Προς το περιεχόμενο

Μετρήσεις Ισχύος σε επίπεδο Hardware - Πόσο λάθος είναι το HWInfo;

kostas_anes
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kostas_anes,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, Herald said:

Ίδιο τσιπ είναι αλλά στα 6nm ο 6900hs. Δεν ξέρω εγώ τα έχω ξηλώσει όλα απτό Laptop (και απτό desktop) και τρέχω windows ghost χωρις τα ανώμαλα software του κατασκευαστή. Ουσιαστικά δεν τρεχει τίποτα στο background στο idle. 

Ισως γιαυτο . Αυτο μονο windows 10 ειναι ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 927
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 minute ago, Aten-Ra said:

Και τα APU έχουν IF

Ποια εννοείς apu? Για πλέον και τα zen 4 apu είναι. 

Just now, noFEARgr said:

Ισως γιαυτο . Αυτο μονο windows 10 ειναι ; 

Εγώ σε 11αρια το έχω. 

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Άμα του βάλεις 100w power limit 330 θα καταναλώνει? 

Μην λέμε τα αυτονόητα. Αν του βάλεις 125w θα έχει 125w χαίρω πολύ! 

Θα έχει τις ίδιες επιδόσεις; 

1 minute ago, aetos1988 said:

Μην λέμε τα αυτονόητα. Αν του βάλεις 125w θα έχει 125w χαίρω πολύ! 

Θα έχει τις ίδιες επιδόσεις; 

Όχι, θα είναι 70% πάνω από τον 7800x 3d 😁

• Thanks 1

10 minutes ago, Herald said:

Ίδιο τσιπ είναι αλλά στα 6nm ο 6900hs. 

Άλλο chip (SoC) είναι ο 5000 Mobile ΖΕΝ 3 (Cezanne) και άλλο Chip (SoC) είναι ο 6000 mobile ZEN3+ (Rembrandt)

FIDwWlsXMAAX9e7?format=jpg&name=4096x409

Just now, Herald said:

Ναι ρε μαν OK αλλά δεν εκτείνεται 2 ηπείρους για να ενώσει τα dies μας και τα mobile είναι μονολιθικα

Είπες δεν έχει IF, απλά σου είπα ότι όλα τα ZEN έχουν IF ακόμα και τα SoC

2 minutes ago, noFEARgr said:

Εχεις καποιο link ; Sorry για το Offtopic 😅

Google ghost specter superlight w11. 

Αν εχεις και asus laptop βάλε το ghelper και ξήλωσε τις αηδίες της asus. Έχει και κάποια άλλα utilities που σβήνουν διαφορά services και ιστορίες αλλά δεν τα θυμάμαι όλα όσα έτρεξα. Baterry life σε video playback απο 4 ώρες πήγε 11 😎

Επίσης κλείσε και το Performance boost στο silent profile ώστε να μη πάει να bootari στα 4.9ghz όταν κάνεις browsing. 

• Like 1

39 λεπτά πριν, Herald είπε

Google ghost specter superlight w11. 

ψηθηκα να το βαλω και εγω, χαχα. Χάνεις τίποτα ουσίας αν το βάλεις; Και ποια εκδοση καλύτερα; superlight χωρίς defender και αλλαχ ακμπαρ;

Just now, just_a_dude said:

ψηθηκα να το βαλω και εγω, χαχα. Χάνεις τίποτα ουσίας αν το βάλεις; Και ποια εκδοση καλύτερα; superlight χωρίς defender και αλλαχ ακμπαρ;

Ναι χάνεις, μην το βάλεις έτσι αλαχουακμπαρ, έγω έχω 4 laptop οπότε σε αυτά που εχω για δουλειά τρέχω τα normal windows :P 

Χάνεις το windows store για αρχή, και άρα όλες τις εφαρμογές αυτού. Καλύτερα τρέξτο σε dual boot να δείς αν σου κάνει για αρχή.

• Like 1

1 hour ago, noFEARgr said:

Tοση μεγαλη ''διαφορα'' εχουν 5xxx με 6xxx στα λαπτοπ ;

Η 6000 σειρά έχει έχτρα χαρακτηριστικά για power management και sleep states οπότε ναι έχει καλύτερο idle από την 5000.

AMD%20Product%20Premiere_Embargoed%20Unt

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, just_a_dude said:

Άμα είναι να τρέχουμε και τις μνήμες out of the box στα 2133, και τα fans out of the box, και τo monitor out of the box με οτι να ΄ναι φωτεινότητα και τα σχετικά χαχα. Το out of the box είναι πραγματικά εντελώς irrelevant. 

Eγώ τρέχω το AC out of the box και με έχει τρελάνει, πήγανε οι χιμπατζήδες και το βάλανε στη ζέστη 40C από το εργοστάσιο και κάνω όλη μέρα σάουνα.. Θα πάρω άλλο AC με καλύτερα stock settings, αυτό θα το κρατήσω για τον χειμώνα

Ξέρεις κανένα καλό να πάρω? Εγώ θέλω να το βάζω στη μπρίζα και να δουλεύει, όχι να κάθομαι να πατάω κουμπιά

Επεξ/σία από Herald
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Eγώ τρέχω το AC out of the box και με έχει τρελάνει, πήγανε οι χιμπατζήδες και το βάλανε στη ζέστη 40C από το εργοστάσιο και κάνω όλη μέρα σάουνα.. Θα πάρω άλλο AC με καλύτερα stock settings, αυτό θα το κρατήσω για τον χειμώνα

Ξέρεις κανένα καλό να πάρω? Εγώ θέλω να το βάζω στη μπρίζα και να δουλεύει, όχι να κάθομαι να πατάω κουμπιά

Toyotomi 8950X3D. Τop 

Επεξ/σία από just_a_dude

12 minutes ago, Herald said:

Εγώ που έχω πειράξει τα πάντα στον υπολογιστή μου ακόμα να βρω πως να βγάζει κρύο αέρα από τον πίσω ανεμιστήρα τώρα το καλοκαίρι, ακόμα ζεστό βγάζει και ευτυχώς που έχω 55W CPU και όχι κάνα 13900Κ των 253W. Θα τον αλλάξω και εγώ τον υπολογιστή και θα πάρω κάνα έτοιμο OEM σύστημα μπας και αυτόματα το καλοκαίρι βγάζει κρύο αέρα πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...