kkatzos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, Herald είπε Έχουμε πει 700 φορές ότι το Ingame bench ειναι πουπουλο. Τεσπα, δεν θα πειστείς με τιποτα. Είναι. Γι' αυτό το SMT fix λιγότερο από 10% στο bench. Αντίθετα, in-game, σε δύσκολα σημεία, έχουμε δει να δίνει 25%. 25 λεπτά πριν, Herald είπε Εγω αυτά που βλέπω κρίνω, ούτε την καραμέλα του Efficiency βλέπω στην πράξη ούτε τις επιδόσεις. Μα μόνο το δικό σου έβλεπες μέχρι τώρα. Τώρα, τις τελευταίες μέρες αρχίσαμε να βλέπουμε με δείγμα > 1 benches από 5800Χ3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 "Ζητείται κωλοφτιαγμένος 5800x3D να ξεπερνάει τον 12900Κ. Αμοιβή υψηλή" Πειραγμένες μνήμες, pbo curve optimiser σε 3D = "σωστά στρωμένος" Στοκ 12900Κ με μνήμες πειραγμένες = "Ε τον έχεις πειραγμένο χαίρω πολύ" Spoiler Δυναμιτίζουμε το κλίμα💪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, AlexandrosKle said: "Ζητείται κωλοφτιαγμένος 5800x3D να ξεπερνάει τον 12900Κ. Αμοιβή υψηλή" Πειραγμένες μνήμες, pbo curve optimiser σε 3D = "σωστά στρωμένος" Στοκ 12900Κ με μνήμες πειραγμένες = "Ε τον έχεις πειραγμένο χαίρω πολύ" Hide contents Δυναμιτίζουμε το κλίμα💪 Και οι μνήμες σαπιες είναι. Δυστηχως a die σε 12th gen είναι nogo, καθώς δεν τραβάει πάνω από 7000mhz. Στα ίδια με τις 6000 samsung που είχα πριν είμαι σε επιδόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, AlexandrosKle said: "Ζητείται κωλοφτιαγμένος 5800x3D να ξεπερνάει τον 12900Κ. Αμοιβή υψηλή" Πειραγμένες μνήμες, pbo curve optimiser σε 3D = "σωστά στρωμένος" Στοκ 12900Κ με μνήμες πειραγμένες = "Ε τον έχεις πειραγμένο χαίρω πολύ" Hide contents Δυναμιτίζουμε το κλίμα💪 Στον στέλνω σε τιμή ευκαιρία. Πες διεύθυνση να στον σενιαρω και σου στέλνω iban για ανέπαφη συναλλαγή . Εάν τον πάρεις μαζί με μητρική και μνήμες ,δώρο το γαμάτο oc profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, azazil1190 said: Στον στέλνω σε τιμή ευκαιρία. Πες διεύθυνση να στον σενιαρω και σου στέλνω iban για ανέπαφη συναλλαγή . Εάν τον πάρεις μαζί με μητρική και μνήμες ,δώρο το γαμάτο oc profile Πες το πλάκα έχω πμ σε αγγελίες που μου ζητάνε μαζί με το cpu να τους κάνω και oc με αποθηκευμένο το profile στη mobo 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Herald said: Πες το πλάκα έχω πμ σε αγγελίες που μου ζητάνε μαζί με το cpu να τους κάνω και oc με αποθηκευμένο το profile στη mobo 😁 Ναι αλλά οι μνήμες??? Εκτός εάν τα θέλουν όλα σετ.Για αυτό σου λέω Άλεξ . Ευκαιρία εάν το πάρεις ως σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 31 minutes ago, kkatzos said: Είναι. Γι' αυτό το SMT fix λιγότερο από 10% στο bench. Αντίθετα, in-game, σε δύσκολα σημεία, έχουμε δει να δίνει 25%. Μα μόνο το δικό σου έβλεπες μέχρι τώρα. Τώρα, τις τελευταίες μέρες αρχίσαμε να βλέπουμε με δείγμα > 1 benches από 5800Χ3D. Μα αυτό ζητάω, να πάμε να το δούμε σε δύσκολα σημεία. Άμα πάρει 25% απτό fix δηλαδή περνάει στο χαλαρό και 12900k, μια χαψιά θα τον κάνει. Και τι άλλαξε τις τελευταίες μέρες που βλέπουμε δείγματα? Ούτε το Efficiency βλέπω ούτε τις επιδόσεις. Είδες τι τράβαγε του nofear στο tlou με cap??? Αλλα βιντεο βλέπω εγώ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Μα αυτό ζητάω, να πάμε να το δούμε σε δύσκολα σημεία. Άμα πάρει 25% απτό fix δηλαδή περνάει στο χαλαρό και 12900k, μια χαψιά θα τον κάνει. Όχι. Δεν πάει έτσι. Χωρίς το fix στο δύσκολο σημείο θα είναι πολύ πιο κάτω από 12900Κ αφού ξεμένει από threads. Με το fix οι διαφορές (3D vs 12900K) θα είναι περίπου ότι βλέπουμε και στο bench. Πάλι μπροστά ο 12900Κ δηλαδή αλλά όχι πολύ μεγάλες διαφορές. Υποθέτω, δεν ξέρω. Θα δούμε. 10 λεπτά πριν, Herald είπε Και τι άλλαξε τις τελευταίες μέρες που βλέπουμε δείγματα? Ούτε το Efficiency βλέπω ούτε τις επιδόσεις. Είδες τι τράβαγε του nofear στο tlou με cap??? Αλλα βιντεο βλέπω εγώ? Ναι, είδα. Τράβαγε πολύ λιγότερα από 12900Κ αλλά με πολύ χαμηλότερη απόδοση επίσης. Τρελό cherry-pick όμως, ε; Διαλέγεις το παιχνίδι που παρουσιάζει τη μικρότερη διαφορά 3D vs 12900K σε κατανάλωση. Σε άλλα οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, kkatzos said: Όχι. Δεν πάει έτσι. Χωρίς το fix στο δύσκολο σημείο θα είναι πολύ πιο κάτω από 12900Κ αφού ξεμένει από threads. Με το fix οι διαφορές (3D vs 12900K) θα είναι περίπου ότι βλέπουμε και στο bench. Πάλι μπροστά ο 12900Κ δηλαδή αλλά όχι πολύ μεγάλες διαφορές. Υποθέτω, δεν ξέρω. Θα δούμε. Ναι, είδα. Τράβαγε πολύ λιγότερα από 12900Κ αλλά με πολύ χαμηλότερη απόδοση επίσης. Τρελό cherry-pick όμως, ε; Διαλέγεις το παιχνίδι που παρουσιάζει τη μικρότερη διαφορά 3D vs 12900K σε κατανάλωση. Σε άλλα οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες. Εχεις φάει κόλλημα ότι διαλέγω κατι. Δεν διαλέγω τίποτα, ο Tambas91 μου στέλνει pm ότι το cpu του σερνεται στο τάδε παιχνίδι και αν μπορώ να το δοκιμάσω. Γιατί προσπαθείς να τα παρουσιάσεις όπως θες? Που με είδες να διαλέγω κάτι? Τράβαγε 25w λιγότερα με πολύ λιγότερα fps. Αυτά τα λιγότερα fps τα βγάζω στα μισά Watt από όσα έτρεχε ο 5800x 3d. Οποτε που βρίσκεται το Efficiency? Η είναι efficient σε συγκεκριμένα μόνο παιχνίδια? Ποια είναι αυτά να τα τεσταρουμε Στο kcd είμαι στα 60-65w. Πόσα τραβάει ο 3d δηλαδή? 10w? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Herald είπε Τράβαγε 25w λιγότερα με πολύ λιγότερα fps. Αυτά τα λιγότερα fps τα βγάζω στα μισά Watt από όσα έτρεχε ο 5800x 3d. 🤣 Αυτά να τα λες αλλού. Προφανώς και τα βγάζεις. Όπως και στο CB θα βγάζεις πολύ καλύτερο σκορ στα 65W από έναν 7600 στα 65W. 11 λεπτά πριν, Herald είπε Στο kcd είμαι στα 60-65w. Πόσα τραβάει ο 3d δηλαδή? 10w? Να ρωτήσεις κάποιον που το κατέχει να σου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Just now, kkatzos said: 🤣 Αυτά να τα λες αλλού. Προφανώς και τα βγάζεις. Όπως και στο CB θα βγάζεις πολύ καλύτερο σκορ στα 65W από έναν 7600 στα 65W. Να ρωτήσεις κάποιον που το κατέχει να σου πει. Ε άρα πως είναι efficient όταν τραβάω τα μισά watt για ίδια fps? Και μιλάμε για stable 24/7 settings, οχι suicide undervolt. Τέσπα, εγώ απλα λέω ότι την εικόνα που αποτυπώνουν τα Review δεν την βλέπω, δηλαδή 12900k killer στα μισά watt. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Πες το πλάκα έχω πμ σε αγγελίες που μου ζητάνε μαζί με το cpu να τους κάνω και oc με αποθηκευμένο το profile στη mobo 😁 Λοιπόν άκου τι θα κάνουμε θα μου δώσεις m/b ram cpu έτοιμα σεταρισμενα και θα σου δωσω εγώ τα δικά μου και ένα κατοστάρικο πες μου που θες να συναντηθούμε παντως δε μπορώ να αποφασίσω πιο νήμα είναι καλύτερο αυτό ή της vram … εκεί το άνοιξε ο τσάκαλος και έφυγε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Tambas91 said: Λοιπόν άκου τι θα κάνουμε θα μου δώσεις m/b ram cpu έτοιμα σεταρισμενα και θα σου δωσω εγώ τα δικά μου και ένα κατοστάρικο πες μου που θες να συναντηθούμε 😂 Πολύ καλό deal 😁 Στα 500 θα το σκεφτόμουνα. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Πολύ καλό deal 😁 Στα 500 θα το σκεφτόμουνα. 150 για εσένα τελική τιμή και σου δίνω δώρο και έναν μετρητή ρεύματος να μετράς αφιχενσι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, Tambas91 said: 150 για εσένα τελική τιμή και σου δίνω δώρο και έναν μετρητή ρεύματος να μετράς αφιχενσι 😂 Μια χαρά, έρχομαι 28 minutes ago, Tambas91 said: 150 για εσένα τελική τιμή και σου δίνω δώρο και έναν μετρητή ρεύματος να μετράς αφιχενσι 😂 Ρε και εσύ όταν ανεβάζεις τα Video βάλε και κατανάλωση να φαίνεται. Στο kcd πόσα τραβάει ο 3d? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα