen56 said: Power (Pout) έχει αξία εδώ. @Herald Δηλαδή, όταν λένε τα fanboys, "δεν πάω σε Intel που να με πληρώνεις" το εννοούν. Με κάθε αγορά Intel iX χρηματοδοτείς έναν ryzen. Είναι λάθος οι μετρήσεις λέμε. Του άλλου το cpu μόνο του τραβάει 60w σε idle και αυτός πιστεύει τον κινέζικο μετρητή από τα jumbo. Δεν παλεύονται ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι καταναλωση εχεις σε idle? με 5 παράθυρα ανοιχτά στον edge 45 watt λέει το hardware info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Tambas91 said: με 5 παράθυρα ανοιχτά στον edge 45 watt λέει το hardware info Να σου δώσω ένα tablet που έχω να σερφαρις τώρα το καλοκαίρι? Μην τα ανοίγεται ρε παιδιά τα ryzen τα ρημάδια 😁 Αφήστε τα για το χειμώνα να μην πάει χαμένη η κατανάλωση Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Χωρις κλιματιστικο ειμαι εχω 30 βαθμους ambient ακριβως και βλεπω τις θερμοκρασιες που ειδες. Χειμωνα ακομα δεν τον δοκιμασα μιας και λιγους μηνες εχει που τον πηρα αλλα τοτε που τον πηρα επαιζα 27-28 βαθμους σε idle παλι με 600 rpm η ψυκτρα και 400 του κουτιου. Φυσιολογικο δηλαδη 3-4 βαθμους πανω απο ambient στον 3D ειναι η cache που ανεβαζει τα temps χειμωνα καλοκαιρι ετσι δουλευει δηλαδη. Το σχόλιο ήταν για τα gaming temps σε σχέση με το techpower up, μιας και δεν είχε idle temps το review. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Είναι λάθος οι μετρήσεις λέμε. Του άλλου το cpu μόνο του τραβάει 60w σε idle και αυτός πιστεύει τον κινέζικο μετρητή από τα jumbo. Δεν παλεύονται ρε Βρε ειπαμε χαλασμενοι ολοι οι μετρητες. Το 33 βαθμοι θερμοκρασια με 30 ambient σημαινει 60watt σε idle. Εδω το προβλημα ειναι οτι παιζει να τραβαει και πολυ λιγοτερο απο οτι γραφει για να βγουν τα 60 απο ολο τον πυργο ενω εσυ με τα 2.5 παιζει να εισαι 50-60 για πλακα με τα 105 απο πριζα. Τελικα ολοι οι μετρητες χαλασμενοι και οι σενσορες της θερμοκρασιες χαλασμενοι και οι μετρητες της ΔΕΗ στο ρολοι ολα χαλασμενα λες να ειναι? Επεσε κανα EMP και τα κατεστρεψε ολα λες? Πανε παρε κανα σοβαρο μετρητη να δουμε ποσο καιει η θερμαστρα που εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Άστο ρε Arkin, το PC μου ολόκληρο τραβάει όσο το cpu σου σκέτο. 60w σε idle, έλεος 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε με 5 παράθυρα ανοιχτά στον edge 45 watt λέει το hardware info Εισαι ακριβως 10 βαθμους πανω απο τους μη 3D. Ειναι η cache μην το ψαχνεις και πολυ απλα ευχαριστησου την cpuara που εχεις μιας και ειναι απο τα καλυτερα gaming cpu εκει εξω και απο τα πιο efficient. Τη θερμοκρασια αστην στην ακρη ειναι καθαρα λογο 3d cache και οχι καταναλωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Mε την ίδια ευκολία που καταλαβαίνουμε παντως και σωστά, ότι λόγω cache o 3d δουλεύει πιο ζεστά από τα άλλα ryzen θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε και πως η ύπαρξη του if είναι αρκετή να δικαιολογεί την παραπάνω κατανάλωση σε idle καταστάσεις..Γενικά https://en.m.wikipedia.org/wiki/Choice-supportive_bias Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από niko13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Άστο ρε Arkin, το PC μου ολόκληρο τραβάει όσο το cpu σου σκέτο. 60w σε idle, έλεος 😁 Λες? 60watt πριζα με 35 βαθμους cpu με 30ambient? Παιζει λες? Δεν καινε τιποτα 4070ti x62 fans κουτιου ram 2nvme ssd vrms board + τροφοδοτικο? Θα χει πλακα να περασαμε στη ζωνη του λυκοφωτος με ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Έλα 60w σε idle μην μιλάς καθόλου. Κλείσε το PC τώρα το καλοκαίρι και τα λέμε από Οκτώβρη να χουν μπει τα κρύα. 1 minute ago, niko13 said: Mε την ίδια ευκολία που καταλαβαίνουμε παντως και σωστά, ότι λόγω cache o 3d δουλεύει πιο ζεστά από τα άλλα ryzen θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε και πως η ύπαρξη του if είναι αρκετή να δικαιολογεί την παραπάνω κατανάλωση σε idle καταστάσεις..Γενικά https://en.m.wikipedia.org/wiki/Choice-supportive_bias Όχι μέτρησε λάθος ο Kostas anes. Βγάλε άκρη εσύ τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Jts είπε Το σχόλιο ήταν για τα gaming temps σε σχέση με το techpower up, μιας και δεν είχε idle temps το review. Δεν το καταλαβα τοτε ναι προφανως αν ειναι 10 βαθμοι η διαφορα στο ambient απο techpower ambient τοτε οι 10 παραπανω ειναι λογικοι. Οι 10 παραπανω απο τους απλους zen 3 ομως ειναι λογο 3D cache ξεκαθαρα και οχι καταναλωσης μιας και ειναι απο τα πιο efficient cpu εκει εξω αυτη τη στιγμη. Μολις 47watt σε gaming οποτε τα 85αρια δεν δικαιολογουνται απο την καταναλωση αλλα απο την cache. 1 λεπτό πριν, Herald είπε Έλα 60w σε idle μην μιλάς καθόλου. Κλείσε το PC τώρα το καλοκαίρι και τα λέμε από Οκτώβρη να χουν μπει τα κρύα. Όχι μέτρησε λάθος ο Kostas anes. Βγάλε άκρη εσύ τώρα. Kουριερ αυριο απο ΔΕΗ με την ανθοδεσμη μην την ξεχασεις ε. Δεν μπορω τις θερμαστρες το καλοκαιρι εγω το χειμωνα καλες ειναι να σε ζεσταινουν και τα ποδαρακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, Arkin said: Λες? 60watt πριζα με 35 βαθμους cpu με 30ambient? Παιζει λες? Δεν καινε τιποτα 4070ti x62 fans κουτιου ram 2nvme ssd vrms board + τροφοδοτικο? Θα χει πλακα να περασαμε στη ζωνη του λυκοφωτος με ολα αυτα. Τη θερμοκρασία από που την βλέπεις???? Μην μου πεις απτόυς sensors και με κούφανες, αφού είναι λάθος οι sensors λες τόση ώρα. 60 βαθμούς είσαι σε idle, απλά είναι λάθος οι sensors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Τη θερμοκρασία από που την βλέπεις???? Μην μου πεις απτόυς sensors και με κούφανες, αφού είναι λάθος οι sensors λες τόση ώρα. 60 βαθμούς είσαι σε idle, απλά είναι λάθος οι sensors. Και το techpower κινεζικους μετρητες χρησιμοποιει δεν εξηγειται. 47 ο 5800x3d 88 ο 12900k. Efficiency η εφιχενσυ τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 minute ago, Arkin said: Και το techpower κινεζικους μετρητες χρησιμοποιει δεν εξηγειται. 47 ο 5800x3d 88 ο 12900k. Efficiency η εφιχενσυ τελικα? Και αυτό σενσορες κοιτάει, είναι λάθος λέμε οι σενσορες. 60w τραβάει ο 5700x σε idle και βαράει 60-70 βαθμούς. Έχω θερμόμετρο των 3 ευρώ από jumbo και τον μέτρησα. Και επειδή εσύ έκανες την σύγκριση, άκου, απλά. Ο 12900k στέλνει τον 5700x στον αγύριστο. Στα 35w ο 12900k στα 150w ο 5700x παλι φάπα θα πέσει. Ανέβασε τα αποτελέσματα σου να δούμε, ιδού η Ρόδος το μπλα μπλα είναι τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα