chrisde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε λες να με κόβει τόσο πολύ που έριξα τόσο χαμηλά τα limits? στο tlou με του nofear βγάζαμε τα ίδια πάντως... Μην βάλεις όριο στο ppt και δοκίμασε tdc στα 75 8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε path tracing εχω βαλει οπως και συ . Δεν εχει διαφορα η 1,62 με την 1.63 οτι αφορα το performance Eχεις πουθενα guide για το fix μεσω hed ; Έκανα edit: You can just edit the Cyberpunk 2077 executable manually by replacing the hex value "75 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08" with "EB 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08" and save it. 1
niko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως τα νεώτερα cpu φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα στα min κ άλλη πλεμπαια 4080(stock όλα εκτός ραμ) και ο φίλος έχει θέμα σιγουρα Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από niko13 2
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δεν εχει σημασια αν ειναι 4080 η 4090 οταν μιλαμε για 360p . Παντως στο ingame fps counter το πιο χαμηλο που ειδα ηταν 90κατι λιγα δευτερολεπτα πριν το τελος , δεν ξερω απο που προκύπτει το 60κατι . 1
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Bγαζαμε ιδια γιατι εγω δεν μπορουσα να βγαλω το limit της οθονης μου που ειναι 120 hz εε ενταξει ρε συ ποσο θα πήγαινε? minimum είχαμε ίδια fps ποσα παραπάνω θα έβγαζες μέχρι 162 έχω δει να γραφει εμενα σε εκεινο το σημειο άμα θες φτιάξτο να δούμε 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Μην βάλεις όριο στο ppt και δοκίμασε tdc στα 75 το έσβησα το cyberpunk άμα το είχα θα το δοκίμαζα κάτι έκανα λάθος με το fix και δεν άνοιγε μετά... οποτε πήρε πόδι με συνοπτικές διαδικασίες κατέβασα πάντως ghostwire έχω dl2 άμα είναι να δοκιμάσουμε να βγάλω τα limits να δούμε τι γίνετε αν και αυτή τη περίοδο kena παίζω και tft οποτε αυτά τα πάει μπάλα πριν το πάω στον άγιο @Πέτρος θα τρέξω μερικά bench να δούμε τι απόκλιση θα έχουν σε σχέση με το δικό του σύστημα ελπίζω μονο να μη μου πει ότι μένει στο λυκόβρυση
AlexandrosKle Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, niko13 είπε Πάντως τα νεώτερα cpu φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα στα min κ άλλη πλεμπαια 4080(stock όλα εκτός ραμ) και ο φίλος έχει θέμα σιγουρα Στα ίδια/λίγο καλύτερος ο 12700k από τον 3D και με το fix; Ωραίος💪🏻 Στα min ειδικά τρελή διαφορά. 1
niko13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Στα ίδια/λίγο καλύτερος ο 12700k από τον 3D και με το fix; Ωραίος💪🏻 Στα min ειδικά τρελή διαφορά. Σε ρεαλιστικές αναλύσεις σιγά τις διάφορες μωρέ φίλε μου..Και είναι με ddr5 σκαλισμένες.Η τιμή του 3d μόνο δεν μόνο δεν μου κάθεται καλα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από niko13 1
Tambas91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Στα ίδια/λίγο καλύτερος ο 12700k από τον 3D και με το fix; Ωραίος💪🏻 Στα min ειδικά τρελή διαφορά. τα min δε ξέρω τι μετράνε παίζει να μην έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα... να παίρνει μια μέτρηση στιγμιαία πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όταν ξεκίνησε εμενα αν θυμάμαι καλά με το geforce μου έβγαζε πάνω από 50 min αλλα στο τέλος μου έβγαλε 20 το bench μετά έτρεξα άλλο και είχε 50 ότι νάνε δηλαδή 1
chrisde Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tambas91 είπε τα min δε ξέρω τι μετράνε παίζει να μην έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα... να παίρνει μια μέτρηση στιγμιαία πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όταν ξεκίνησε εμενα αν θυμάμαι καλά με το geforce μου έβγαζε πάνω από 50 min αλλα στο τέλος μου έβγαλε 20 το bench μετά έτρεξα άλλο και είχε 50 ότι νάνε δηλαδή Αυτό. Μη μπερδεύετε το min (δεν είναι τα min, στιγμιαίο είναι, ούτε καν ξέρω που, σαν μέτρηση δεν λέει απολύτως τίποτα) με τα lows. Επίσης ο Herald με 12900 είχε λιγότερα fps από τον 12700 του Νίκου αλλά προφανώς οι διαφορές είναι αστείες και ανάξιες λόγου. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από chrisde
kkatzos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Στα ίδια/λίγο καλύτερος ο 12700k από τον 3D και με το fix; Ωραίος💪🏻 Στα min ειδικά τρελή διαφορά. Ποια min Αλεξανδρε; Ποια min; Βγάζει 82 ο 12900Κ και 95 ο 12700Κ 🤩 🤣 10-15% διαφορά από τον ένα 3D στον άλλο; Επίσης παλιά είχα τρέξει το bench του και είχα βγάλει τα ίδια min με τον 7950Χ 😂 ενός παιδιού από εδώ μέσα. Άξιος ο 3D με τα νούμερα που βλέπω μέχρι στιγμής. Θα κάτσει τώρα ο strawman να ζοριστεί να βγάλει καλύτερα νούμερα αλλά μετά θα φωνάξουμε τον azazil 😄 7 ώρες πριν, Tambas91 είπε έτρεξα και ένα χωρίς fg btw το κάθε πρόγραμμα δείχνει αλλα νούμερα.. άλλα το ryzen master άλλα το cap frame άλλα το hwi άλλα το task manager πλέον κοιτάω μονο το ryzen master και τελειώνει η υπόθεση... αν θέλει κανεις ας δοκιμάσει τα ίδια settings με 3D να συγκρίνουμε... εκτος του azazil Πως καταφέρνεις κάθε φορά και βγάζεις τα χειρότερα νούμερα; 😄 Σε έχει βρει ο stawman και παίζει τρολο-μπαλίτσα εδώ μέσα 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ποια min Αλεξανδρε; Ποια min; Βγάζει 82 ο 12900Κ και 95 ο 12700Κ 🤩 🤣 10-15% διαφορά από τον ένα 3D στον άλλο; Επίσης παλιά είχα τρέξει το bench του και είχα βγάλει τα ίδια min με τον 7950Χ 😂 ενός παιδιού από εδώ μέσα. Άξιος ο 3D με τα νούμερα που βλέπω μέχρι στιγμής. Θα κάτσει τώρα ο strawman να ζοριστεί να βγάλει καλύτερα νούμερα αλλά μετά θα φωνάξουμε τον azazil 😄 Πως καταφέρνεις κάθε φορά και βγάζεις τα χειρότερα νούμερα; 😄 Σε έχει βρει ο stawman και παίζει τρολο-μπαλίτσα εδώ μέσα Με τον 3d του Tampas κάτι συμβαίνει 100% βρήκε τη χαρά του ο straw δεν μιλάει και ο Tambas σου λέει πήρα σάπιο cpu και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αν έρθει Chris fear μην πω για azali και δείξουν νούμερα από 5800x3d εκεί γίνεται πανωλεθρια στο Μιλάνο. Όπως και στο ghostwire. Εσύ πχ με 5600 έβγαλε 145fps σε σημείο που ο Γιάννης βγάζει 80 και με καλύτερες μνήμες είδε ότι ανέβηκε αρκετά. Από ότι φαίνεται κάποια παιχνίδια όπως ghostwire όπως watch dogs legion και πιθανώς και kingdom come deliverance περνουν ατελείωτα fps με χαμηλότερα subtimings με zen 3. Δηλαδή δεν φταίνε τα cpu αν τους έχουμε δώσει σαπιες ram. Αν τους βάλουμε παρέα με ένα dimaki 4000cl14 με σοβαρά subtimings γίνεται πανωλεθρια και περνουν μέχρι και 70 80% boost σε κάποια παιχνίδια.
Tambas91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ποια min Αλεξανδρε; Ποια min; Βγάζει 82 ο 12900Κ και 95 ο 12700Κ 🤩 🤣 10-15% διαφορά από τον ένα 3D στον άλλο; Επίσης παλιά είχα τρέξει το bench του και είχα βγάλει τα ίδια min με τον 7950Χ 😂 ενός παιδιού από εδώ μέσα. Άξιος ο 3D με τα νούμερα που βλέπω μέχρι στιγμής. Θα κάτσει τώρα ο strawman να ζοριστεί να βγάλει καλύτερα νούμερα αλλά μετά θα φωνάξουμε τον azazil 😄 Πως καταφέρνεις κάθε φορά και βγάζεις τα χειρότερα νούμερα; 😄 Σε έχει βρει ο stawman και παίζει τρολο-μπαλίτσα εδώ μέσα είχα βάλει τρελα limits όταν έκανα το bench το έχω γράψει κιόλας... αφού βλέπω όμως το cpu να δουλεύει βγάζοντας καλά νούμερα στα παιχνίδια που παίζω με 60c και 50 watt κατανάλωση τα αφήνω έτσι.. οι ψύκτρες και μερικές διορθωσούλες κάναν δουλειά σε 4k που παίζω είμαι 30c κάτω με τα ίδια νούμερα που είχα τότε και είχα τρελαθεί τώρα για να τα λέμε και όλα το cpu του herald δε νομίζω να το φτάνει ούτε ο azazil πιο δυνατό cpu ddr5 μνήμες εγώ δε παρεξηγώ κιόλας πλακα κάνουμε μαθαίνουμε και τίποτα μερικές φορες βγαίνει και κάνα συμπέρασμα 1
niko13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ποια min; Βγάζει 82 ο 12900Κ και 95 ο 12700Κ 🤩 🤣 Αυτό πάντως γίνεται αν είσαι βλάκας σαν εμένα φίλε μου.Γυρισα τις συχνότητες/voltages auto στο bios για να μην κάνω restore defaults και χάσω τις ρυθμίσεις στα subtimings της ραμ αλλά είχα αφήσει το multicore enchancement ενεργο ,οπότε ανέβαζε τον επεξεργαστή στα 5.0 αll core (+100mhz από το all core του stock 12900k) αντί για 4.7...Ειπαμε.. καμμένος Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από niko13 1
Tambas91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Με τον 3d του Tampas κάτι συμβαίνει 100% βρήκε τη χαρά του ο straw δεν μιλάει και ο Tambas σου λέει πήρα σάπιο cpu και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αν έρθει Chris fear μην πω για azali και δείξουν νούμερα από 5800x3d εκεί γίνεται πανωλεθρια στο Μιλάνο. Όπως και στο ghostwire. Εσύ πχ με 5600 έβγαλε 145fps σε σημείο που ο Γιάννης βγάζει 80 και με καλύτερες μνήμες είδε ότι ανέβηκε αρκετά. Από ότι φαίνεται κάποια παιχνίδια όπως ghostwire όπως watch dogs legion και πιθανώς και kingdom come deliverance περνουν ατελείωτα fps με χαμηλότερα subtimings με zen 3. Δηλαδή δεν φταίνε τα cpu αν τους έχουμε δώσει σαπιες ram. Αν τους βάλουμε παρέα με ένα dimaki 4000cl14 με σοβαρά subtimings γίνεται πανωλεθρια και περνουν μέχρι και 70 80% boost σε κάποια παιχνίδια. χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του herald εγώ σε ότι έχω πει στον herald να τεστάρει δεν έχει πει ποτε όχι το κατεβάζει και βγάζει video... θα σου πω το εξής απλό! άσε το δικό μου cpu στην άκρη πες ότι είμαι αμπαλος και δε το έχω στήσει καλά ή ότι άλλο θες.. έχουν εδώ μέσα τόσα παιδιά 3D, παίρνουμε ένα, δυο παιχνίδια πχ tlou, kcd ή ότι άλλο συμφωνηθεί και τρέχουν εδώ με τον herald με το capframe ανοιχτό να φαίνονται όλα και οποιος νομίζει ότι το κάνει εσκεμμένα τον ξεβρακώνει κιόλας αλλα για να δούμε τι συμβαίνει κιόλας στη τελική... για να βγάλεις ένα βιντεάκι ενός λεπτού και να το ανεβάσεις είναι 15-20 λεπτά υπόθεση απλά και όμορφα 2
Arkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του herald εγώ σε ότι έχω πει στον herald να τεστάρει δεν έχει πει ποτε όχι το κατεβάζει και βγάζει video... θα σου πω το εξής απλό! άσε το δικό μου cpu στην άκρη πες ότι είμαι αμπαλος και δε το έχω στήσει καλά ή ότι άλλο θες.. έχουν εδώ μέσα τόσα παιδιά 3D, παίρνουμε ένα, δυο παιχνίδια πχ tlou, kcd ή ότι άλλο συμφωνηθεί και τρέχουν εδώ με τον herald με το capframe ανοιχτό να φαίνονται όλα και οποιος νομίζει ότι το κάνει εσκεμμένα τον ξεβρακώνει κιόλας αλλα για να δούμε τι συμβαίνει κιόλας στη τελική... για να βγάλεις ένα βιντεάκι ενός λεπτού και να το ανεβάσεις είναι 15-20 λεπτά υπόθεση απλά και όμορφα Πολύ σωστή σκέψη θα έχει ενδιαφέρον κάτι τέτοιο να γίνει ένα τέτοιο bench με capframe πάντα και να δείχνονται οι ρυθμίσεις γραφικών κτλ σε μικρό βιντεάκι.
kkatzos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, niko13 είπε Αυτό πάντως γίνεται αν είσαι βλάκας σαν εμένα φίλε μου.Γυρισα τις συχνότητες/voltages auto στο bios για να μην κάνω restore defaults και χάσω τις ρυθμίσεις στα subtimings της ραμ αλλά είχα αφήσει το multicore enchancement ενεργο ,οπότε ανέβαζε τον επεξεργαστή στα 5.0 αll core (+100mhz από το all core του stock 12900k) αντί για 4.7...Ειπαμε.. καμμένος Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Αλλά το min του CP2077 δεν είναι αξιόπιστο. Όπως έγραψα και πιο πάνω είχα βγάλει τα ίδια min (Ryzen 5600) με έναν που είχε 7950Χ από εδώ μέσα. Σε average βέβαια μου έριχνε στα αυτιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα